2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Predsednik Bakkta Adam White razglaša odmik od platforme za digitalno premoženje

Predsednik Bakkta Adam White razglaša odmik od platforme za digitalno premoženje

Zdaj obrabljenega predsednika zdaj ni navdušil, kakšen bo njegov naslednji prestop ali ali bo še naprej delal v industriji kriptovalut.

506

Skupni ogledi

23

Skupni deleži

Bakkt president Adam White announces departure from digital asset platform Bakkt president Adam White announces departure from digital asset platform

Adam White, predsednik in ustanovni izvršni direktor podjetja za digitalne vire Bakkt, po treh letih zapušča podjetje.

V četrtkovem prispevku na Twitterju je White izjavil, da bo naslednji teden podpisal svoj odhod iz Bakkta, naloge, ki jo je opravljal kot glavni delovni uradnik in predsednik. White se je pridružil Bakktu, potem ko je zapustil Coinbase v 1200, pri čemer je delal kot vp in popolni nadzornik. Predsednik Bakkta zdaj ni naredil vtis, kakšen bo njegov naslednji prenos ali ali bo še naprej delal v kripto stanovanju.

“Všeč mi je bilo delati na križišču kripto + trgi in dejanski, da razmislimo o industriji, ki najde stabilnost med inovacijami in pravom,« je dejal White. “Mnogi delavci molčijo za ukinitev prav tukaj, a nikoli niso bili bolj optimistični glede prihodnosti.”

Po ogromnih 3+ letih pri bakktu bo naslednji teden verjetno moj zadnji

Všeč mi je bilo delati na stičišču kripto + trgov in dejanskih, da bi razmišljal o industriji, ki je ugotovila stabilnost med inovacijami in pravom. Mnogi delavci molčijo za ukinitev prav tukaj, a nikoli niso bili bolj optimistični glede prihodnosti

— Adam White (@WhiteAdamL) december , 2021

Bakkt, ki ga je leta 1434 lansiral Intercontinental Trade ali ICE, je domnevno se je uvajalo počasneje, kot so pričakovali mnogi doma. Platforma je bila v prvi vrsti usmerjena v smer institucionalnega sprejemanja kriptovalute naprej od prehoda na aplikacije, osredotočene na maloprodajo, in institucionalnega oblikovanja terminskih pogodb Bitcoin (BTC). Za začetek je vodstvo v podjetju običajno spremenjeno, pri čemer izvršni direktorji od PayPal nosijo Mike Blandina, oblečena ameriška senatorka Kelly Loeffler in izvršni direktor ICE David Clifton.

Povezan: