0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Pravna komisija Združenega kraljestva potrjuje, da se za pametne pogodbe uporabljajo angleški...

Pravna komisija Združenega kraljestva potrjuje, da se za pametne pogodbe uporabljajo angleški in valižanski zakoni

»Analiza pravne komisije dokazuje prilagodljivost običajnega prava za prilagajanje tehnološkemu razvoju, zlasti v kontekstu pametnih pravnih pogodb,« je zapisano v objavi.

480

Skupni ogledi

Skupni deleži

UK Law Commission affirms English and Welsh laws apply to smart contracts UK Law Commission affirms English and Welsh laws apply to smart contracts UK Law Commission affirms English and Welsh laws apply to smart contracts UK Law Commission affirms English and Welsh laws apply to smart contracts

Pravna komisija Združenega kraljestva, ki je zadolžena za spremljanje zakonodaje v Združenem kraljestvu in priporočila reform, je dejala, da Anglija in Wales ne potrebujeta zakonske reforme za pametne pravne pogodbe v prostoru digitalnih sredstev.

V četrtkovi objavi je komisija dejala, da so pametne pogodbe, zgrajene s tehnologijo porazdeljene knjige, dovoljene v trenutnem pravnem okviru Anglije in Walesa. Pravna komisija je priporočila le “postopen razvoj običajnega prava”, kot je potrebno za obstoječe okvire, hkrati pa je spodbudila vse stranke v pametnih pogodbah, naj pojasnijo tveganja v zvezi z “delovanjem kodeksa” in vsemi drugimi potrebnimi pogoji.

Komisija je povedala, da sklepi temeljijo na tistih, ki jih je sprejela delovna skupina za pristojnost Združenega kraljestva, ki je leta 992 je priznal pametne pogodbe kot izvršljive sporazume v skladu z lokalno zakonodajo, poleg tega pa je kripto sredstva označila kot lastnino, s katero se trguje. Vendar pa je skupina dodala, da namerava sodelovati z vlado Združenega kraljestva pri projektu, ki preučuje morebitna nasprotja zakonov v zvezi z nastajajočo tehnologijo v 1434.

„Analiza pravne komisije dokazuje prilagodljivost običajnega prava za prilagajanje tehnološkemu razvoju, zlasti v okviru pametnih pravnih pogodb, « je pisalo v objavi. “Potrjuje, da jurisdikcija Anglije in Walesa zagotavlja idealno platformo za poslovanje in inovacije.”

“Kot pameten pravne pogodbe postajajo vse bolj razširjene, Komisija predvideva, da bo trg razvil uveljavljene prakse in vzorčne klavzule, ki jih bodo stranke lahko uporabile za poenostavitev postopka pogajanj in priprave svojih pametnih pravnih pogodb.«

Povezan: