15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Pozor: Kako so trgovci Livepeer dobili hiter predogled bližajočega se 300-odstotnega cenovnega...

Pozor: Kako so trgovci Livepeer dobili hiter predogled bližajočega se 300-odstotnega cenovnega razcveta

Kripto trgovci bodo upoštevali vse prednosti, ki jih lahko dobijo. Od temeljnih raziskav o dolgoročnih obetih do kratkoročnih črpalk za cene, ustvarjenih z novimi borznimi kotacijami, 24 / 7 trg digitalnih premoženja ponuja priložnosti za vlagatelje in trgovce vseh črt.

Toda ta teden tisti trgovci, ki vključujejo Cointelegraph Markets Pro VORTECS ™ Rezultati njihovih raziskav so imeli poseben razlog za praznovanje lastne nestanovitnosti, zaradi katere se trgovci, ki niso naklonjeni tveganju, jeznijo … in začinjene kripto profesionalce pop popke za šampanjec.

LPT, izvorni žeton, ki temelji na Ethereumu decentralizirano omrežje za pretakanje videoposnetkov Livepeer je v zadnjih treh mesecih doživelo nekaj izjemnih vzponov in padcev. Vrednost manj kot 2 USD. 00 sredi januarja se je dvignilo na novico, da je Grayscale Investments, eden od modrih čipov naložb v digitalno premoženje, pripravljen uvesti sklad LPT.

Druga črpalka je prišla marca 17, z uradno potrditvijo novice, ki je videla žeton do takratnega ATH okoli $ 30. Do začetka aprila se je približalo $ 40 na novice o Seznam OKEX.

Preostali del aprila in začetek maja je bil za Livepeer večinoma neopazen, preden je vrsta žlahtnih novic ponovno dosegla trenutno najvišjo vrednost nad $ 44 maja 11.

Kot prikazuje spodnji graf od Cointelegraph Markets Pro , ta rally sta močno spodbudili dve objavi, ki sta bili uporabnikom platforme dostavljeni kot takojšnja obvestila NewsQuake ™: Uvrstitev na borzo Bithumb in začetek trgovanja s SGD na Gemini (rdeči krog na grafu).

Mesečni grafikon Livepeer na Cointelegraph Markets Pro

In potem še Bitcoin in celotna kripto trg se je zrušil … z Livepeerjem je bila velika žrtev.

Obeti so postali slabi, saj je LPT začel skoraj neprekinjeno navzdol, ki ga je dosegel z najvišjih vrednosti okoli $ 44 do najnižje vrednosti $ 11, registrirano maja 24.

Nazadnje je ta teden prinesel dobre novice, ki so povzročile preobrat negativnega trenda. Ocena VORTECS ™, algoritemska primerjava zgodovinskih in trenutnih tržnih razmer, izključno za Cointelegraph Markets Pro, je opredelila pogoje, ki so bili v preteklosti ugodni za LPT – članom je omogočil, da so bili bikovski pogoji ugotovljeni že nekaj ur pred dejanskim preobratom.

Rezultat pred nevihto

Tedenski grafikon Livepeer na Cointelegraph Markets Pro

v grafikonu nad vrstico rezultatov VORTECS ™ kovanca je postala temno zelena pri 81 (prvi rdeči krog), medtem ko je cena še vedno iskala dno okoli $ 11. Zgornji rezultati VORTECS ™ 80 na splošno kažejo vzorce tržne in družbene dejavnosti, ki so bili v preteklosti pred pomembnimi povišanje cene sredstva v naslednjem 12 – 72 ur.

To konica je sovpadla s tvitom Livepeerja o novem rekordnem tednu glede dolžine edinstvenega transkodiranega videoposnetka – resničnega razvoja, ki bi lahko prepričal vlagatelje, da je bilo sredstvo podcenjeno.

Nekaj ​​ur kasneje, cena se je začela vzpenjati (prvi rdeči okvir) in sčasoma dosegla $ 24 maja 17. Medtem ko je bil še vedno na poti do tega lokalnega vrha, se je algoritemska ocena VORTECS ™ znova presegla 80 ( drugo rdeče polje), kar kaže na to, da so prejšnji teki, kot je bil ta, običajno imeli druge noge. Dejansko je nekaj ur kasneje prišel majhen popotresni udarec, ki je ceno vzel iz $ 32 na skoraj $ 36.

Obeti za LPT ostajajo precej bikova, kot je bil maj 28 je videl še dve odmevni objavi kotacij: eno od Binance in drugo od Kraken.

Seveda so člani Markets Pro sedeli v prvi vrsti za oba, zahvaljujoč bliskovito hitrim NewsQuakes ™, dobavljenim prek mobilnih obvestil in opozoril v brskalniku. Še preden sta ti dve napovedi prišli, je bil Livepeer ta teden 144% višji, očitno pa je turobnih žetonov kovanca za zdaj konec .

Cointelegraph Markets Pro je mesečno na voljo izključno članom pri $ 99 na mesec ali letno z vključenima dva prosta meseca. Ima 14 – dnevna politika vračila denarja, da se zagotovi, da ustreza kripto trgovanju in vlaganju raziskovalnih potreb naročnikov, člani pa jo lahko kadar koli prekličejo.

Cointelegraph je založnik finančnih informacij, ne investicijski svetovalec. Ne ponujamo osebnih ali individualiziranih naložbenih nasvetov. Kriptovalute so nestanovitne naložbe in nosijo veliko tveganje, vključno s tveganjem trajne in popolne izgube. Pretekla uspešnost ne kaže na prihodnje rezultate. Slike in grafikoni so v času pisanja pravilni ali kot je določeno drugače. Preizkušene strategije v živo niso priporočila. Pred finančnimi odločitvami se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem. Celotna določila in pogoji .

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments