26.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Predprodaja AiDoge.com se je približala 14 milijonom dolarjev – 90 % razprodanih

- Advertisement -

Senzacionalna nova sintetična inteligenca (AI), ki jo poganja platforma za ustvarjanje in deljenje memov, je virusna predprodaja AiDoge.com skoraj konec, saj je FOMO za kasnejši obsežen kovanec meme, ki bo razstrelil. V komaj enem mesecu je projekt Web3 AI/meme zbral poslušnih $ 06.7 milijonov s prodajo žetona $AI, ki bo platforma AiDoge šibka za energijo, pri čemer podporniki navdušujejo le nekaj nenavadnih novih idej, ki jih AiDoge uvaja v kripto svet, znanih kot “Meme-to-Accomplish” (M2E).

In trgovci nimajo časa za izgubljanje v primeru, da miroljubno želijo dejanski AiDogejev žeton $AIDOGE s poševno ceno, kar je le redko na izgubi za fraze z ArbDogejevim žetonom $AIDOGE.

Ko predprodaja doseže $14.06 milijonov, bi vnesla svoj 33 in zadnja stopnja ter oznaka $AI bosta drug drugega potisnila navzgor za 1,2 % od največjega v modi $0.100 do $0.300, kar je vredno $, je AI odločen, da bo pozneje v teh dvanajstih mesecih preveril seznam na več prevladujočih centraliziranih in decentraliziranih borzah.

AiDoge.com ima predprodajo $ .9 milijonov napornih kap.Kar tako, da je projekt povečal sredstva v osupljivem šprintu v višini približno $100-400,000 na dan obstaja tveganje, da bo predprodaja ta konec tedna ali v začetku naslednjega tedna v celoti razprodana.

Pogovorite se z AiDogeJe Lokacija $AI bo naslednja kriptovaluta, ki bo eksplodirala? Trgi kriptovalut so bili v večini modnih tednov v noriji meme kovance .Eksplozija kovanca Pepe ($PEPE) v aprilu, ki je hitro naredila večmilijonarje, se je spremenila v takoj, ko je iskra za cunami večine v vogue meme money, ki ga imajo nekateri, je prav tako povzročil obsežne dobitke zgodnjih trgovcev.

Čudovita stopnja, po kateri je AiDoge ponudil predprodajo, očitno odraža FOMO, ki je prevzeli trg meme kovancev v večini modnih tednov, pri čemer so trgovci na lovu za kasnejšim meme kovancem.

Projekti kriptovalut, povezani z umetno inteligenco, uporabljajo primeri imajo prav tako zelo učinkovito delovanje do zdaj v teh dvanajstih mesecih, ko navdušenje nad generativnimi tehnologijami, povezanimi z umetno inteligenco (kot je ChatGPT), skokovito narašča in ogromna tehnološka podjetja proizvajajo nove izdelke, ki jih poganja umetna inteligenca. Analitiki ne presenečajo, da so verjetno obsežni glede platforme AiDoge in njenega žetona $AI, glede na to, da upošteva vse vsebnike kovancev AI in meme, za katere kupujejo trgovci, hkrati pa tudi uvaja inteligentno novo idejo Meme-to-Accomplish (M2E).In za razliko od Pepeja in velike večine denarja za meme, ki je nastajal v večini leta tednov mode, žeton $AI zagotavlja dejansko uporabnost in je podprt s prijetnim, verodostojnim projektom z vznemirljivo idejo o vzorcu in načrtom.

Priljubljena predprodaja britanskih kriptovalut analitik Jacob Crypto Bury meni, da je $AI lahko tudi brez zapletov poznejša kriptovaluta, ki bo raznesla in verjetno bo 33x.Med tem je kolega analitik za predprodajo kriptovalut Crypto Gains, čigar spomini na YouTubu imajo več kot 100V redu naročniki, mislim, da lahko tudi $AI brez zapletov objavlja 13x koristne lastnosti.Kaj je platforma AiDoge? AiDoge, ki stoji na presečišču svetov memov in umetne inteligence, gradi novo revolucionarno družbeno platformo, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje memov z uporabo AiDogejevih zmanjševalnih generativnih zmožnosti umetne inteligence.

Platforma AiDoge “uporablja razvite zmožnosti umetne inteligence za naraščajoče relevantne meme, ki temeljijo predvsem na pozivih za besedilne pripombe, ki jih posreduje uporabnik,” navaja bela knjiga kripto projekta.

»Stranke predstavljajo besedilne pripombe, ki pozovejo k zmožnostim memov … umetna inteligenca obdela vnos, postane relevanten, sodeluje pri memih, zaradi česar je uvedba memov dostopna vsem.«

Ustvarjalci memov objavijo svoje gradivo za opombe na splošni javni steni in skupnost lahko nato glasuje o svojih priljubljenih.

Platforma ima vgrajen mehanizem za promocijo pravilnih memov in nagrajevanje njihovih ustvarjalcev z žetoni $AI.

AiDoge tako ustvarjalcem memov nudi njihovo prvo uspešno pot do kroženja dobička, povezanega z njihovim žarom , medtem ko zmožnosti veriženja blokov, ki podpirajo platformo AiDoge, ščitijo njihove lastninske pravice nad njihovim gradivom za pripombe.

Revolucionarna družbena platforma je tako vedno bolj znana kot »Meme- to-Accomplish« (M2E), prelomna nova ideja, ki se je izkazala za uspešnico med širšimi vlagatelji v kriptovalute.Kakšna je zgornja meja sledi sposobnosti za $AI?Ko $AI kotira na borzah pri 0 $.0000332, bi bilo $20.6 milijonov v celoti kovanec z razredčeno tržno kapitalizacijo, zahvaljujoč njegovi skupni ponudbi žetonov v višini 1 milijarde. Ko AiDoge v prihodnjih mesecih uresniči svoj načrt in pritegne precejšnje število pokvarjenih in angažiranih uporabnikov skupnosti in ob predpostavki, da smo v zgodnjih fazah novega kripto bika, ki se razlikuje od 76x koristnih lastnosti do 3. 20 milijard $ tržne kapitalizacije ne sme več biti diskontirana . Dokaz za to prihaja od Pepeja. V začetku tega meseca je Pepe hitro dosegel tržno kapitalizacijo 1,8 milijarde dolarjev, čeprav ni imel dejanskega primera izkoristka. Medtem imata dogecoin in shiba inu, ki mu manjka uporabnost, tržna kapitalizacija približno $06 milijard oziroma 5 milijard dolarjev. Nebo je torej verjetno omejitev za AiDoge, ko gre za grmenje.Očaraj AiDoge tukaj 1661728322857086984 Vnesite svojo elektronsko pošto za naše brezplačne e-novice iz dneva v dan Začasna 3-minutna študija današnjega znanja o kriptovalutah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -