2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Potem ko je nadziral največjo denarno ekspanzijo v zgodovini ZDA, Biden ponovno...

Potem ko je nadziral največjo denarno ekspanzijo v zgodovini ZDA, Biden ponovno imenuje Powella za vodstvo Fed


After Overseeing the Largest Monetary Expansion in US History Biden Renominates Powell to Lead the Fed

Ameriški predsednik Joe Biden je v ponedeljek razkril, da namerava ponovno nominirati Jeromea Powella za predsednika centralne banke Federal Reserve. Pomembnejši indeksi in delnice so pridobili ob novici, da bo Powell dobil drugi mandat na čelu centralne banke.

Biden se odloči, da bo ponovno imenoval predsednika Fed Jeromea Powella

V ponedeljek je predsednik Joe Biden razkril, da je izbral Jeromea Powella za vodenje ameriške zvezne Rezervirajte za drug termin. Powell bo v svojem drugem mandatu opravljal funkcijo predsednika, Lael Brainard pa podpredsednik Fed. Powellovo preimenovanje sledi negotovosti, ki obdaja, kdo bo zasedel njegov sedež.

Konec avgusta so trije predstavniki demokratov Alexandria Ocasio-Cortez (AOC), Rashida Tlaib in Ayanna Pressley je pozval Bidena, naj izbere predsednika, ki bo obravnaval družbene spremembe in tako imenovano podnebno krizo. Vendar pa so dva tedna pozneje viri, ki so povezani z Washingtonom, novinarjem povedali, da bo Biden ponovno imenoval Powella.

Jerome Powell izbran za drugi mandat! Stonks do lune! 🚀🖨️

— Dr. Parik Patel, BA, CFA, ACCA Esq. 💸 (@ParikPatelCFA) november 11,

Prejšnji teden so naslovnice podrobneje opisovale, da se predsednik Biden bliža svoji odločitvi, Lael Brainard pa je bil označen kot najboljši izbor. Po Bidenovi odločitvi, da ponovno imenuje Powella za drugi mandat, je ameriška finančna ministrica Janet Yellen dejala, da bo ta odločitev omogočila ameriškemu gospodarstvu, da bo “še naprej imela koristi od njegovega vodenja.”

” Amerika potrebuje stabilno, neodvisno in učinkovito vodstvo v centralni centralni banki Federal Reserve, da lahko doseže svoje dvojne cilje ohranjanja nizke inflacije in stabilnih cen ter ustvarja močan trg dela, ki na splošno koristi delavcem z boljšimi delovnimi mesti in višjimi plačami,« je dejal White. House je pojasnil v izjavi o Powellovi renominaciji. Bela hiša je dodala:

Predsednik Biden popolnoma zaupa v Powellove in Brainardove izkušnje, presojo, in integriteto, da bomo še naprej izpolnjevali te mandate in pomagali graditi naše gospodarstvo bolje za zaposlene družine.

Peter Schiff: ‘Z Brainardom kot podpredsednikom bo inflacija zagotovljena še slabša’

Biden in večina ameriških politikov vedno iščejo načine za financiranje svojih ciljev in ponovna izbira Powella bo verjetno ohranila močan tok denarja.

BREAKING: Biden bo za drugi mandat ponovno imenoval predsednika Fed Jeromea Powella .

Brrrrrrrrrrrrrrr.

— Morning Brew ☕️ (@MorningBrew) november 11,

Ekonomist in zlati hrošč, Peter Schiff, je pojasnil, da je to verjetno tako. “Kot je bilo pričakovano, je Biden ponovno imenoval Powella za predsednika Feda,” je tvitnil Schiff. Ekonomist je nadaljeval:

Kljub temu slaba delovna mesta, kar dokazuje ohranjanje QE in ZIRP ob najvišji inflaciji v 30 letih je bil Powell politično varna izbira. Z Brainardom kot podpredsednikom se bo inflacija zagotovo poslabšala.

Ljudje so tudi poudarjali, da je Jerome Powell je nadziral rast denarne ponudbe ZDA bolj kot kdaj koli prej v ameriški zgodovini. Brez dvoma živimo v zanimivih časih, ko Jerome Powell, človek, ki je videl 22 % povečanja ponudbe denarja v mesecih in 5 bilijonov dolarjev v bilanco stanja Fed v času, ki je potreben za dostavo Domino’s Pizze, je ‘jastrebova’ izbira,« je posameznik poimenoval »Quoth the Raven« napisal.

Oznake v tej zgodbi

Alexandria Ocasio-Cortez (AOC), Ayanna Pressley, Bidenova uprava, predsednik zvezne države Biden, predsednik, demokrat, ekonomija, ekonomist, predsednik Fed, izbira predsednika Fed, Federal Reserve, Gold Bug, inflacija, račun za infrastrukturo, Jerome Powell , Joe Biden, Lael Brainard, Peter Schiff, Quoth the Raven, republikanec

Kaj menite o tem, da je Joe Biden izbral Jeromea Powella za drugi mandat na čelu ameriške centralne banke? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Nigerian Remittances Rebound as Country Tops Sub Sahara Africa — Sending Costs Still High

Fund Managers Increasingly Prefer Bitcoin Over Gold — Say It's a Better Store of Value

Nigerian Remittances Rebound as Country Tops Sub Sahara Africa — Sending Costs Still High

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo v informativne namene. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments