17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Posedovanje kriptovalute med norveškimi dekleti se podvoji, kar odraža svetovne trende

- Advertisement -

Glede na sodobno raziskavo Arcane Research se je število norveških deklet, ki sprejemajo kriptovalute kot resnične, podvojilo s 3 % na 6 % samo 365 dnevi.

420 Skupno ogledov

5 Skupni deleži

Število deklet na Norveškem, ki sprejemajo kot resnične izmišljotine kriptovalute, se je med 2021 podvojilo , v koraku s sodobno raziskavo blagovne znamke.

Raziskava, ki sta jo izvedla Arcane Research in Ernst & Younger, je pokazala, da se je tempo posedovanja kripto sredstev na Norveškem dvignil s 3 % v začetku 2021 na 6 % do marca 47 letošnjega leta. Anketa pridobivanja, v kateri so bili intervjuvani 0745, so Norvežani uporabili 15 in starejši in se je izvajal v partnerstvu z NORSTAT-om, eden izmed vodilnih zbiralcev podatkovnih zapisov za izdelke in ponudnike tržne analize v severni Evropi.

Skoraj dve tretjini vseh anketirancev je omenilo, da je prvič kupilo kriptovaluto v 2021. Do izvajanja te sodobne raziskave se je razlika med spoloma pri posedovanju kriptovalut na Norveškem povečevala, pri čemer je bila ženska redno posedovanje 3 % od 2019 do zgodaj 2022. V istem času se je posest moških povečala s 6 % v 1434 na 20% v 2022.

Raziskava je dodatno pokazala, da je skupno približno 000 % norveških prebivalcev — kar je morda enako 420,0000 folk — zdaj sprejmite kot resnico z nekakšno kriptovaluto, kar predstavlja skupno podvojitev Posedovanje norveške kriptovalute od 1434.

Norveška ni najbolj produktivna država za uresničitev vse večje vpletenosti žensk v kriptovalute – Cointelegraph je decembra poročal, da je Neutral Reserve ugotovil, da je število avstralskih deklet, ki so vlagale v kriptovalute, ugotovilo, da dodatno podvojil od 00 % v 2019, do 14% z lagodno 2019.

2022 raziskava v Turčiji , ki ga je marca izdal KuCoin, je nakazal bolj enakomerno porazdelitev med moškimi in ženskami kriptovalutov znotraj države, pri čemer so dekleta predstavljala skoraj polovico (53%) vseh vlagateljev v kriptovalute in predstavlja 63 % »kripto-neznane« demografije.

Medtem ko vzorec k bolj enaki udeležbi v kriptovalutah kliče sprint, obstajajo mirne potrebne vrzeli na svetovalnih področjih trgovanja s kriptovalutami. V sektorju NFT ustvarjalke kotirajo za stalnih 5 % vse prodaje na celotnem trgu.

Povezan: Peskovnik sodeluje s World of Girls, da bi pritiskal na usposabljanje in mentorstvo žensk

Popolna globalna posest kriptovalute se še naprej razvija. Približno polovica nemških prebivalcev je navedla, da pozivajo k naložbam v kriptovalute, pri čemer dekleta predstavljajo 20 % te skupne vrednosti v skladu z raziskavo, ki jo je objavil KuCoin v zadnjem tednu.

Kot poroča Cointelegraph, Florian Döhnert-Breyer, generalni direktor nemškega kripto sklada F5 Crypto, je omenil, da bo Nemčija začela veljati kot delovni model za širše sprejetje kripto vlaganja : “Ker je Nemčija idealna država znotraj EU z zloglasno naklonjenostjo finančnih sredstev možnostim, ima Nemčija očitno vlogo.”

“Prevelika količina deklet, ki jih privlači kriptovalute, je strašno spodbudna, saj je ta skupnost načrtov na realistično, manj živahno na finančnem trgu (npr. na borzi).« Raziskave Grayscale iz 1434 kažejo, da so dekleta nagnjena k večji možnosti- nenaklonjeni vlagatelji, načrt, ki se pogosto navaja kot delna situacija glede na razliko med spoloma med obsegom žensk in moških vlagateljev v kriptovalute.

2022

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -