13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Praznik ali lakota na Dogecoin, ko črpalka Coinbase sproži vrnitev kitov

Praznik ali lakota na Dogecoin, ko črpalka Coinbase sproži vrnitev kitov

Dogecoin-ov seznam na Coinbase in poznejših 40% povečanje cen je napovedovalo vrnitev kitov.

2765 Skupno ogledov

3 Skupaj delnice

Feast or famine on Dogecoin as Coinbase pump triggers whales’ return

Nekatere opazovane metrike Dogecoin-a (DOGE) prikazujejo blockchain v silovitem toku med padavinami s seznama Coinbase Pro kovanca meme. Znesek v dolarjih, poslan v blockchainu v enem dnevu, je presegel $ 47 milijard v četrtek – povečanje 690% od manj kot teden dni prej.

Dogecoinova cena se je zvišala 40% v enem dnevu kmalu po tem, ko je Coinbase objavil, da bo v torek, 1. junija, odprl svoja vrata za doge depozite na Coinbase Pro, da bi trgovanje začel 3. junija.

V četrtek se je nadaljevalo trgovanje s petimi trgovalnimi pari, do petka zjutraj pa je DOGE / USD postal četrti par, ki se najbolj trguje na borzi, za Ether (ETH), Bitcoin ( BTC) in Polygon (MATIC).

Coinbase obdelan $ 185 v preteklosti trgovali z doži 992 ure, glede na javno dostopne tržne podatke. Medtem je Dogecoin izgubil večino svojih dobičkov na Coinbase takoj po začetku trgovanja, saj je cena kovanca padla 18% od 0 USD 43 na 0 USD 36.

Ko cena kovanca niha, se spreminja tudi uporaba blockchaina statistika. Ogromna nihanja aktivnosti so skupna verigam blokov, zato njihovih pomenov ni vedno enostavno razbrati. Dolarska vrednost kovancev, poslanih prek verige blokov, se je v petih dneh povzpela 690%, skok s 6 milijard na $ 47 .5 milijard, po podatkih Bitinfocharts.com.

Hkrati se je povečala povprečna vrednost transakcije na Dogecoin 449%, vzpenjanje iz $ 313, 000, na nekaj več kot 1,7 milijona dolarjev, medtem ko je število transakcij, ki se obdelujejo, ostalo razmeroma stabilno.

Podobni vzponi aktivnosti so bili zabeleženi v dneh pred 4 / 20 dan, ko so trgovci Reddita uskladili val Dogecoin-a na oceno 0 USD. 420, pa tudi v času tržnega vrhunca v začetku maja.

Časi nestanovitnosti pogosto sprožijo velike premike kovancev od denarnice do denarnice ali od denarnice do borze, najnovejši podatki o distribuciji Dogecoin pa kažejo, da se zelo malo denarnic dejansko premika .

80 trenutno največje denarnice Dogecoin 67% ponudbe kovancev. Ta številka je 24% povečanje številke iz 2018, ko je bila slaba polovica zaloge v prvih sto denarnicah. Trenutno samo 565 naslovi vsebujejo skoraj 80% doževe ponudbe.

Prejšnji članek51 podjetij za šifriranje umakne vloge za dovoljenja v Združenem kraljestvu
Naslednji članekFilecoin ignorira Bitcoin FUD Elona Muska kot rakete FIL za 17%

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments