21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

PRA Bank of England zbere proračun za 31 milijonov dolarjev za “nastajajoča tveganja”, kot je kriptovaluta

- Advertisement -

Regulator pravi, da je “posvečen ohranjanju tempa” z nevarnostmi “rastanja kripto sredstev” in tako poveča svoj proračun za $23 milijonov v pripravi.

100 Celotni pogledi

5 Popolne delnice

Regulatorna veja Banke Anglije je svoj proračun zvišala za $.6 milijonov (£23.3 milijone) za prihajajoče denarno leto, ki napoveduje, da so cene povišane zaradi naraščajočih nalog in priprav na »nastajajoča tveganja znotraj denarnega zemljevida«.

V skladu z najsodobnejšo marketinško strategijo, objavljeno v sredo aprila s strani organa za bonitetne predpise (PRA) svoj proračun za 1434/ 00 denarno leto je £320.9 milijonov ($100 milijonov), kar 8,2 % podaljša od klo zapoj leto.

Izvršni direktor PRA Sam Woods je predstavil svoje prepričanje za prihodnje leto in napovedal, da je nekoč:

»Zavezani k ohranjanju tempa z inovacijami in nastajajočimi tveganji, vključno s stalno digitalizacijo poslovnih podjetij in rastjo kripto sredstev.« PRA navaja, da je umik Združenega kraljestva iz Evropske unije na strani “proaktivne pripravljenosti” za tisto, kar vidi kot tveganje za denarno zemljevid dviguje operativne cene. Regulator lahko morda doda 56 svetovalce za možnost nadzora

S podrobnostmi o svoji marketinški strategiji za prihajajoče leto PRA pravi, da je to morda nadzorovanje nevarnosti, ki izhajajo iz tega, da podjetja objavijo ali povečajo obseg podjetij z kriptovalute, vključno z:

»PRA lahko od podjetij morda zahteva tudi, da dokumentirajo svoje izpostavljenosti kriptosredstvu, zdravljenje in prihodnje naložbene načrte , in se lahko morda pogovarja z mednarodnimi partnerji, vključno z Baselskim odborom za bančni nadzor, da določijo pogost mednarodni okvir za obravnavo izpostavljenosti kriptosredstvu.”Povezan: Monetarni čuvaj Združenega kraljestva išče kriptovalute med edinstvenim zatiranjem

Regulator je dejal, da bo to morda nadaljevalo svoje delo na krepitvi regulativnega okvira za “inovacije, enakovredne stabilnim coinom”. V začetku tega meseca je ministrstvo za gospodarstvo in finance Združenega kraljestva povedalo, da bi to lahko spremenilo predpise, da bi dodali stabilne coine kot odobreno nadomestilo.

Marca je Woods napisal pismo izvršnemu direktorju banke in številna imenovana investicijska podjetja v zvezi z njihovo objavo kripto sredstev, da bi jih opomnili na pričakovanja regulatorjev, da bodo spoštovali sedanje politike in predpise glede na njihovo naraščajočo radovednost znotraj groma.

V pismu se je skliceval na vrsto izkušenj, ki so jih isti mesec objavili monetarni regulatorji Združenega kraljestva in razpravljali o nevarnostih za monetarno stabilnost naroda, ki jih predstavljajo kriptovalute in decentralizirane finance (DeFi).

85111

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -