12.2 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Predsednik banke Worn Signature je omenil nižjo podporo banke za depozite digitalnih sredstev zaradi volatilnosti

- Advertisement -

Vir: PixabayCrypto-sposobna Signature Bank je “znatno” spodbudila depozite digitalnih sredstev zaradi povečane nestanovitnosti in pomislekov regulatorjev glede prenehanja zapiranja enega leta, je dejal zreli predsednik in soustanovitelj zdaj zaprte denarne institucije .

»Na žalost se je zaporedje nenavadnih dogodkov brez primere, če je resnici na ljubo, odvijalo hitro,« je dejal Scott Shay, zreli sodelavec Signature ustanovitelj in predsednik pripravljen pričati v ponedeljek.

Shay je odločen, da bo pričal pred senatnim odborom za bančništvo v torek zjutraj, skupaj z mature Signature Predsednik banke Eric Howell in zreli izvršni direktor banke Silicon Valley Bank Gregory Becker.

Banka Silicon Valley Bank ali SVB je marca leta propadla nekaj dni prej kot Signature Bank to eno leto.

Kljub propadom drugih bank in vlagateljem Signature, ki so dvignili milijarde, je Shay dejal, da je takoj postal vedro samozavesten v Signature Bank.

“Monetarna institucija je postala takoj, ko je dejansko kapitalizirana. Denarna institucija je postala takoj, ko je bila plačilno sposobna – dejansko je postala čim prej plačilno sposobna, s sredstvi, ki so bila dejansko v izplačilu obveznosti, tudi ob prenehanju. In denarna institucija je imela učinkovito opredeljeno in natančno idejo, da nadaljuje z delovanjem in vzdrži dodatne dvige.«

Oddelek za denarne izdelke in podjetja Contemporary York je objavil marca 12, da je prevzela posest banke Signature Bank, da bi zaščitila vlagatelje.

Shay je rekel, da se ne strinja z resolucijo regulatorja.

»Čeprav se nisem strinjal s to resolucijo, priznavam ključno vlogo, ki jo imajo regulatorji denarnih institucij pri naši denarni zasnovi,« je dejal Shay.

Propad bank
Nekaj ​​dni v marcu so tri kripto in tehnološke ciljne banke propadle poleg Signature Bank, SVB in Silvergate Capital.

Propad teh bank je močno prizadel kriptotrgovino, pri čemer nekateri krivijo upravitelja, da se je namerno osredotočil na kripto sektor z zaprtjem denarnih institucij.

Nadzornica NYDFS Adrienne Harris je spodbudila to čustvo, ko je govorila na Signature Bank na konferenci ob koncu meseca.

“ Muza, ki jo je pridobitev Signature postala takoj, ko je prišlo do kriptovalute in to je ‘Choke Level 2.0’, je v veliki meri smešna,« je Harris postal takoj, ko je objavil konferenca
.

Vnesite svoj e-poštni naslov za našo brezplačno vsakodnevno publikacijo

Kratke 3 minute spoznavanja trenutnih kriptovalut!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -