17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Predsednik ameriškega CFTC Rostin Behnam pravi, da je kripto izmenjave DeFi mogoče regulirati – tukaj je najsodobnejša

- Advertisement -

Predsednik CFTC Rostin Behnam. Ponudba: Posnetek zaslona videoposnetka/YouTubeDecentralizirane borze (DEX) in drugi vidiki sveta decentraliziranih financ (DeFi) bi lahko celo regulirati v ZDA, tudi če gre za »natančno kodo«, v skladu s predsednikom Rostin Behnam, provizijo za trgovanje s terminskimi pogodbami na blago (CFTC).

»Preprosto je predlagati, ‘oh, ni nobene institucije, ni določene osebe, to je natančna koda, tega morda ne želite nadzorovati, je samoučinkovito’, kljub temu pa je to resnično podstandardno mesto vprašanj,« je dejal Behnam na Bloombergovem podcastu Unfamiliar Loads ta teden.

Poudaril je, da način delovanja trgovine ne bo več glavno okolje, vendar zmerno kaj zagotavlja in kdo ga prvi in ​​najpomembnejši postavlja, pri čemer trdi:

»Resnično je o tem, kakšnim so možnosti ZDA opremljene in jim izpostavljene. In kdo je določena oseba ali skupnost ljudi, ki je postavila to entiteto, to kodo, da bi dala te izdelke?«

Behnam je nadalje pojasnil, da ameriška ureditev vrednostnih papirjev že pokriva večino digitalnih sredstev, in dejal, da je odličen precedens, “najboljše ali slabše, gonilo, ki je temelj naše odlične ocene.”

»Še naprej bomo privabljali nepopolne igralce v kroniko,« je dejal Behnan, medtem ko je opozoril, da bodo podjetja, ki bodo zadolžena za regulacijo DeFi-ja, CFTC ali Securities and Replace Fee (SEC).

V ZDA SEC v celoti ureja izdajanje in trgovanje z vrednostnimi papirji, medtem ko CFTC ureja trgovanje z blagom in izvedenimi finančnimi instrumenti. Zaradi te delitve nalog je bilo ključno okolje med regulatorji, kako je treba kategorizirati izbrana digitalna sredstva.

V prejšnjem je predsednik SEC Gary Gensler je izrecno povedal, da je Bitcoin blago, kljub temu pa ni želel vnesti podrobnosti o drugih digitalnih sredstvih.

V intervjuju za podcast je tudi Behnam ni šel v podrobnosti o digitalnih sredstvih določene osebe, vendar je dejal, da je treba kripto na splošno regulirati, obožujem druga finančna sredstva.

»Za kripto odkrijte, da uporabite identičen priročnik, za katerega odkrijemo, da je bil pogost v prejšnjem, saj menimo, da je par pokritosti, ki ga ustvarimo,« je dejal predsednik CFTC.

Vnesite svoj elektronski naslov za naše brezplačne novice iz dneva v dan

Flota 3 minute branja o današnjih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -