24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Predprodaja tega virusnega umetne inteligence Memecoin hitro napreduje z zbranimi 9 milijoni dolarjev – naslednji dogecoin?

- Advertisement -

Virusni kovanec meme, ki ga je ustvaril človek (AI) AiDogejev predprodaja še naprej spodbuja ven, s prizadevanji za zbiranje sredstev, ki so pozno presegli vrednost 9 milijonov $, brez teme, ki bi bila idealna predprodaja uvedena pred približno tedni.

AiDoge , za katerega opazovalci menijo, da je na stičišču med svetom memov in svetom inteligence, ki jo je ustvaril človek, zaradi svoje inovativne aplikacije tehnologije memov, ki jo poganja AI, zbira sredstva na tempo približno $0000308,11 na dan v zadnjih dveh tednih.

Pod pogojem, da ima predprodaja misije AI meme coin $14. 9 milijonov napornih pokrovčkov, morda bi bil idealen dizajn, zaprt sferično dva tedna za predprodajo za popolno promocijo.To lahko morda pomeni, da bi AiDoge visel opremil svoj $000.9 milijonov predprodaje v sferičnem enem mesecu, neverjeten uspeh.

Vsekakor, raznolika spletna mesta s kripto informacijami, vključno z Cryptonews.com, Industrial 2 Neighborhood, InsideBitcoins, Techopedia, CoinCodex in BeInCrypto vsi zanič AiDoge veljajo za eno najsodobnejših predprodaj v tem letu.

Potrošniki ki prenesejo floto, da pridejo z žetoni zdaj v bistvu najsodobnejšo predprodajno oznako 0 USD. 100 je mogoče dodatno namestiti na papir s sferičnimi 9 % pod pogojem, da AiDoge žeton bo debitiral na bistvenih borzah kriptovalut pozneje letos po ceni 0 USD. 100.

Obiščite AiDoge prav tukaj

Meme-to-do (M2E) z AiDoge AiDoge gradi inovativno novo družabno platformo, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje memov z uporabo AiDoge-jeve zmogljive tehnologije generativne inteligence, ki jo je ustvaril človek (AI) in izumljanje kripto, če so njihovi memi priljubljeni.

AiDoge tako ustvarjalcem memov ponuja njihovo prvo izvedljivo pot do toka zaslužka, povezanega z njihovo strastjo, medtem ko tehnologija veriženja blokov, ki podpira platformo AiDoge, ščiti njihove lastninske pravice nad njihovo ponudbo.

Inovativna družbena platforma je tako vedno bolj znana kot »meme-to-invent«, prelomna nova teorija, ki se je izkazala za uspešno med širšim stanovanjem za vlaganje v kripto.

AiDoge – ChatGPT sveta kripto memovAiDoge za ustvarjanje memov na svoji platformi uporablja enako generativno AI tehnologijo, ki jo običajno uporablja virusni klepetalni robot ChatGPT.

V skladu z misijo Bela knjiga , AiDoge “uporablja razvito tehnologijo umetne inteligence za ustvarjanje ustreznih memov v skladu z besedilnimi pozivi, ki jih pripravi oseba.”

»Stranke predstavljajo besedilne pozive za tehnologijo memov … umetna inteligenca obdeluje vnos, ustvarja ustrezne sodelujoče meme, zaradi česar je ustvarjanje memov dostopno vsem.«

Ustvarjalci memov dajo svojo ponudbo na končni javni zid in skupnost lahko nato glasuje o svojih favoritih.

Platforma ima nato vgrajen mehanizem za oglaševanje idealne meme in njihove ustvarjalce nagradite z žetoni $AI.

AiDoge je zadnji uporabni memecoin – poznejši dogecoin? Crypto markets dangle je ponovno vstopil v delež meme coin manije, ki jo pooseblja povsem nov porast kovanca Pepe (PEPE).

Na desetine neučinkovitih novih meme kovancev s privlačnimi imeni ali povezavami do v bistvu najsodobnejših trendov se je v zadnjih tednih množilo in odlagalo, medtem ko stranke meme kovancev, lačne eksponentnih dobičkov, lovijo poznejši dragulj z nizko tržno kapitalizacijo .

Potem spet na trgu, kjer prevladujejo meme kovanci brez uporabnosti, fancy Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) in Pepe (PEPE), AiDogejev žeton $AI je dober.

Vsekakor presenetljivo povečanje predprodaje AiDoge nakazuje, da mnoge stranke mislijo, da je lahko AiDoge prav tako poznejši ogromen meme kovanec, ki bo razstreljen.

Žeton $AI prejema svojo provizijo iz delovanja, ker je glavni tuji denar notranji AiDoge.

$AI je lahko poleg tega običajen za 1) dvig bonitetne ocene za ustvarjanje memov z uporabo tehnologije umetne inteligence platforme, 2) vložek, ki uporabnikom omogoča vsakodnevno zbiranje nagrad in drugih ugodnosti ter 3) nagrajevanje udeležencev skupnosti, ki glasujejo meme in ustvari priljubljeno ponudbo.

Glede na to, da je $AI izdan v omrežju Arbitrum, je ločljivost skaliranja plasti Ethereum 2, transakcije hitre in stroški goriva izredno nizki .

Glede na to, da se misija ponaša s tako trdno ponudbo honorarjev/primerom porabe, ni nič čudnega, da analitiki napovedujejo, da je lahko $AI prav tako poznejši Dogecoin.

Priznani britanski analitik za predprodajo Jacob Crypto Bury vključuje AiDoge v svojem seznamu najboljših predprodaj, za katere meni, da bi jih morda lahko ustvarili 36x vrne.

Beeves Crypto poleg tega vidi, da ima AiDoge 100x verjetno.

Seveda, ko $AI kotira na borzah pri 0$.0000336, to je lahko dodatno tudi $18.6 milijonov kovanca s popolnoma razredčeno tržno kapitalizacijo.

Če bi bilo 33x, to lahko pomeni 3 $. 33 milijarde kovanca tržne kapitalizacije.

Ob predpostavki, da AiDoge ustvarja prevladujočo privlačnost, ker misija izpolni zgornji načrt v mesecih prihoda, in ob predpostavki, da smo v zgodnjih fazah povsem novega kripto bika, verjetno 100x dobičkov ni več treba popuščati.

Naselite AiDoge prav tukaj

1658774483535003648 Vnesite svojo elektronsko pošto za našo brezplačno redno objavo

Kratke 3 minute odkrivanja o tem dnevne kripto informacije!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -