14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Potrdila USDC delujejo pozno in sprožajo alarme v kripto skupnosti

Potrdila USDC delujejo pozno in sprožajo alarme v kripto skupnosti

USDC

USDC, drugi najbolj priljubljeni stablecoin na trgu kriptovalut zamuja z izdajo potrdil, ki so dokumenti, ki potrjujejo število dolarjev, ki jih ima skrbniški center v bankah. Zadnje potrdilo, ki je na voljo za valuto, sega v februar, ko je imela valuta tržno kapitalizacijo devet milijard dolarjev. To dejstvo in nenadna rast kriptovalut v zadnjih nekaj mesecih vzbujata zaskrbljenost zaradi zamude teh dokumentov.

USDC Centra deluje pozno v svojih poročilih o potrjevanju

USDC, eden največjih stabilkovancev na kripto trgu danes, pozno izdeluje svoje potrdila, v skladu s podatki, vzeti z lastne spletne strani za preglednost Potrdila, ki naj bi jih izdelovali mesečno, so se ustavila, zadnje pa se je nanašalo na februarska sredstva, sproščena aprila lani 27, kar je povzročilo precejšnjo zamudo od običajnega datuma izdaje.

Javno objava razlogov za zaostanke ljudje, ki vedo, kako USDC deluje interno. Potrdila USDC pripravi Grant Thornton LLP, eno vodilnih neodvisnih revizijskih, davčnih in svetovalnih podjetij, ki ima delovno silo za upravljanje zapletenosti USDC kot posla.

Za izdelavo stvari še huje, kripto sredstvo je od februarja doživelo eksplozivno rast. Njegova tržna kapitalizacija se je februarja 20 povečala z 9 milijard USDC na 20 Milijarda USDC je v času pisanja tega prispevka več kot podvojila le nekaj mesecev glede na številke, prevzete iz Coingecko.

USDC je eden najbolj zaupanja vrednih stabilcoinov na trgu, ki ga izda Center, v skupnem prizadevanju Coinbase in Circle, dva velika imena menjalniškega posla v ZDA. Ta rodovnik mu je dal auro, da je varen stabilnik na trgu. Izvršni direktor družbe Circle Jeremy Allaire je ob različnih priložnostih tvitnil o rasti USDC. Blog Circle je razpravljal tudi o tržni kapitalizaciji stabilkoinov maja 11, ko je presegel milijardo USD 15 milijard.

Toda te zamude sprožajo alarme v nekaterih delih skupnosti kriptovalut, ki so zaskrbljeni, ker je ta težava morda povezana z dejansko solventnostjo izdajateljeve institucije. V članku, objavljenem na Zerohedge, ki ga je napisal Vince Lanci, je razvidno, kako lahko težave spodkopavajo zaupanje v enega od stebrov trgovanja s kriptovalutami: stablecoins.

Stablecoin Woes

Tovrstne skrbi na trgu so spodbudili tudi drugi stabilkovanci: to je primer USDT, največjega stabilkointa na trgu, ki ga je izdala Tether Limited . USDT, ki ima največjo tržno kapitalizacijo od vseh, je imel leta lani brez izdaje dokumentov do februarja lani, ko je podjetje izdalo potrdilo, ki ga je pripravilo neodvisno podjetje Moore Cayman, in potrdilo, da je 35 milijard USD je takrat podprlo njegovo izdajo.

Tether se je soočil tudi z newyorškim odvetnikom Generalni urad v tožbi, ki je primer rešil z globo v višini $ 18. 5 milijonov in jim je bilo po skoraj dveh letih sojenja prepovedano poslovanje v mestu.

Kaj menite o zamudah USDC pri pripravi potrdil? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Nobel Prize-Winning Economist Robert Shiller Mulls Over Getting Active in the Bitcoin Market

Flash Loan Attacks Drain 2 Binance Smart Chain Defi Projects for $6 Million

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments