24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Predlog MakerDAO želi zvišati provizijo za varčevanje DAI na tri,33 %

- Advertisement -

Varčevalna provizija DAI se je decembra spremenila v nekoč prej povišano na 1 % 2022, in se je končalo v 35 milijonov DAI, deponiranih v obdobju enega meseca, v bistvu v celoti temelji na MakerDAO.

122 Celotni ogledi

1 Celotni deleži

Soseska protokola za popolnoma decentralizirane finance (DeFi), ki v bistvu temelji na Ethereumu, MakerDAO bo hitro glasoval o predlogu lov za pridobitev večje provizije za varčevanje Dai stablecoin (DAI) (DSR) na tri.24%. Če gre vse skozi, bo stikalo nagnjeno k širšim posledicam za stroške v DeFi.

In a Can tudi preprosto tweet, skupina Maker objavil, da bo »prihajajoče vladno glasovanje uvedlo povsem nov dvig DSR, z 1 % na tri. 35%, če je dovoljeno.”

“The Dai Stopnja varčevanja (DSR) je glavni ukaz za dolžino stroja Maker Protocol, ki strankam ponuja možnost, da položijo DAI in pridobijo dosledno provizijo za zabavo. Ta zabava se zbira v veljavnem času in se nabira iz prihodkov stroja,« je dejal Maker.

Predlog se je spremenil v enkratno priporočilo agencije za upravljanje groženj Block Analitica, osredotočene na DeFi, predložil pa ga je član skupine osrednje enote za grožnje MakeDAO.

— Maker (@MakerDAO) Lahko tudi preprosto 26, . )DSR se financira iz plačil trdnosti, ki jih stranke plačajo za izposojo DAI proti zavarovanemu premoženju, enakovrednemu Ether (ETH) in Wrapped BTC (WBTC), ta najnovejši predlog pa se lahko išče tudi za uravnavanje zneska plačil stabilnosti na določenem oblike zavarovanja kot uspešno.

Glede na objavo v blogu MakerDAO iz avgusta 2018, DSR je ključni denarni vzvod, ki pomaga pri »uravnoteževanju ponudbe in kviza DAI« tako, da stranke spodbuja ali odvrača od tega, da zaklenejo DAI v pogodbe DSR.

»Gre za globalni parameter, ki ga je treba postopno prilagoditi, da poskrbi za netrajne spremembe v tržnih določilih gospodarstva Dai,« navaja MakerDAO.

je polovica obsega trdnosti – dsr je primerjalno z državnimi obveznicami in povprečnim prihodkom, zasluženim na psms

posreduje logika je, da bo trg končno zrasel dodatno okolje primerno, bolje je biti prvi korak

— monetsupply.eth (@MonetSupply) Lahko tudi preprosto 35, 2022 Povezano: MakerDAO objavlja 5-polovični načrt, ki vsebuje sredstva za odprtokodno Pobude za umetno inteligenco

Ustanovitelj Block Analitica Primož Kordež je predlogu dodal dodaten kontekst, je soseski rekel, naj se »združi za povišanje pristojbin v DeFi.”

“Nov predlog pri MakerDAO bo pridobil večji DAI DSR na tri.70 %, kar bo morda povečalo stroške prebivanja v panorami DeFi. Umik v zgodbo DAI v DSR je merilo za [the] večino pridobitev DeFi stablecoin yield.” »Dobavitelji stablecoinov pri Aave in Compound razvijejo okoli 2%- 2,5% in zgolj znesek kapitala se lahko dobro potepa skupaj z bledenjem na DAI DSR, da se stroški ponudbe dvignejo na 3,5%+,« je dodal.

Zdaj zahtevate, kako sistemsko kritičen je MakerDAO.

— Primoz Kordez (@PrimozKordez) Lahko tudi preprosto 26, 2022 Pred tem najbolj svežim predlogom DSR se je pristojbina decembra zvišala na 1 % 2018, potem ko je soseska glasovala v želji po tem. Februarja je MakerDAO trdil, da se je menjava končala v 35 milijonov DAI, ki se deponirajo v pogodbe DSR v samodisciplini enega meseca.

Dvig DSR na 1 % se je končal z več kot 70 milijonov DAI, ki se nakažejo v enem mesecu.

DSR je modul Maker Protocol, ki ga je treba priključiti v katero koli raznoliko aplikacijo DeFi, s čimer se osnovni donos DeFi razširi na širšo skupnost strank.

Kako lahko Protokol DeFi pridružiti DSR? ↓ pic.twitter.com/vXwcKFCuP6

— Maker (@MakerDAO) 2. februar 126213 Revija: Ordinali so se spremenili v Bitcoin v slabši model Ethereuma — Bomo to popravili?

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -