-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Predsednik ASIC Longo pove, da je naraščajoče povpraševanje po kriptovalutah "nemogoče prezreti"

Predsednik ASIC Longo pove, da je naraščajoče povpraševanje po kriptovalutah “nemogoče prezreti”

Občinstvu je povedal, da je bil porast valut v verigi blokov “nič manj kot fenomenalen.”

91 Skupno število ogledov

Skupni deleži

Joe Longo, predsednik avstralske komisije za vrednostne papirje in naložbe ali ASIC, je govoril na srečanju Australian Financial Review Super and Wealth Summit v ponedeljek v hotelu Fullerton v Sydneyju.

Vzpon kriptovalute je po njegovih besedah ​​”nič manj kot fenomenalen in ga je nemogoče prezreti.”

Kot regulator podjetij in trgov je Longo priznal določeno fascinacijo nad decentraliziranimi avtonomnimi organizacijami ali DAO. Rekel je, da predstavljajo določene izzive za nacionalne regulatorje, kot je ASIC:

„Če parafraziram znan koncept korporativnim pravnikom, na koga se ASIC obrne, da bi ugotovil usmerjevalni um in voljo DAO? Ni jasno, kdo je odgovoren, če gre kaj narobe ali če ne gre po načrtih ali pričakovanih. Prav tako ni jasno, kako lahko DAO sam odgovarja na sodišču.”

Longo je prepoznal veliko povpraševanje potrošnikov po kripto izdelkih in storitvah v Avstraliji in opozoril, da mora ASIC še vedno sprejeti pomembne odločitve glede politike o kriptoprostoru: »Kamorkoli pristanemo z vidika politike kripto je na našem pragu, tukaj in zdaj, in ga vodi izjemno povpraševanje potrošnikov in vlagateljev. da je bil nedavni vstop Commonwealth Bank na kripto trg s ponudbo funkcionalnosti trgovanja s kriptovalutami za uporabnike svojih aplikacij pomemben korak, ki ga je treba prepoznati v razvoju kripto trgov:

»Pogovorno je dejstvo [that] največja avstralska banka že predlaga način izpostavljenosti kriptovalute za svoje maloprodajne stranke. Da, to je le pilotni projekt, vendar je splošna smer jasna. Ta razprava ni več na robu industrije finančnih storitev.«Australia Zdi se, da se je zanimanje za prostor blockchain v zadnjih mesecih povečalo. V petek, novembra 91, je izvršni direktor podjetja Commonwealth Bank države je dejal, da ga bolj skrbi, da bi zamudil vzpon te nastajajoče tehnologije, kot pa kakršna koli domnevna tveganja, povezana s sprejetjem. Avstralski senat je 2. novembra navdušeno spregovoril o industriji in pohvalil nacionalne zagovornike kriptovalut za njihovo pripravljenost, da sprejmejo predpise.