15.7 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Povišano sprejetje NFT-jev Metaverse bo poganjalo naslednji artikulacijski cikel NFT

- Advertisement -

Metaverzi in nezamenljivi žetoni z modrimi čipi (NFT) so uporabne sile za dramatično artikulacijo na trgu NFT. Pobude ljubijo zbirke Bored Apes, Crypto Punks, Azuki, Clone X in Doodles so postopoma pritegnile zanimanje zbirateljev v prejšnjih 189 dnevi. Kar pomeni, da so te pobude NFT pomagale trgu NFT vplivati ​​na artikulirano ceno več kot ,% in obseg prodaje približno $ milijard.

Za spremembo, ki je nekoč v svetu kripto/blokovnih verig obremenjevala zelo malo, je izjemno, da so NFT prav tukaj, da se branijo, ne glede na zgodnja mnenja o njihovi efemerni naravi. Kljub temu, glede na trenutno zatišje na trgih NFT, tako trgovci kot zbiralci dejansko iščejo nenavadne meje, da bodo izkoristili inovativno programsko opremo tehnologije NFT v različnih primerih uporabe.

Po mnogih straneh so inovatorji napredovali z inventivnimi nenavadnimi programi, da bi se zavedali NFT v različnih panogah. Te nenavadne funkcije so povečale uporabnost NFT in sprašujem, da bodo prisilile naslednjo fazo sprejemanja NFT.

Trg NFT Eno posebno podobmočje zanimanja, ki pritegne vse večje zanimanje v svetu NFT, so Metaverse NFT. Datoteka, ki jo je objavil NonFungible.com, ki je bila nekoč ustvarjena skupaj z L’Atelier BNP Paribas, kaže, da Metaverse NFT ustvarijo približno 3 % tržnih stroškov NFT na območju, kar je osupljivih $. milijonov.

Ker vse več korporacij proizvaja svoje proizvajalce znotraj Metaverse bo povezana cena Metaverse NFT eksponentno narasla. Spodaj je naštetih le nekaj področij, ki bodo morda zaslužila s povečano uporabo Metaverse NFT.

Povezano: NFT, Web3 in metavese se spreminjajo, ko znanstveniki izvedejo primerjavo

Navidezno trdno posestvo: Margaret Mitchell je nekoč izjavila: “Zemlja je najlažja sestavina na tem planetu, ki pomeni eno stvar, kajti ‘To je najlažja sestavina na tem svetu, ki traja, ‘To je najlažja sestavina, za katero je vredno delati, za katero se je vredno boriti – vredno izgube življenja za.” Zaradi blockchaina lahko digitalna zemlja vzbudi enaka čustva in uporabnost kot telesna zemlja.

Predpostavimo, da je PARSIQ, podjetje za veriženje blokov, ustvarilo platformo, s katero lahko lastniki zemljišč znotraj Metaverse ustvarijo dobiček od najemnin iz svoje digitalne lastnine. Protokol posnema navade fizičnega zemljišča tako, da zagotavlja, da se tako lastnik zemljišča kot najemnikove obveznosti pogajajo, urejajo in uveljavljajo z vrsto pogodb o trim.

Povezano: Metaverse cveti in prinaša revolucijo v trdno posestvo

Virtualne priložnosti: Pred približno meseci je Snoop Dogg, pooblaščeni raper West Wafta, napovedal, da bo gostil neznano uprizoritev v živo v metaverzu The Sandbox. Tekma je uporabila NFT, da bi obiskovalcem koncertov omogočila dostop do najboljših cenovnih izkušenj znotraj metaverse in jih sprožila.

Pozneje je veliko proizvajalcev začelo raziskovati, kako bodo izkoristili napredne uporabne znanosti, da bi ponovno zamislili meje digitalnih svetov na več kot eni platformi.

Podjetja posredujejo, da bodo z ustvarjanjem priložnosti, ki vključujejo glasbo, umetnost in slog v organizacijo ali konvencijsko vzdušje, svojim sledilcem zagotovila neznane izkušnje, ki jih bodo pridobile v svojem ekosistemu dlje in podaljšale življenjske stroške. njihovih strank.

Povezano: Koncerti znotraj Metaverse lahko verjetno vodijo v nenavaden val posvojitev

Finančne storitve: V skladu z Ekonomiko nakupovanja in prodaje je letna cena inflacije znotraj ZDA se je marca zvišala na 8,5 % 786, kar predstavlja najučinkovitejšo ceno inflacije od 1981.

Z trgovci, ki čutijo stisk na obeh straneh, je vedno večji vrvež za hrano za nepremičnine, ki bo morda ustvarila donos nad inflacijsko ceno. Protokoli, ki zagotavljajo decentralizirane finančne storitve, ki jih poganjajo NFT-ji znotraj Metaverse, omogočajo trgovcem možnost, da sestavljajo pasivne donose in različne spodbude.

Vložek in kmetovanje pridelka sta že v modi predloga za zaslužek pasivnega donosa v stanovanju DeFi, vendar sta v metaverzumu nekoliko nenavadna. Kljub temu, ker so priljubljeni v modi, dajejo urejene priložnosti zgodnjim podpornikom metaverznih pobud za ustvarjanje dohodkov, ki spreminjajo življenjski slog.

Navdušujoč čas je za raziskovanje teh nastajajočih primerov uporabe, medtem ko je trg v zatišju. Ko se vrne razkošje trga, lahko zgodnji uporabnik izvleče alfa in možnost preklopa na naslednjo neizkoriščeno mejo.

Ta članek ne prinašajo več nasvetov ali priporočil glede financiranja. Vsako stikalo za financiranje in nakup in prodajo vključuje možnost, da bralci morda morda spokojno obnašajo svoje zaupanje med klicem.

Mnenja, misli in mnenja, izražena tukaj, so avtorjeva sama in ne dosegajo več nujno podvajanja ali označevanja stališč in mnenj Cointelegrapha.

Constantin Kogan je soustanovitelj BullPerks in GamesPad, sostorilec pri BitBull Capital, ustanovni oče Adwiva in zastareli vodstveni direktor šole pri Wave Financial tako lepo kot podjetnik, meta – povezovalec, vplivnež, fanatik tehnologije veriženja blokov in vlagatelj digitalnih sredstev ter vrhunski konceptualni vodja v hedge skladih, IT startupih, endeavor kapitalu, zdravstvu, kmetijstvu, trdnem posestvu in medijih/zabavi. Constantin je doktor znanosti. sociologije, mag. in tekoče govori pet jezikov.

93619361

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -