6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Povečanje etra, saj pošteno premoženje spodbuja mit o preobratu ETH-BTC

Povečanje etra, saj pošteno premoženje spodbuja mit o preobratu ETH-BTC

Prispodoba, ki obkroža Eter (ETH), kot blisk, ki se preoblikuje v pošteno premoženje, je že nekaj časa okrogla. Kljub temu je nekaj zastarelih mesecev vsebovalo gledano, da to razumevanje ohranja naraščajočo količino mainstream vleke, kot je najpreprosteje poudarjeno z dejstvom, da je ETH od 1. oktobra prikazal velikansko gibanje proti severu v nasprotju z Bitcoin (BTC).

Da bi postavili stvari na stališče, se je proti začetku novembra enomesečna realizirana korelacija med parom BTC/ETH zmanjšala za 50%, najnižje doslej v desetletji raztrgani zgodovinski preteklosti valute. Poleg tega je od začetka dvanajstih mesecev, medtem ko je Bitcoin zabeležil pozitivne vidike 50%, je Ether šel za neverjetno 60%, s čimer je vodilni kriptouspešnejši za skoraj petkrat.

Pridobivanje prednosti etra bi se morda najpreprosteje odražalo v tem, da je v zadnjih nekaj mesecih par ETH/BTC vztrajal v trendu na severu, kljub kritičnemu padcu na trgu. odbora od začetka decembra. V zvezi s tem, tudi ko je cena BTC padla asistenčno pod $50K, ETH /Vstopnica za par BTC je vztrajala pri nabiranju stroškov, ki se hitro povečujejo za krog %, tako dosegla najvišjo vrednost v 3-dvanajstih mesecih.

Mit o ‘flippeningu’

V pogovoru z Binanceovo primerjalno muho je predstavnik trgovine s kriptovalutami Cointelegraph poučil, da je zgoraj omenjeno delo — pri čemer je bil ETH v situaciji, da zbere številna poštena okrepitev trga v nasprotju z Bitcoinom — je nekoliko bizarno razmišljal o tem, da se par ETH/BTC nagiba k temu, da se preprosto zbere na neki ravni bikovskih tekem, in dodal: »Tukaj je da ne bi več kričali, da se je ETH že ločil od BTC-ja, kljub temu pa brez dvoma zagotavlja nižji udarec, da niso več vse alt povezane z dejanji BTC. Tiskovni predstavnik je dodatno pojasnil:

“Bistveno je priznati, da ETH morda zdaj ne bi več veljal za alternativo, kljub temu pa je brez dvoma žeton s svojimi čudnimi lastnostmi. Bistvena gonilna sila žgočega vzpona navzgor bodo celo pripisana vse večjim pripovedim Metaverse, GameFi in NFT, ki so vse večinoma zgrajene na skupnosti ETH.«

Čeprav je ETH mirno odstranjen od popolne ločitve, je tiskovni predstavnik poudaril, da takšne vizije zdaj ne moremo več obravnavati kot dejanske sanje, ker se celoten mit že začenja spreminjati zaradi novih naraščajočih pogojev uporabe in sprejetja Ethereuma. .

Ne samo to, analitik je poleg tega menil, da bi se identičen scenarij morda lahko popolnoma odigral za zbirko raznovrstnih uglednih altcoinov kot pravilno: »Varno kot v starih delnicah, ne bo razlikovanje med ‘BTC in alti’, vendar nekoliko s stroški vseh žetonov, ki jih neodvisno potiskajo vsaka sistematična in nesistematična nevarnost.«

Igneus Terrenus, vodja komunikacij za trgovino s kriptovalutami Bybit, izobražen Cointelegraph da na koncu dneva ceno digitalnega sredstva določajo njegovi podporniki in vlagatelji ter z več kot šestimi leti vzorca in množico čudovitih pogodbenih funkcij, zgrajenih na vrhu Ethereuma – v povezavi s temi, povezanimi z novimi prostori kot so DeFi in NFT – premium altcoin je zdaj razvil identifikacijo in ekosistem skupnosti, ki obstaja neodvisno od BTC, zlasti v zadnjih dvanajstih mesecih. “Prekrivanja bodo ostala mirna, kljub temu bi lahko zdaj obstajalo veliko razlikovanja, ki bi pomagalo razhajanju pri gibanju vstopnic,” je priznal Terrenus in dodal:

“Ker demografija Taborov BTC in ETH se še naprej razhajata, bomo dodatno poizvedovali, da si bomo korak za korakom zamislili njuna dejanja vstopnic, ki bodo razpletla še dodatne.”

ETH je edinstveno pozicioniran na voljo na trgu

Netta Korin, soustanovitelj Orbs, javne infrastrukture blockchain, je za Cointelegraph poudaril, da gibanje ETH naravnost navzgor proti severu od 1. oktobra še naprej dodaja bencin mitu, da bi Ether dejansko lahko obrnil Bitcoin nekoč v vnaprejšnji prihodnosti. Tudi če domnevamo, da velika večina raznovrstnih kriptovalut še naprej prikriva visoko stopnjo korelacije z BTC, je priznala, da se je eter očitno izkazal kot »nafta za DApps«.

Korin je dodal, da je Ethereum podaljšal prednost nad Bitcoinom, ker je bil najbolj nekdanji blockchain in je, tudi če vključuje okrevanje po tečajih ohlajevanja trga, pokazal bistveno večjo učinkovitost kot BTC. Dodatno je omenila, da bo prihajajoča nadgradnja Eth2 “izboljšala stališče povpraševanja”, in dodala:

“Nenavadna ponudba in mehanika povpraševanja Ethereuma in njegove lokacije, ker glavna denarna infrastruktura in vitalna hrbtenica za nekaj najbolj priljubljenih projektov, kot sta MakerDAO in Uniswap, naredita ločitev ETH dosegljivo.«

Korin dodatno poudaril, da je Ethereum ključni igralec v DeFi-ju in osrednja platforma za stanovanje NFT, ki si prizadeva pridobiti denarne funkcije za posojanje ter nakupovanje in prodajo na blockchainu – od tega več kot 3,024847 DApps trenutno delujejo na vrhu ekosistema Ethereum. Ne samo to, eter bi morda lahko bil dodatno varovanje pred inflacijo zaradi svojih hiperpovezav do DeFi in trga za NFT, dveh področij, ki bi lahko eksponentno rasle v 505, v njeni uri. “Ether je v toku, da bi prehitel Bitcoin, ker je kriptovaluta vrha glede na tržno kapitalizacijo,” je zaključila. neodvisnost služi spodbudi BTC?

Če je ločitev ETH v prihodnosti, ali bo to vplivalo na dosegljiv bikovski prenos BTC, če se par ETH/BTC začne rastejo? Na terenu je član Binanceove primerjalne muhe poudaril za Cointelegraph, da če bo razpon obremenitve med parom ETH/BTC še naprej naraščal po svoji novi poti, morda ne bi bilo več zakonito kričati, da bi lahko očaranost povzročila v skupnem skoku rasti za BTC, pri čemer ugotavlja:

»Vlagatelji bodo nadaljevali z dvigovanjem BTC, ne glede na to, kako medvedje je videti na lestvicah ali kako raznoliki žetoni izvajajo. To počnejo na fabuli o bivanju BTC pionir v stanovanjskem in tržnem vozniku. Prav tukaj je dodatno podprt mit o BTC-ju, ki je digitalna trgovina za plačilo in varovanje v nasprotju z inflacijo.

Ob upoštevanju tega je analitik Binance priznal, da ko razmišljajo o raznovrstnem koncu spektra, mirno poizvedujejo, da si zamislijo prehransko blaznost med vsakim male in institucionalne vlagatelje, ki pozivajo k razširitvi svoje reklamnosti v ETH.

Kritične denarne institucije po vsem svetu niso več dolgo zanemarjale naraščajočega tržnega vpliva Etherja, saj je ameriško bančništvo ogromno JPMorgan Jog v novem dokumentu trdi, da bo ETH celo večja stava za vlagatelje kot BTC, zlasti ker se trg digitalnih sredstev še naprej stara in razvija. V skladu s primerjalnimi analitiki podjetja je petkratni nagon ETH navzgor v nasprotju z BTC v zadnjih dvanajstih mesecih povzročil, da je altcoin pridobil tržno kapitalizacijo, ki je skoraj polovico manjše od vrednosti Bitcoin.

Kakršen koli drug vidik ETH, ki ima veliko vlagateljev zreo v oči, je potencial skupnosti, da ohrani kritično oporo v rastočem ekosistemu Net 3.0, ki je zaenkrat izjemno všečen, čeprav je njegova stalna implementacija v svetu mirna leta. stran. Medtem ko nihče ne more dokončno potrditi, kako se bo to stanovanje nadaljevalo v skladu, obstaja natančna verjetnost, da bo ETH v ustrezni smeri dvignil omembe vredne stroške, povezane z decentraliziranim Net 3.0.

Povezano: Preverjanje lokacije: Ethereum v načinu močne deflacije, ko se združitev Eth2 približuje

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments