22.9 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Predlagana prepoved rudarjenja bitcoinov v New Yorku se je znižala, da bi...

Predlagana prepoved rudarjenja bitcoinov v New Yorku se je znižala, da bi omogočili zelene projekte

Senatorji v New Yorku so spremenili predlog o prepovedi vsakega kriptokopavanja za tri leta in zdaj poskušajo ustaviti le rudarska podjetja, ki jih podpirajo viri goriva na osnovi ogljika.

7050 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Proposed New York Bitcoin mining ban watered down to allow green projects

Predlagana prepoved kriptokopavanja, ki zahteva prisilno triletno prekinitev vseh rudarskih operacij v New Yorku, je bila znižana – in bo zdaj dovoljevala zelene projekte.

Predlog zakona je bil sprejet v senatu 8. junija in je zdaj napoten na državni zbor. Če bo zakon sprejet v skupščini, bo poslan guvernerju Andrewu Cuomoju, da bo bodisi odobril zakonodajo bodisi bo vložil veto.

Začetni predlog zakona o senatu v New Yorku 6486 Prizadeva se za tri leta ustaviti kriptokop, da se izvedejo pregledi vplivov na rudarske dejavnosti na območju treh držav.

Predlog zakona je bil v senatu spremenjen da bi ga spravili čez črto, in popravljeni 6486 račun B je zdaj osredotočen izključno na katero koli podjetje ki uporablja vire goriva na osnovi ogljika za napajanje dokazov o delu kripto rudarjenja.

# NYSenate Bill S 6486 B, ki ga sponzorira @SenatorParker, sprejet (36 – 27, neuradno). Vzpostavlja moratorij na konsolidirane operacije, ki uporabljajo metode preverjanja pristnosti za preverjanje veljavnosti transakcij v verigi blokov: https: //t.co/P2gDKdPnL5

– Senat države New York (@NYSenate) 8. junija, 2021

Za prepoved kriptokopavanja ni več določenega časovnega okvira, saj predlog zakona preprečuje širitev rudarskih dejavnosti na ogljikovo gorivo, skupaj z vzpostavitvijo novih rudarskih operacij z uporabo drugih -obnovljivi viri energije.

Spremenjeni predlog zakona zahteva tudi dokumentacijo v zvezi z izhodno energijo, ogljičnim odtisom in vrsto goriva, ki ga uporabljajo vsi kriptokoparji.

Guverner Cuomo je 7. junija izjavil, da ni dobro seznanjen s predlagano prepovedjo, vendar se zaveda okoljskih skrbi v zvezi s kripto rudarsko industrijo:

“Obstajajo resni pomisleki. O tem ni dvoma. Obstajajo resni pomisleki. In pogledal bom zakonodajo. «

Pojavi se preizkus kripto rudarjenja zakonodajalcev New Yorka. biti povezan s cilji trajnostne energije, pri čemer se predlog zakona sklicuje na državni „Zakon o podnebnem vodstvu in zaščiti skupnosti“

Zakon o zaščiti določa cilj zmanjšanja emisij toplogrednih plinov za 85% avtor 2050 in nič neto emisij iz vseh gospodarskih sektorjev v tem časovnem okviru.

Stalno vprašanje, ki zadeva nekatere prebivalce New Yorka, je odobrena širitev tovarne Bitcoin na plin na jezeru Seneca, ki jo namerava nameniti 85 megavatov moči za pridobivanje Bitcoinov s strani 2022.

Poročilo podjetja o prehodu s premoga na zemeljski plin, skupaj z nedavnim prehodom na ogljično nevtralnost z odvajanjem ogljika, ni zmanjšalo nasprotovanja okoljske skupine Seneca Lake Guardian.

Skupina je 5. junija ugotovila, da se je Greenidge iz obrata na premog zgolj preusmeril v obrat za kurjenje na frakcioniran plin in se pritožila, da je Ministrstvo za okolje Conservation (DEC) je spodletelo državljanom, ker niso “izpolnili nove izjave o vplivu na okolje”:

“Greenidge je zdaj kurjenje fosilnih goriv preprosto zaradi ponarejenega denarja sredi podnebnih sprememb, brez predpisov ali nadzora. “

7050

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments