-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Povabite umetniško delo k poustvarjanju zahvaljujoč dednemu umetniškemu delu

Povabite umetniško delo k poustvarjanju zahvaljujoč dednemu umetniškemu delu

pritisnite rojstvo

SPOROČILO ZA JAVNOST. NFT uživajo eksplodirala, ko gre za prepoznavanje in uporabo v 1200, in za pravi cilj. Umetniki in ustvarjalci materiala za razkritje so se morali ogromno učiti od NFT-jev, veliko trgovcev pa je poleg tega uživalo v službi, da bi umaknili užitek pri nakupovanju, prodaji in trgovanju s temi nezamenljivimi žetoni. Nasprotno pa je še posebej en projekt usmerjen k trgovanju na način, na katerega gledamo v NFT, in to je delo Vincenta Petra „Inheritance Art work“, ki ga je priskrbel Inheritance AI.

Kakšen je problem z najnovejšo generacijo NFT?

NFT so edinstveni digitalni viri, ki bodo najverjetneje zastareli, da bi prikrili lastništvo različnih predmetov ali izkušenj. Od svojega pojma NFT uživajo v približevanju koristne razdalje, kljub temu pa ima moda razumna pomembna vloga. Nasprotno pa je ena značilnost, ki jo mnogi ljudje še posebej motijo, pomanjkanje subtilnosti in elegance na nedavnem trgu. večino NFT-jev ustvarijo najsodobnejši animatorji, ki ohranjajo tržne lastnosti ter si jih ogledujejo in posnemajo. To se konča na nevzdržnem trgu, na katerem trgovci in kupci špekulirajo z viri, ki bodo najverjetneje na splošno vabljivi.

Poraba umetne inteligence skupaj z NFT

Uporaba tehnologije AI (sintetična inteligenca) samo ni nedavna ideja nobenega sistema, saj so že nekaj časa obstajale različne pobude in korporacije, ki so aktivno delale s tem modelom tehnologije v temeljni naklonjenosti področij in panog. Nasprotno pa je uporaba umetne inteligence poleg NFT zamisel, ki je razmeroma nedavna, zato se umetna inteligenca dedovanja trudi uporabljati velike črke.

Nastavite preprosto , Inheritance Art delo namerava izdelati holografske rekreacije dobro znanih lepih umetnin, ki so enakovredne tistim, ki jih obravnavajo temeljni muzeji. Zdi se, da bodo vsa ta digitalna umetniška dela akreditirali ali naročili njihovi obstoječi lastniki, razvijati pa jih mora eden najpomembnejših najbolj strokovnih animatorjev in umetnikov, ki so specializirani za hiperrealistične vizualne slike in ustvarjajo realistične digitalne discipline. Da bi bili ti hologrami učinkoviti, potrebujejo uporabo monitorjev prostorske resničnosti. Ta tehnologija je značilna, tudi če domnevamo, da obstaja. Večji del spretnosti sfere v tej disciplini je že sestavina delovne ekipe Inheritance Art.

Poleg tega projekt poleg holografskih ustvarja tudi dvodimenzionalne svetleče nezamenljive žetone umetniška dela. Ti NFT-ji so povezani z neprimerljivimi bazami podatkov in so poleg tega zmožni čisti jezikovne obdelave. Ljudje bi se morda lahko dopisovali z njihovimi sposobnostmi, s čimer bi postali izjemno interaktivni digitalni izdelki, ki bodo najverjetneje dostopni takoj.

Zakaj je to potrebno?

Nedavna generacija mojstrovin, ki jih je razvil Inheritance Umetniško delo bo preoblikovalo sektor NFT z uporabo najsodobnejše tehnologije skupaj z enim najpomembnejših visokih umetnikov v industriji. Ti pretirano kakovostni umetniški deli NFT bodo navidez napredni, podrobni in realistični, kar temelji predvsem na splošni domišljiji projekta in predvidevanju revolucioniranja, kako se NFT dojemajo.

Kot Tako so nezamenljivi žetoni zasnovani za mnoge, ki bi lahko uživali, da bi si prislužili svoje prste na dragocenih umetniških delih, ki jih ustrezni lastniki nikoli ne bi prodajali. Imetniki teh predmetov so bolj nagnjeni k prodaji digitalnih rekreacij teh predmetov, kar odpira možnosti za lastništvo, ki ga v drugem primeru zagotovo ne bi mogli uživati.

O Vincentu Petersu

Vincent Peters je glavni oblikovalec za Inheritance Art delo poleg platforme za športno analitiko Rex Mundi. Vincent je diplomant West Level, ki je študiral tehniko metod in ima podiplomske diplome na vseh Oxfordih in MIT Sloan. Pred tem je delal v podjetjih SpaceX in Starlink Elona Muska, preden je začel Inheritance Art work.

Vincent je odprl najgloblje galerije umetniških del v Los Angelesu, ki ponazarja prihodnost, v kateri Inheritance ponuja spomine do obstoja. Ko je čas tekel in so se iznajdljive predstavitve izboljševale, je vse večja naklonjenost ljudi zahtevala, da mora vstopiti v industrijo proizvodnje NFT. Glede na navedeno je nekoč nastala umetniška dela Inheritance Art, polno pričakovanja, ki je gledalo, kako bi lahko posadka delovala, da bi spodbudila ta medij, poleg tega, kakšne vstopnice bi lahko nedavno rodile.

S tako nedavno tehnologijo, kot je NFT, bi lahko bile možnosti res neomejene in umetniško delo dedovanja bi lahko prenehalo ponujati eno stvar, ki je presenetljiva, a dragocena za že tako cvetočo industrijo. Dodatne informacije so verjetno naletene na legitimno internetno stran, poleg tega pa prek kanalov družbenih medijev, ki so enakovredni Twitterju in Facebooku.

Tukaj je trditev. Bralci morajo opraviti potrebno skrbnost prej, kot da sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali podjetij. Bitcoin.com ni kriv, naravnost ali zaokroženo, za kakršno koli bedo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli razkritje materiala, predmetov ali podjetij, o katerih se govori v okviru rojstva klikov.

Bitcoin.com Media

Bitcoin.com je vrhunska ponudba za vse kripto povezane kose. Obrnite se na commercials@bitcoin.com, če želite spremljati korespondenco o sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in različnih alternativah.

HP-Branded Servers Hijacked to Mine $110,000 Worth of Cryptocurrency

HP-Branded Servers Hijacked to Mine $110,000 Worth of Cryptocurrency

HP-Branded Servers Hijacked to Mine $110,000 Worth of Cryptocurrency

Ocena kreditne sposobnosti : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments