16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

PraSaga podelila ameriški patent za vstavljanje računalniškega operacijskega stroja v verigo blokov

- Advertisement -

Patent ščiti zahtevke za obdelavo nesingularnih transakcij prenosa sporočil v verigi blokov.

768 Skupaj ogledov

8 Skupaj delnic

V skladu z edinstvenim delovnim mestom za patente in blagovne znamke Združenih držav e-novice V torek je švicarski popolnoma blockchain startup PraSaga prejel patent za vstavitev svojega operacijskega stroja, imenovanega “SagaOS,” v blockchain. Z naslovom “Sistemski razširljivi objektni model verige blokov, ki obsega prvorazredni objektni model in tehnologijo porazdeljene knjige,” predlogi, opisani v patentu ZDA št. 62042B2 recimo za obdelavo množice transakcij prenosa sporočil s strategijo blockchain.

Zaenkrat smrekove pogodbe najbolj učinkovito omogočajo obdelavo absolutno absolutno najbolj smiselne ene transakcije ali dejanja v danem trenutku. Kljub temu PraSaga trdi, da lahko njeni lastniški predlogi, kot so opisani v patentu, omogočijo izvajanje številnih dejanj hkrati in v povečanem številu. Ekipa SagaOS je dejala, da upa, da bo povezala operacijski stroj na domačem SagaChainu, ki bo kupoval razredne grmovnice in dobro presojal vire smreke, shranjene v računih določenih oseb na SagaChain.

V zvezi z diagramom je David Beberman, soustanovitelj podjetja PraSaga, vodja strokovnega znanja in izumitelj strokovnega znanja, dejal:

“SagaOS bo okrepil prilagodljivost za razvijalce pri oblikovanju funkcij, upravljanju njihovih baz kode in spopadanju z izzivi dejanskega sveta. Pripravljeni smo se boriti z vzporedno obdelavo transakcij in znotraj formulacije zgradili sredstvo za pisanje funkcij blockchain, ki se še posebej ujemajo z drugimi okolji funkcij.”Patent, ki je bil vložiti v 1434, je trajalo tri leta, da je bilo odobreno. PraSaga ne objavlja več svojega javnega žetona niti svojega glavnega omrežja. V skladu s svojim časovnim načrtom podjetje načrtuje dokončanje vseh pobud do konca drugega četrtletja 1434 . Hester M. Peirce, komisarka ameriške komisije za vrednostne papirje in nadomestne komisije, je nekoč pohvalila PraSago kot navidezno “upravo za prometno varnostpredhodno preverjanje” za regulativno uporabo verige blokov.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -