9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Posestvo Davida Bowieja bo prepustilo 'Bowieja na Blockchain' NFT-je, prodaja je prejela odziv oboževalcev

- Advertisement -

Nedavno predstavljeno posestvo Davida Bowieja lansira serijo zbirateljskih predmetov nezamenljivih žetonov (NFT), znanih kot »Bowie v verigi blokov«. Po legitimni objavi, na drugi strani, prednost Bowiejevih privržencev je kaznovala misijo in znano, ker je piramidni diagram. Bowie’s blockchain zbirateljstvo se bo na Opensea začelo septembra 13, izkupiček od prodaje pa bo vezan na globalno neprofitno organizacijo Care za boj proti revščini (care.org).

Digitalni zbirateljski predmeti ‘Bowie on the Blockchain’ do rojstva septembra 13 z izpuhom Opensea — Oboževalci kritizirajo NFT Descend Zdi se, da jih v smislu NFT bodisi uživamo bodisi preziramo, in nedavno predstavljeno zaporedje NFT »Bowie on the Blockchain« je dobil nekaj povratnega učinka. David Bowie je razvpiti angleški pevec, tekstopisec in igralec, ki je umrl januarja 2016.

Bowie je kot eden izmed v bistvu najvplivnejših glasbenikov, znan po svojem albumu “The Rise and Drop of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars « in njegova uspešnica »Dwelling Oddity«. Zaporedje NFT bo značilno umetniško delo, ki se lahko pokloni Bowieju, digitalne zbirateljske predmete pa podpira posestvo Davida Bowieja in misija Web3, znana kot We Admire the Arts.

NFT tržnica Opensea je na Twitterju dražila zaporedje NFT »Bowie on the Blockchain« in v enem samem izrecnem tvitu je Opensea izjavil: »Septembra 21th, nesmrtni vpliv Davida Bowieja bo vplival le še na enega nedavno mejo, saj se 9 glavnih kripto-umetnikov okolja zbere, da bi proslavili njegovo zapuščino in obdržali #BowieOnTheBlockchain.«

Izjave iz legitimnega elementa objave, da bo vsaka oseba med sredstvi iz prodaje NFT, osredotočene na Bowieja, nedvomno donirana Care. Bowiejeva vdova, supermanekenka, običajno znana kot Iman, je globalna označba care.org. Po objavi je večina ljudi grajala predpostavko, da bi Bowieja obesili na verigo blokov.

»Kaj pa, če ne bomo dejansko govorili o NFT-jih in dejansko zbrali denar za dobrodelne namene brez uporaba piramidnega diagrama,« je ena oseba zapisala na legitimno spletno stran Davida Bowieja na Twitterju. “David Bowie tega ne bi več potreboval,” je menil še en človek. Po drugi strani pa se nas le nekaj ni strinjalo in smo govorili o tem, kako je Bowie ustvaril »Bowiejeve vezi«. Bowiejeve obveznice so bile vrednostni papirji, zavarovani s premoženjem, podprti s prodajo Bowiejevih albumov in sredstvi, ustvarjenimi z nastopi v živo.

“Rahlo kritičen je bil pionir z Bowiejevimi obveznicami, kljub temu pa se je zavezal lol,” eden je izjavila oseba in odgovorila določenemu posamezniku, ki je vztrajal, da zdaj že pokojna glasbena zgodba ne bo več potrebovala zaporedja NFT, da bi padla.

Po dogovoru z novinarjem Rolling Stonea Jonom Blisteinom je bila Bowiejeva posest “doseči Bowieja v verigi blokov.” Posestvo je naletelo na resolucijo v misiji Web3 We Admire the Arts in soustanovitelj Andrew Keller je Blisteinu v e-poštnem sporočilu govoril o idejah, ki jih domišlja Bowie Bonds.

»Bolj kot misliš o tem, kaj resnično je bivališče kripto umetnin, bolj se zavedaš, kako prej kot v svojem času je bil Bowie z eno od najbolj metod, ki jih je uporabljal skupaj s svojimi privrženci – naj bo to Bowie Artwork, Bowie World, Bowie Bonds, Bowie Gather,« Keller pripomnil.

Oznake na tej zgodbi Andrew Keller, Blockchain, Bowie, Bowie Artwork, Bowie Bonds, Bowie Estate, Bowie Gather, Bowie World, CARE, Care.org, David Bowie, David Bowie Estate, Iman, Jon Blistein, nft, zaporedje NFT, prodaja NFT, NFT, nezamenljivi žeton, nezamenljivi žetoni, Opensea, javna prodaja Opensea, novinar Rolling Stone, občudujemo umetnost, Web3

Kakšen načrt mislite o Davidu Bo wie ideja zaporedja NFT in kritike, ki jih je prejela na družbenih medijih? Omogočite nam, da vemo, kaj menite o tem območju, v spodnjih komentarjih.


Jamie Redman Jamie Redman je vodja podatkov pri Bitcoin.com Data in novinar na področju denarne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 1280. Navdušuje Bitcoin, začetno izvorno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5,428 članki za Bitcoin. com Podatki o motečih protokolih, ki se danes pojavljajo.

20220908Kreditna ocena portretiranja : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Uredniške pravice: Stefano Chiacchiarini ’87 / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najlažje informativne aplikacije. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za privabljanje ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, ponudnika ali podjetja. Bitcoin.com ne predstavlja financiranja, davkov, pokončnih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista odgovorna, naenkrat ali krožno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo povzroči ali domnevno povzroči ali se nanaša na izpušne pline ali zanašanje na kateri koli izdelek, blago ali ponudnike, o katerih se govori, ki so navedeni tukaj .

20220908

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -