17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Povečanje glasnosti: Blockchain načrtuje, da bi motil trgovino z melodijami

- Advertisement -

Pesem je nadležna industrija. Trgovina ima svoj lep delež polemik, od monopolov do omejenega zaslužka, ki je možen za prihajajoče umetnike. Medtem ko je Web2 prinesel veliko čudovitih sprememb, ima trgovina kljub temu učinkovito napravo. Zahvaljujoč temu projekti poskušajo izumiti v bistvu večino tehnologije veriženja blokov, da bi zagotovili edinstvene rešitve za starodavno izumrl trg melodij.

V zadnjih desetih letih se je trgovina zaradi kibernetske tehnologije močno spremenila. moda na spletu in družbenih medijih. Izvajalci imajo edinstvene medije, s katerimi lahko delijo svoje pesmi, oboževalci pa imajo številne edinstvene programe, s katerimi lahko vzpodbudijo in okrepijo svoje najljubše glasbenike.

Vendar pa si večina vprašanj na področju Web2 všeč, le nekaj jih drži premoženje v trgovini, velika podjetja pa imajo boljši prihodek od uporabnikov in umetnikov. Čeprav so kljub temu v zgodnjih fazah, nekateri projekti veriženja blokov poskušajo pridobiti priložnost, da bi spremenili trgovino z notranje strani.

Glasbenikom prinašajo čudovito ocenoTune.FM, platforma, ki jo poganja Hedera Hashgraph, trdi, da daje glasbenikom 56 % melodije prihodek od pretakanja, ki je približno desetkrat boljši od zaslužka s kroženjem na mainstream izdelkih in storitvah. Umetniki bi morda verjetno izdelovali digitalne žetone ob vsaki priložnosti, ko se njihova melodija predvaja v okviru platforme.

V objavi je Andrew Antar, soustanovitelj Tune.FM, poudaril, da bilo je veliko pravičnih glasbenikov, ki so trpeli po pandemiji. »Ker jim takšni, kot je Spotify, niso več dobro plačevali, so se mnogi trudili, da bi zmagali. Smo protistrup za milijone kreativcev, ki jih astronomski pretočni izdelki in storitve ne plačujejo več,« je priznal Antar.

Oboževalcem omogočamo, da soobstajajo pesmi Tržnica napevov Royal, ki jo podpira Andreessen Horowitz, še naprej omogoča oboževalcem, da si delijo pesmi svojih najljubših izvajalcev s pomočjo nezamenljivih žetonov (NFT). Po odstranitvi NFT-jev za uglednega raperja Nasa je platforma le v okviru skoraj prejšnjih izdanih žetonov za ameriškega DJ-ja in tekstopisca Diplo.

Ameriški raper Nas s hčerko Future Jones. Vir: fromthestage.win V spletnem dnevniku, ki je napovedal padec Diploa, je soustanovitelj Royal Justin Blau zapisal, da Namen platforme je “osposobiti umetnike, da se ne prilagajajo svojemu delu”, medtem ko ponuja gorivo za njihove kariere. Blau prav tako verjame, da oboževalci s soponosnim lastništvom melodije »vspostavijo globljo povezavo« in jim pomagajo biti le s tehniko ustvarjalnosti.

Zmogljivo sodelovanje pri melodijah s pomočjo NFT Misija, znana kot Squad of Knights, omogoča lastnikom stanovanj NFT, da izumijo šestčlanske enote, pri čemer je vsaki osebi dodeljena lastna vloga v okviru produkcije melodije. Zdaj ne kot delo s poškodovanimi nalepkami melodij, platforma omogoča članom skupnosti 100 % melodije vplivajo.

Producent pesmi Illmind v svojem studiu. Vir: native-instruments.comUstanovitelj in nagrajeni producent datoteke za uspeh Ramon ‘Illmind’ Ibanga Jr . je priznal: “Iskanje ljudi, s katerimi bi delali, je nadležno. Najti odlične ljudi za delo je še bolj zahtevno.” Priznal je, da je namen misije združiti producente, inženirje, uglasbene umetnike in menedžerje, tako znotraj resničnega sveta kot metaverzuma.

Povezan: Grammy 882: vroča tema razprav NFT med glasbeniki in komercialnimi svetovalci

Ponudba decentraliziranega zvoka za metaversePlatforma Audius, ki temelji na večinoma popolnoma pretočnem predvajanju na Solani, ponuja paleto decentraliziranih podatkov o zvočnih zapisih metaverzu. Platforma deluje z metaverzami, ki si omislijo Portals Metaverse, da se prilagodijo svojim uporabnikom. Zaradi svoje decentralizirane narave Audius nekomu omogoča, da povleče popoln material s platforme in ga uporabi pri gradnji svojih zelo trdnih projektov.

V intervjuju pri Cointelegraphu je Roneil Rumburg, izvršni direktor in soustanovitelj Audiusa, priznal, da je platforma “decentralizirano skladišče popolnega materiala z jasno začrtanimi pravicami, tako da lahko graditelji tretjih rojstnih dni potegnejo iz kataloga platforme brez elementov.«

4628633

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -