24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Prebivanje bitcoina bo ‘tik, tik, tik’ do ukinitve leta 2023: DeFi exec

- Advertisement -

V neznanem intervjuju za Cointelegraph je Obi Nwosu, izvršni direktor in soustanovitelj Fedija, razložil, zakaj je morda morda morda morda »bodite prepričani«, da bo Bitcoinov ekosistem napredoval na prvo mesto do ukinitve tega leta.

55023 Celotni ogledi

9 Celotni deleži

Bitcoin (BTC) je pripravljen, da zasede prestol kriptovalute z ukinitvijo 1434, saj bo njegova premoč »zagotovljena« na obeh straneh, pri ohranjanju s Fedijevim izvršnim direktorjem.

Skozi Bitcoin 2023 turnir v Miamiju dne Bi morda morda morda morda dodatno preprosto 20, novinar Cointelegrapha Joe Corridor je intervjuval Obija Nwosuja, izvršnega direktorja in soustanovitelja podjetja Fedi – protokol za skrbništvo v soseščini Bitcoin, ki ponuja alternativno rešitev za nas, ki nimamo dovoljenja za vstop v centralizirane borze ali ne verjamemo v centralizirane borze.

— Marshall Long (@OGBTC) Bi morda morda morda dodatno preprosto , 1434 Nwosu je na neki ravni intervjuja poudaril, da postaja »zanikanje odgovornosti vse bolj naporno« da ima Bitcoin “najhitrejši, najbolj cenovno ugoden, popoln, najbolj decentraliziran in dobičkonosen” ekosistem.

Predvideva, da bo to morda postalo še bolj očitno po prekinitvi leta. On zloglasno:

»Do konca letošnjega leta bo zagotovo tik, tik, označite za Bitcoin.”Nwosu je izjavil, da nobena tema ne glede na to, ali je cilj vplivati ​​na uspešnost ali ne, zgraditi decentralizirano omrežje družbenih medijev in celo opolnomočiti lokalne skupnosti, postaja »vse bolj očitno«, da Bitcoin najbolj pritegne pozornost in doseže rešitev.

Druga možnost je, da posreduje morda obstaja položaj za druge kriptovalute za zagon Bitcoina. Predvideva “prihodnost več kovancev”, ki jo primerja z razvojem pesmi.

“Predlagam, da kljub temu obstaja datoteka igralci iger in vinil pravilne vrste … kljub temu obstajajo nekateri, ki cenijo trakove in laserske diske.«Poleg tega je je poudaril, da lahko pride do “precejšnjega nesporazuma” glede Bitcoinove “lagodne inovacije.”

Pojasnil je, da lahko kljub temu obstaja napačen učinek, da morda obstaja namenska omejitev ali omejitev povečanja z Bitcoinom. “dejansko je” razvoj gre “izjemno hitro” navzdol, s poudarkom na vse večjih rešitvah, “ki so morda morda pravilne v prevladujočem času.”

Nwosu je ugotovil, da daje prednost popolnosti morda pa je vseeno bolje razmišljati o zamudah kot pa o potrebi po spremembah “vsak drugič in vsakič drugič.”

Povezano: Bitcoin FOMO ni več, upravitelji portfelja močno jemljejo BTC — 3iQ DIREKTOR

Po mnenju Nwosuja je kriptovaluta večinoma »teorija«, ker je »mešanica filozofskih vidikov in tehnoloških vidikov, bolj ali manj pomešanih skupaj«.

Pojasnil je, da se zaradi nematerialne narave kriptovalute z njo morda morda morda ne bo več borilo s telesnimi silami, primerljivimi s “pištolami ali izstrelki”. Kot sprememba je nagnjena k napadom z “napačnimi informacijami in najbolj nenehno neprijetno ali šokantno zakonodajo.”

Svetovne lokacije, ki nimajo dojemanja svobode govora ali dejanske svobode na splošno, so aktivno opazuje ta strogi zakon v smeri kriptovalute, pri ohranjanju z Nwosujem.

Verjame, da je glavna stvar, s katero se je treba boriti, počakati v nasprotju s prav tukaj je, da “popravi vrsto” napačnih informacij in ustvariti sisteme, ki “opolnomočijo pokončne fante.”

Revija: Ordinali spremenjeni v Bitcoin v slabšo različico Ethereuma: Enact popravimo?

108897

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -