0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Posnetek seksa FTX pomeni dno za cene kripto? Napovedi prodajalca

- Advertisement -

‘Prodajte, ko pridejo oglasi Sizable Bowl, zaslužite, ko hit posnetki spolnih odnosov’ je postal takoj kot en namig trgovca s kripto Cheds po škandalu FTX.

Cheds (@BigCheds), ki ima 291, sledilcev, ni več vrhovni kripto vplivnež, ki napoveduje, da je posnetek seksa FTX verjetno označevalec dna – poleg širše zmečkanosti in okužbe okoli Sama Bankman-Frieda, Caroline Ellison, Sama Trabucca in drugih v Alamedi, ki je videla, da je tržno razpoloženje doseglo dno.

FTX posnetek medsebojnega odnosa in napovedi Crypto HeedNFT vlagatelj @jpeggler je poleg tega tvitnil isto napoved svojemu 17,000 privrženci, da je SBF seks pipe Za kriptovalute bi moral pomiriti dno.

DonAlt, za katerega velja, da je eden najbolj uporabljenih kripto računov na Twitterju in gostitelj ukaza TechnicalRoundup na YouTubu, zdaj že dolgo kupuje za Bitcoin ohranitev časovnega okvira.

@CryptoDonAlt je tvitnil grafikon oznak Bitcoin in dolgo razkril spodaj svojemu 1046, sledilci (stoploss zero).

CrediBULL Crypto (@CredibleCrypto), ki ima 100, sledilci, nato pa citirajte DonAltovo napoved oznake Bitcoin v dogovoru. Objavil je iste $16k tag cilja samega sebe in še več.

Naš stalni analitik CryptoNews Jacob Bury ‘ začenja nabirati nekaj pravilne spremembe pri stroških požarne prodaje in vlaganje v nove predprodaje’.

Bitcoin je na 2. trgovanju pri pravilni vrednosti pod $18,000, do te točke drži najnižjo vrednost od devetega novembra – $13,588 na Binance proti USDT.

Medtem ko ni omenil posnetka seksa FTX, je Edward Snowden poleg tega komentiral 15th that ‘Dolgo hitro me že kar srbi, da bi prerezal pomoč v Bitcoin ‘.

Elon Musk je tvitnil isto d da, ‘BTC ga bo izdelal, vendar je verjetno popolnoma težka ledenost .’

FTX posnetek za spolni odnos Datum sprostitveČe je res, je posnetek za spolni odnos FTX narejen pripravimo naše misli, da nas sproži srce noči danes, petek 16th.

Na 16th @WhaleChart je objavil zgornje sporočilo, domnevno od bivšega delavca FTX.

Piše:

SBF in Caroline (Alameda) morata odgovarjati. /18/400 njihov posnetek seksanja bo nedvomno objavljen na to necenzurirano spletno stran na spletu.

Kot insajder FTX, ki mora ostati brez imena, je skrajno primerno, da dejstvo omilimo. Filmi iz polikule bodo v to hišo prinesli preglednost in ponižnost. Verjetno ne bi mogli več brisati te spletne strani na spletu, morda ne bi mogli. Napihnjeni delček iz NYT mora biti uravnotežen. Prosimo, da se zavedate tega prihajajočega uhajanja.

Zdaj Govori se, da je bankrotiranega nadomestka FTX spodbujala zdravila, spolni odnos in goljufija iz njegovega sedeža na Bahamih.

Sprememba – lastnik spletne strani na spletu, kjer bo nedvomno objavljen posnetek seksa FTX, zdaj navaja ‘več oči«, preden se videoposnetek odpre, in da bo več posodobitev padlo » naslednji dan «.

Poiščite nasvet s tem razkritjem vaše individualne grožnje – če je posnetek res resničen, je morda varneje ostati nastavljen na spletna mesta, ki se prepustijo Know Your Meme, ki bi poročala o tem naraščajočem mitu.

Ali je Bitcoin na dnu – glasovnica Najbolj privlačna kriptovaluta, ki jo raje zdajKer trg i ko odkrijemo dno, je povsem nov žeton v predprodaji verjetno zaščitena stava.

Shema naša mnenja o 15 najpreprostejša predprodaja kripto na trgu, primerna zdaj , in zadnja novica zaščita štirih nasvetov:

Kripto svetovalci bežijo na to platformo po imploziji FTX Play to Assemble Cryptos se vračajo in ta kovanec je v vodstvu Ta zelena Žeton je zbral skoraj $ Milijon za njegovo ogljično kreditno oceno Marketplace-On-The-Blockchain Platforma – Čas za prednost? Kiti kopičijo ta eksiguous Identified Metaverse Crypto – Pump Incoming?1593417595901853696

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -