22.9 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Pozitivni testi COVID-19 udeležencev Bitcoin 2021 postajajo virusni

Pozitivni testi COVID-19 udeležencev Bitcoin 2021 postajajo virusni

Socialna distanciranost, pooblastila za maske in dokazilo o cepljenju niso bili potrebni za udeležbo na dogodku.

10777 Skupaj ogledov

5 Skupaj delnice

Bitcoin 2021 attendees’ positive COVID-19 tests are going viral

Nekateri udeleženci dogodka Bitcoin 2021 v Miamiju so bili pozitivni na COVID- 19 po vrnitvi domov iz konferenca, ki je pripeljala do vala negativnega medijskega poročanja in ugibanj v družabnih medijih, da bi se lahko spremenila v “dogodek super širjenja.”

Bloomberg je Miami Bitcoin označil za “Covid hot spot” medtem ko je Gizmodo poročal o konferenci, je “morda zadnji COVID – 19 dogodek super širjenja. “

Med tistimi, ki so okužili virus, je bil tudi glavni investicijski direktor podjetja Arcane Research Eric Wall, ki je v četrtek tvitnil, da je doživel CT po “visoki vročini” in “bolečinah v prsnem košu” z zdravstvenim osebjem sumi, da ima v pljučih krvni strdek. Krvnega strdka niso našli, Wall pa je bil odpuščen iz bolnišnice in se vrnil domov.

Luke Martin iz razvijalca programske opreme za avtomatizirano trgovanje Coinist je prav tako priznal, da je pozitiven na COVID – .

Po navedbah CNBC vsaj 12, so se udeležili ljudje, ki niso potrebovali dokazil o cepljenju ali uveljavljanja pooblastila za masko. Dogodek je v kongresnem centru Mana Wynwood v Miamiju trajal tri dni, strmoglavil se je v prenatrpane dvorane, medtem ko socialno distanciranje ni bilo uveljavljeno.

Dogodek je bila prva večja konferenca v Miamiju od začetka pandemija. Po poročanju New York Timesa so se vrstice za vstop v stavbo “raztezale več kot kilometer.”

Na dogodku je govoril župan Miamija in zagovornik Bitcoinov Francis Suarez. na odru kot “verjetno najbolj neodgovorni politik v vsej Ameriki” in “župan meke svobode.”

Tu je nekaj posnetkov konference #Bitcoin.

Z ocenjeno 50, + obiskovalci v 2 dneh, skoraj nihče ni bil viden v maski.

Za zdaj ni natančno znano, koliko ljudi je bilo izpostavljenih. Poskrbel bom za nadaljnje posodobitve! pic.twitter.com/QeVj0tJYEZ

— Mr. Whale (@CryptoWhale) June 10, 2021

Socialna Medijska poročila ocenjujejo, da je število udeležencev pozitivna in morda večja od običajnih. Vplivnik g. Whale je približno povedal 235, 000 Sledilci v Twitterju, ki so bili na desetine obiskovalcev konference pozitivni, ocenjujejo, da bi dogodek lahko videl več kot 50, udeleženci.

Sorodno: Govornice, ki so vplivale na Bitcoin 2021 v Miamiju

Posnetek zaslona slike, ki jo je znova objavil organizator Bitcoin 2021 Dylan LeClair, ki je ostro zavrnil COVID ameriških centrov za nadzor in preprečevanje bolezni – 19 Sistem evidenc o cepljenju je krožil po družbenih omrežjih.

Naši prihodnji finančni kapitani

– Keith Erskine (@kerskine) June 10, 2021

Bitcoin 2021 ni bil prva kripto konferenca, ki je imela COVID – 10 prenosi, s Torus Labs soustanovitelj in izvršni direktor Zhen Yu Yong poziva udeležence konference Ethereum Community v Parizu in Hackathona ETHLondonUK v začetku 2020, da se preizkusi, ko so mu po sodelovanju v dogodkih diagnosticirali koronavirus.

10777

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments