24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Praktično 13,75 milijona dolarjev likvidiranih, ko se WAVES dvigne za 70 % v enem dnevu – kaj sledi?

- Advertisement -

WAVES oznaka se je povečala za 63 % marca 25, ki je dosegla edinstveno blagovno znamko za vse čase, presežek okoli $48. Trgovci, ki so stavili v nasprotje z vzponom Waves – domačega žetona skupnosti veriženja blokov WAVES – so utrpeli izgube v vrednosti milijonov dolarjev, ker je par WAVES/USD podaljšal svojo obnovo na fazo bajke v prejšnjem 29 ure.

Vreden odboj, ki se je začel februarja 16, ko je WAVES imenovan enkrat postal na 8 $.34 sprožila okoli $17.54 milijonske likvidacije zaradi terminskih pogodb, ki v celoti temeljijo na kriptovalutih, na 16-urno prilagojen časovni okvir, datoteke iz Coinglassa razkrivajo.

VALOVI likvidacije vsake 16-ure. Vir: CoinglassSpherical $ milijonov vseh likvidiranih pozicij je bilo pridobljenih takoj.

2.0 hype, Neutrino v korist WAVES rally Kot je Cointelegraph že povedal, lahko trgovci celo dosežejo skok na trg WAVES po oceni njegovih treh zaporednih optimističnih posodobitev: prehod na Waves 2.0, začetek 100 milijon dolarjev in partnerstvo z Allbridgeom.

Edson Ayllon, produktni vodja pri dHEDGE – platformi za decentralizirano upravljanje premoženja, je Cointelegraphu priporočil, da je evforija okoli začetka Waves 2.0 oktobra postala nekoč odsevna znotraj naraščajoče skupne zaklenjene vrednosti (TVL) znotraj Ekosistem valov, ki je dosegel presežek vseh časov v višini 4 $.16 milijard marca 36.

“Waves 2.0 dodaja zasluge EVM izvedbeni plasti in dodaja dokaz- ofstake z razdeljevanjem na sloj soglasja,” je slavni analitik dodal:

“Sharding in proof-of-stake sta pridobljena ideja Ethereum že leta trenira na njihovem načrtu.” Zanimivo je, da je Neutrino, algoritemsko določeno stabilen “asetization” protokol, zgrajen na vrhu blockchaina Waves, je bilo videti v veliki meri v korist naraščajočega valovnega TVL.

Protokol je bil hudo priča prilivu 8.91 milijon VALOV v enem samem dnevu — v vrednosti v razmerju do $450 milijona — v svoji veličastni pogodbi razkrivajo datoteke Defi Llame.

Valovi dotok v nevtrinsko veličastno pogodbo. Vir: Defi LlamaNeutrino dovoljuje uvedbo decentraliziranega stabilne coine, ki zadržujejo svoje ameriške rezerve z zavarovanjem žetonov WAVES. Protokol je do te točke sprožil v celoti 1 izziv stabilnih coinov, znan kot Neutrino USD (USDN).

Zagotavljanje USDN se je povečalo s približno 684 milijonov do 0745 milijonov na 22-ura prilagojen časovni okvir, ki sovpada z porastom priliva WAVES v pogodbo Neutrino veličastno. To je Neutrino predstavilo kot idejo, da bi bil eden od mnogih živahnih WAVES investitorjev v prejšnjem 11 ure.

Tržna kapitalizacija USDN v zadnjem ure . Vir: CoinMarketCapKaj je naslednje?Zdi se, da se WAVES dobi, ko se prebije iz bikovskega nadaljevalnega vzorca, znanega kot “bikovska zastava.”

Natančneje, vzorec grafikona je videti, kot da je kanal nagnjen navzdol, ki se zdi kot po trdnem določenem prenosu navzgor (znan kot “zastavni drog”). V natančnem scenariju se razreši tako, da se prebije v smeri odra na dolžini, ki je nedvomno enaka dimenziji droga za zastavo.

Povezano: Evo, kako so bili trgovci obveščeni o zborih RUNE, FUN, WAVES in KNC prejšnji teden

Uporaba tipične interpretacije vzorca bikovske zastave pri nenehnem pregonu WAVES-a za imenovanje kaže na nadaljevanje združevanja v smeri $

, kot je potrjeno v spodnji tabeli.

Tedenski označbeni grafikon WAVES/USD, ki vsebuje vzorec ‘bikovske zastave’. Vir: TradingViewNa nasprotni strani, WAVES’ tedenski indeks relativne moči (RSI) je postal prekupljen – signal za prodajo. To bi lahko celo pridobilo vrnitev para WAVES/USD v smeri $22 kot vmesno stopnjo časovne zasluge. To bi lahko pomenilo tudi, da se trgovci vračajo na najvišjo raven bikovske zastave za še eno potrditev navzgor.

Posledično nadaljevanje razprodaje pod bi verjetno razveljavil skupna nastavitev zastave.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti tista ustvarjalca in ne upoštevajo več stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložba in prenos trgovanja vključuje verjetnost, zato se morate pri odločitvi poučiti o vedenju, ki ste ga naučili.

065577

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -