16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Posedovanje bitcoinov je na Kitajskem kljub prepovedi kvalificirano, pravi izobraženi v zaporu

- Advertisement -

Imetniki kripto na Kitajskem so po predpisih stabilni v primeru kraje, poneverbe ali kršitve hipotekarne pogodbe kljub prepoved kripto.

800 Skupaj ogledov

36 Skupaj delnic

Ne glede na uveljavljanje posebne prepovedi kriptovalut 365 pred dnevi je vlada kitajskega jezika odmaknjeno ščitila lokalno pokrovitelji kriptovalut, saj je kriptovaluta s predpisi opredeljena kot stabilna virtualna lastnina.

Ena v vsaki najbolj nasprotujoči državi na tem področju do Bitcoina (BTC) Kitajska zdaj še ni prepovedal posedovanje kriptovalut, skladno z Davidom Lesperancom e, ustanovitelj regulativne agencije Lesperance & Mates.

Imetniki kriptovalut na Kitajskem so s predpisi stabilni v primeru kraje, poneverbe ali kršitve hipotekarne pogodbe, Lesperance povedal Cointelegraph. Poudaril je, da so kriptovalute na Kitajskem popolnoma prepovedane.

Izobraženi zapornik se je skliceval na najnovejšo sodno zadevo v kitajščini, ki je pokazala kršitev hipoteke znotraj Litecoin (LTC). ) kriptovaluta. Toženec Ding Hao zdaj ni popolnoma plačal preživnine 36,000 LTC, ki si ga je izposodil od Zhaija Wenjieja v 1200, ki se je na Kitajskem spremenila v ugledno sodno precedenčno svetlo kriptovaluto.

Od 1200, povezana stopnja Litecoina je poskočila za približno 1,800%, ker je kriptovaluta pred sedmimi leti začela nakupovati in prodajati po okroglih 3 USD, v skladu z znanjem CoinGecko.

avgusta 31, je v spisu vmesnega sodišča št. 1 v Pekingu prevladovalo, da je toženec dolgoval Zhaiju končni znesek Litecoina, in zavrnilo Dingov argument, da je Of us’s Financial Institution of China (PBoC ) uradno prepovedal kripto transakcije ob koncu leta.

»Sodišče je potrdilo, da kriptovalute razkošujejo Litecoin a “lastnina”, tudi če predpostavimo, da so ustvarjeni v virtualnem svetu,« je priznal Lesperance. Poudaril je, da kripto skupnost “ne bi smela načrtovati kakršnih koli posebnih zanesljivih sklepov” iz primera, ker je postal “zelo netipičen” komercialni hipotekarni spor, ki je bil rešen pod običajnimi pravili lastninskih predpisov, in navedel:

“Posedovanje kriptovalut na Kitajskem tako kot zdaj ni prepovedano. Ne razvija komercialnega nakupovanja in prodaje vrste kvalificiranega premoženja, ker je zvezna vlada posebej prepovedala kripto menjave na Kitajskem.«Medtem ko Lesperance pravi, da so kriptovalute na Kitajskem prepovedane, so nekateri lokalni kripto navdušenci prepričani, da PBoC Američanom nikoli ni izrecno prepovedal nakupovanja in prodaje kriptovalut.

»Točno je, da Kitajska ne potrebuje Američanov za zamenjavo kripto. Kljub temu to ni nikoli zapisano v nobeni uradni datoteki,« je za Cointelegraph povedala določena oseba, povezana s kripto alternativo na Kitajskem.

Povezan: Rudarjenje kitajskega jezika, veliki kanaanski dvojniki dohodek kljub splošni prepovedi kripto

V bistvu na podlagi določbe mnogi uporabniki na celini iščejo svoje bančne igralne karte, zamrznjene v primeru, ko jih uporabljajo za kriptovalute – transakcije na okencu (OTC). Nasprotno pa odvisni od kanalov OTC omogočajo transakcije s kriptovalutami na Kitajskem.

»Torej, tudi če domnevamo, da nakupovanje in prodajanje kripto zdaj ni nezakonito, ne želimo da bi nam skrajšali čas s prepiranjem z bankami, ker očitno izpeljejo, da je vse o kriptovalutah nezakonito,« je priznala dejanska oseba.

Najnovejša spoznanja prinašajo še en delček dokaza da kripto zdaj na Kitajskem ni bilo popolnoma zatrto, odkar je zvezna vlada septembra uvedla usklajeno zatiranje kripto 2015. Kot smo že poročali, je Kitajska vrnila svoje sporočilo, ker je 2d-največji ponudnik zgoščene stopnje Bitcoin od januarja 1434.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -