20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Praznovanje tedna geneze v Uplandu z velikim Bitcoin podelitvijo

Praznovanje tedna geneze v Uplandu z velikim Bitcoin podelitvijo

Celebrating Upland’s Genesis Week With a Big Bitcoin Giveaway

sponzorirano

Upland.me je igra na osnovi verige blokov, v kateri lahko uporabniki kupujejo, prodajajo in trgujejo z virtualnimi lastnostmi NFT, preslikane v resnični svet. Ko postanejo lastnik digitalnega zemljišča, lahko uporabniki gradijo nepremičnine, zaslužijo kovance UPX in celo dobiček izplačajo v USD. Trenutno odprt v mestih, vključno z New Yorkom, San Franciscem, Oaklandom in drugimi, projekt uporablja verigo blokov, da svojim uporabnikom v svojem metaverzumu zagotavlja resnično lastništvo nepremičnin. Uporabniki od koder koli na svetu lahko kupijo nepremičnine v teh mestih, v prihodnosti pa je načrtovana širitev na mednarodna mesta.

Upland, edinstven med številnimi novimi igrami, ki temeljijo na verigi blokov, na današnjem trgu, poskuša ustvariti tržno digitalno gospodarstvo, ki zabriše meje med resničnim in digitalnim svetom. Za praznovanje začetka tega ambicioznega cilja je Upland trenutno sredi svojega Tedna geneze za praznovanje kovanja prve lastnine metaverse 6. junija, 2019.

Od takrat se je meta vesolje hitro širilo in vsako leto Upland potrebuje čas za razmislek in praznovanje rasti in napredka svojega metasveta. Kot taka Upland gosti vrsto dogodkov Genesis Week za praznovanje rojstnega dne Uplanda s svojo neverjetno skupnostjo in vas vabi, da postanete Pojdite navzgor in se pridružite praznovanjem .

Ves teden bodo člani skupnosti in igralci prejeli številne nagrade. Sem spada UPX, ki je Uplandova valuta v igri, Spark, ki je Uplandov izjemno dragocen žeton virov , ki igralcem omogoča gradnjo stavb in celo nekaj zelo posebnih lastnosti zbiranja. Igralci se bodo lahko kvalificirali z udeležbo v različnih dejavnostih Genesis Week in celoten urnik je na voljo tukaj . Najboljši način za spremljanje tekočih dogodkov je pridružiti se Upland’s Upland’s Discord in jim sledita na Twitterju za več posodobitev.

Za nadaljnje praznovanje teh dejavnosti Upland gosti tudi ogromno kripto darilo Genesis Week z glavno nagrado za 1. mesto v višini 0. 05 BTC & 300 EOS , ocenjena vrednost 3 USD, 500 USD po današnjih tržnih cenah. 2. do 06 5. mesto bo prejelo po 5 Upand Collectibles paketi kartic, ki vsebujejo 10 NFT-ji.

Vstopite v darilo z ta povezava – zmagovalec darila bo objavljen v petek, junija 11 th.


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

Take Back the Internet With Crypto: Pocketnet Offers 4 Free Live Educational Sessions

AquaGoat: Saving the Oceans One EcoCoin at a Time

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments