15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Posel FTX Lands Poimenovanje z Esports Giant TSM za 210 milijonov dolarjev

Posel FTX Lands Poimenovanje z Esports Giant TSM za 210 milijonov dolarjev

FTX Lands Naming Deal With Esports Giant TSMfor $210 Million

V petek je borza FTX objavila podpis pogodbe o pravicah poimenovanja z ameriško poklicno organizacijo za športe TSM za milijon ameriških dolarjev. Večletni sporazum o izmenjavi kriptovalut bo kripto podjetju omogočil, da bo podjetje preimenoval v „TSM FTX.“

Podjetje Esports Firm TSM bo ime organizacije spremenilo v “TSM FTX”

FTX Exchange je po nedavnem dogovoru z areno Miami Heat v Florida. Glede na borzo je družba sklenila večletno partnerstvo z esports organizacijo TSM za $ 210 milijonov.

TSM je organizacija, ki igralce napoti na številna spletna tekmovanja z igrami, kot so PlayerUnknown’s Battlegrounds, PUBG Mobile, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, League of Legends, Apex Legends, Valorant, Hearthstone in Super Smash Bros.

Dogovor je sklenjen med FTX Trading Limited, West Realm Shires Services Inc in TSM. Z izključnim lastništvom pravic do poimenovanja TSM bo organizacija zdaj znana kot “TSM FTX”. Po napovedi naj bi načrt razširil poslovanje in vstopil na nove trge v Južni Ameriki in Aziji. Andy Dinh, ustanovitelj in izvršni direktor TSM, je pohvalil direktorja borze FTX Sama Bankman-Frieda.

“Ko sem spoznal Sama Bankman-Frieda, sem takoj vedel, da moramo sodelovati , «Je dejal Dinh. »Ne samo, da se je TSM FTX popolnoma ujemal z blagovno znamko, Sam je inovativni direktor, ki je v vseh pogledih pred svojim časom. Kljub vsemu je kot mladi ambiciozni podjetnik lahko zmotil trge s pametnimi odločitvami in obkrožanjem s pametnimi ljudmi. «

Najpomembnejša filantropska pobuda v delu

V sporočilu je razvidno, da je poslanstvo in usmeritev podjetja TSM FTX usmerjen v družbeni vpliv, podjetje s prenovo blagovne znamke pa namerava razkriti “kmalu napovedana velika človekoljubna pobuda.” Pobuda bo usmerjena k stvarem, kot sta “razvijanje finančne pismenosti” in “povečevanje izobraževalnih možnosti,” je razloženo v sporočilu.

“Na koncu bodo naša partnerstva le tako močna kot izdelujemo jih, «je poudaril Sam Bankman-Fried, ustanovitelj in izvršni direktor borze FTX. „Menimo, da bo TSM lahko močno razširil prisotnost digitalnih sredstev zunaj tradicionalne krajine. Ponosni smo tudi na to, da skupaj z njimi vračamo svetu, «je dodal direktor borze.

Kaj menite o poimenovanju med FTX in TSM? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

El Salvador’s President Nayib Bukele Plans to Declare Bitcoin Legal Tender Next Week

Floyd Mayweather Gets Booed at Bitcoin Event for Saying 'Another Crypto Will Be Just as Big as BTC'

Oznake v tej zgodbi

$ 210 Million, Andy Dinh, Apex Legends, Crypto, Cryptocurrency, Deal, eSports, Esports Company, FTX Exchange, Hearthstone, League of Legends, Miami Heat Arena, Naming Pravice, partnerstvo, rebrand, Sam Bankman-Fried, Six Siege, Super Smash Bros, TSM, TSM FTX, Valorant

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, TSM

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments