2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Predlog zakona o kriptovalutah predan poslanski zbornici v Paragvaju

Predlog zakona o kriptovalutah predan poslanski zbornici v Paragvaju


Paraguay

Zakon o kriptovaluti, ki je bil julija predstavljen paragvajskemu senatu, je aktualen. Besedilno svetovalno gradivo, ki opredeljuje številne nepogrešljive koncepte v povezavi z virtualnimi viri in ugotavlja potrebo po licencah za rudarjenje kriptovalut, se bo zdaj približalo poslanskemu zboru, o katerem bo govora.

Paragvaj bi verjetno dobro odobril zakon o kriptografiji do naslednjega enega leta

Edinstven zakon o kriptovaluti je naredil prvi korak k uveljavitvi zakona v Paragvaju. Projekt, ki se je začel izvajati julija, je bil aktualen v paragvajskem senatu po burni razpravi, ki je temeljila na izkušnjah njegovega predlagatelja, senatorja Fernanda Silva Facettija. Baby-kisser je tudi dejal, da je namen zakona:

… natančno preučiti rudarjenje virtualnega sredstva, ki je še vedno drugo, vzpostavlja razloge za zagotavljanje vstopa v vitalnost in zahteve, ki izpodbijajo formalizacijo rastočega sektorja.

V V svojem telesu vrhunsko besedilno svetovalno gradivo vključuje definicijo virtualnih virov, žetonov, rudarjenja kriptovalut in ponudnikov virtualnih sredstev (VASP). Poleg tega vzpostavlja pooblastilo Ministrstva za industrijo in trgovino, ki se lahko verjetno odloči za pomoč drugih organizacij znotraj jeclja za odkrivanje zakona.

Naslavljanje storitev rudarjenja in ponudnikov digitalnih sredstev

Zakon določa pregledno prepoznavanje rudarjenja kriptovalut kot pravilne vaje z izrecnim poudarkom:

Rudarjenje digitalnih sredstev je digitalno in revolucionarno nadomestni. Ta nadomestni element bo kar najbolje izkoristil vse spodbujevalne mehanizme, ki so predvideni v nacionalni zakonodaji.

Zamišljeno je, da bi Paragvaj našel višja od petkratne količine vitalnosti, ki jo porabi. Zaradi te resnice si trenutno številna podjetja prizadevajo za prenehanje ustvarjanja operacij rudarjenja kriptovalut. Edinstven predlog zakona ima za cilj dodatno pojasniti to področje za željne stranke, vzpostaviti izvajanje licenc, ki je navidezno aktualno s strani Ministrstva za industrijo in trgovino, najpreprosteje po pridobitvi dovoljenja za industrijsko rabo električne energije, tj. izda Nacionalna uprava za električno energijo.

Predlog zakona določa tudi potrebo, da podjetja in drugi ljudje določijo licenco za nakup in prodajo ali ponudbo hrambe kriptovalut za tretje osebe. To z namenom izpolnjevanja ukrepov KYC-AML-TF.

Facetti pričakuje, da bo predlog zakona obravnavan v namestniški zbornici naslednje eno leto, gradnjo, upa, da bo očitno je treba govoriti z javnimi in nejavnimi podjetji, da bi jo poostrili, če hočejo.

Kaj vas je pritegnilo pri unikatnem računu za kriptovalute, ki ga je izdal senat v Paragvaju? Zamrmljajte nam v spodnji polovici povratnih informacij.

Sergio Goschenko sergio@bitcoin.com'

Sergio je novinar o kriptovalutah s sedežem večinoma v Venezueli. Sebe opisuje kot lagodno pri igri, ki je vstopil v kriptosfero, ko se je dvig dosegel v osrčju decembra 2017. Ker ima izobrazbo iz računalniškega inženiringa, živi v Venezueli in je pod vplivom kriptovalute, ki se krepi na družbeni stopnji, predstavlja očitno raven strmenja v kriptouspeh in kako pomaga tistim, ki nimajo bank in imajo premalo storitev.


Indian Government Seeks Wider Consultation Before Finalizing Crypto Bill: Report

Paraguay

Zasluge slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je informativnega f najpreprostejša dejanja. Ne gre več za takojšnje posredovanje ali nagovarjanje priporočila za rop ali prodajo ali priporočila ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja več finančnih, davčnih, pravilnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista kriva, neposredno ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala zaradi ali se domneva, da bi bila predstavljena z izvajanjem ali zanašanjem na kakršno koli svetovalno gradivo, predmete ali storitve in izdelke, o katerih se govori na to besedilo.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments