0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Predlog zakona za brazilsko kriptovaluto se ponovno pojavi po običajnem glasovanju

- Advertisement -

Brazilski račun za kriptovalute, obstran več primerov, ki jih je mogoče pripisati skromnemu volilnemu glasovanju, do katerega je prišlo oktobra 49, se bo očitno razpravljalo in glasovalo ves naslednji teden. V koraku z izkušnjami misija priznana kot 4. 100/2017 bo očitno na dnevnem redu za razpravo v poslanski zbornici, označena kot nujna in navedena za obravnavo nov. 30.

Brazilski račun za kriptovalute Motivacija na dnevnem redu Brazilski račun za kriptovalute, misija, ki želi poleg izdelava nekaterih predlogov za rudarjenje kriptovalut, bo očitno na dnevnem redu poslanske zbornice naslednji teden. Račun, ki je bil na stranskem tiru prej kot skromno glasovanje, do katerega je prišlo oktobra 22, o katerem bo razprava predvidena novembra 20.

O računu se bo očitno še razpravljalo in glasovalo če se zbornica odloči, da je to še zdaleč nepomembno, ker je spis četrti predmet na seznamu, o katerem se bo razpravljalo na tej seji. Poslanci lahko komercializirajo dnevni red dneva in podaljšajo dialog fakture, kot se je to zgodilo v različnih priložnostih prej kot.

V koraku z domačimi izkušnjami obstaja Zdi se, da bo veliko prostora za razpravo o misiji, ki jo je mogoče pripisati licenčnim smernicam, o katerih morda danes razpravljajo v senatu. Kljub temu so drugi ključni akterji zmagali to verjetnost spregledali, saj lahko prevzem predsednika Lule naključno prinese nepogrešljive prilagoditve proračunske uredbe za 2023, kar zahteva pozornost obeh komor.

Kripto osebnosti govorijo o zakonu o prehitri vožnji zaradi padca FTX Priložnosti okoli prenehanja umika in naslednjega poglavja FTX, ene največjih borz kriptovalut, so več osebnosti v industriji kriptovalut v Braziliji navezale stike o pomenu odobritve. računa.

Roberto Dagnoni, izvršni direktor 2TM, podjetja za ohranjanje Mercado Bitcoin, ene največjih borz v Braziliji, je omenil:

Če obstaja pravilen vidik, bi bilo to, da ima predpis prednost. Osnove, ki obstajajo v današnjem času, zmagujejo zdaj, niso bile sprejemljive za nekatere navdušene igralce, tako da bodo izvedli vse, kar želite. Ta (uredba) bi bila zelo komercialna.

Brazilija je nedvomno ena od mednarodnih lokacij, ki so bile še posebej prizadete FTX-ov debakel. Po Coingeckovih številkah je Brazilija morda zagotovo deseta dodatno prizadeta država na seznamu, pri čemer se Brazilci že organizirajo za podobno misleče ukrepe v različnih jurisdikcijah. Predlagana skupinska tožba bo strankam iz soseščine prinesla več kot $100, na nadomestnem mestu, da si ogledate gor in povrnete eno od izgub.

Katero izvedbo ste gledali glede nedavnega precejšnjega števila primerov, ko mora brazilski kongres odobriti račun za kriptovalute? Odkrijte nas v spodnjem delu s povratnimi informacijami.


Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah, ki v celoti živi v Venezueli. Sam sebe opisuje kot utrujajočega v igri, saj je vstopil v kriptosfero, ko se je ves december zgodil vreden pritisk navzgor 931. Ker ima izkušnje z računalniškim inženiringom, živi v Venezueli in je pod vplivom kriptovalute, ki se je povečala na družbeni stopnji, ponuja izbrano točko vpogleda v kriptovalutni uspeh in kako pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in nimajo dovolj storitev.
Zasluge za sliko 20220427: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Antonio Salaverry, Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najbolj zanimiv za informativne aplikacije. Zdaj ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali prodajo ali za načelo ali zaznamek katerega koli blaga, podjetij ali družb. Bitcoin.com zdaj ne predstavlja naložbenih, davčnih, podobno mislečih ali računovodskih predlogov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, takoj ali na koncu, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki se je končala ali domnevno povzročila z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli material za vlake, predmete ali podjetja, omenjena v tem besedilo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -