13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Povezava za lansiranje USDT native on Avalanche

Povezava za lansiranje USDT native on Avalanche

avalanche

Družba blockchain Tether je objavila svoj žeton stablecoin bo dal na voljo kot izvorno sredstvo v Avalanche, pametni pogodbeni platformi, ki je v zadnjem letu nabrala paro. Avalanche ima naraščajoč ekosistem decentraliziranega financiranja (defi), zato bo ta začetek najverjetneje izboljšal njegovo stanje, tako da bo uporabnikom zagotovil uraden in varen način parkiranja in naložil svoja sredstva na Avalanche.

Tether za izstrelitev na plaz

Tether, družba, ki je izdala USDT, eno od najbolj priljubljenih stabilcoin žetonov na trgu kriptovalut, je napovedal, da je v zgodnji fazi uvedbe USDT na Avalanche, platformi za pametne pogodbe.

Čeprav je še vedno mlad blockchain, ki je lansiral lani je Avalanche precej hitro zrasel. Zdaj je vrhunska 50 kriptovaluta z živahnim okolju defi, ki že premika velike finančne številke. Avalanche je združljiv tudi s Solidity, zato lahko razvijalci verig blokov zlahka hitro prenesejo svoje aplikacije v ekosistem ETH.

Paolo Ardoino, tehnični direktor podjetja Tether, je dejal, da so z veseljem uveljavili njegovo predstavitev sredstvo stablecoin v verigi Avalanche. Ardoino je izjavil:

Uvedba USDT na Avalanche bo trgovcem omogočila hiter in stroškovno učinkovit način prenosa USDT prek različne izmenjave. Vizijo Avalanchea o zelo razširljivi verigi blokov z nizkimi provizijami za transakcije in interoperabilnostjo so podprli nekateri najsvetlejši možje v vesolju.

Emin Gün Sirer, direktor Fundacije Avalanche, se je dotaknil tudi pomembnosti tega lansiranja za uporabnike valute. Gün Sirer je izjavil:

Ob lansiranju USDT v Avalanche dodaja še eno osrednjo infrastrukturo hitro rastočemu ekosistemu Defi na platformi. To bo dobrodošel dodatek uporabnikom in razvijalcem, ki spodbujajo to nadaljnjo rast.

Multivalutni pristop

Medtem ko je bil Tether lansiran predvsem z uporabo protokola Omni, sloja, ki se vrne na vrh Bitcoin (BTC) blockchain, se je zdaj spremenil predvsem zaradi pristojbin in razlogov, povezanih s skaliranjem. Ko se je svet kriptovalut razvijal in so druge verige začele doživljati živahno dejavnost zaradi vzpona platform, ki temeljijo na defi, se je temu ekosistemu pridružil tudi Tetherjev stabilin.

Tether je danes prisoten v več verigah . Hiter pogled na njihovo stran s preglednostjo, kjer razglasijo njeno popolno izdajo, ponuja celotno sliko, kako razdeljena je izdaja Tetherja v teh dneh. USDT je ​​zdaj prisoten v Omni, Ethereum. Tron, EOS, Liquid, Algorand, Bitcoin Cash in Solana. Toda to še ni celotna zgodba.

Tether je na voljo tudi tuje v verigah, kot je Binance Smart Chain, kot vezani žeton, vreden 3 milijarde dolarjev v času pisanja po Bscscanu in več kot 400, 000 imetniki. Zdi se, da Tether sledi temu trendu med verigami in se v prihodnosti širi, da bo bolj prisoten v ustreznih verigah blokov

Kaj menite o zagonu USDT na Avalanche? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Microstrategy Buys $10M Worth of Bitcoin, MSTR Shares Down Over 60% Since February

Elon Musk Impersonators Rake in $2 Million: Regulator Warns of Fake Giveaway Cryptocurrency Scams

Oznake v tej zgodbi

ava, Avalanche, Fundacija Avalanche, vizija Avalanchea, Bitcoin, Blockchain, Cryptocurrency, Emin Gün Sirer, Paolo Ardoino, Tether, privezi, USDT

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Omejitev odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments