15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Predsednik FDIC kritizira pomanjkanje znanja finančne institucije Signature o kripto tveganjih

- Advertisement -

Dobava slike: Congressman French HillMed padajočimi cenami zalog je Zvezna korporacija za zavarovanje depozitov (FDIC) pokazala s prstom na kripto in nezadovoljno upravo za Podpis Propad finančne ustanove.Opomba v ameriškem stanovanju predstavnikov, ki je poslušal, je predsednik FDIC Martin Gruenberg neuspeh podjetja Signature pripisal pomanjkanju znanja o nevarnostih, povezanih s kriptovalutami.

Povezani teach znani FDIC preiskava v propad kripto-izobraževalne institucije Signature Financial je razkrila pomanjkanje likvidnosti in nezadovoljno upravo. Predsednik FDIC pove, zakaj so propadle finančna institucija Signature in še dve drugi Pojavila so se vprašanja o propadu treh ameriških bank, ki se ukvarjajo s kriptovalutami, finančne institucije Silicon Valley (SVB), finančne institucije Silvergate in finančne institucije Signature, ki se je končalo z upadom inventarnih znamk in kopičenjem depozitov. Na neki ravni govora v odboru za stanovanjske finančne produkte in storitve, ki je poslušal o nadzoru bonitetnih regulatorjev, je Gruenberg orisal razloge za katastrofo bank.

V koraku s predsednikom FDIC je glavni vodja možnosti FDIC pripisal temeljni vzrok za pomoč neuspehu finančne institucije Signature nesrečni upravi. Za začetek je Gruenberg okrivil finančno institucijo Signature za njeno preveliko odvisnost od nezavarovanih kriptovalut, ne da bi vsilil dejansko možnost dodeliti uro ukrepe. Poznal je, da so depoziti v kriptovalutah neprijetni, ker je kriptoindustrija nenapeto nagnjena k okužbi zaradi katastrofe, ki je nastala zadaj 2022. Extra, Gruenberg je priznal, da so nesreče finančnih institucij Silicon Valley in Signature Financial povzročile izgubo $16.1 milijardo oziroma 2,4 milijarde dolarjev. Za začetek, poznejše zaprtje finančne institucije First Republic je povzročilo izgubo v višini $16 milijarde. Če povzamemo, predsednik FDIC je predlagal, naj banke z 100 milijarde ali več virov si zaslužijo posebno obravnavo in zahtevo po dolgotrajnem dolgu, da so jasne, to čudovite resolucije. V starem teach je FDIC okrivil administracijo in upravni odbor podjetja Signature za zasledovanje rasti koriščenje nezavarovanih vlog brez zadostnih možnosti administrativnih rešitev. Nadalje je znano, da bančna uprava ni več dajala prednosti popolnim praksam upravljanja niti ni označevala pomislekov in rešitev FDIC-jevega preizkuševalca. Zlasti je bilo veliko zmanjšanje inventarnih znamk mogoče pripisati koncu okužbe propada finančne institucije v Silicijevi dolini, ki se je razširil po medijih trgovci na drobno in platforme družbenih medijev, ki so glavni za ogromno bančno hitenje.Publicity to Crypto In Passion Provizija je izvedena Široka značilnost Neuspehi finančnih institucijAmeriški organi Accountability Express of enterprise (GAO) so izvedli predhodni pregled bančnih nesreč. Agencija je vključila tudi oglaševanje bank v kriptovalute, ker je vzrok za pomoč pri njihovem propadu.

Poleg tega, medtem ko se regulatorji in bančni menedžerji strinjajo, da je bil glavni vzrok za propad bank glavni razlog za iztekanje vlog, je zastareli izvršni direktor SVB Greg Becker okrivil povišanje obresti zaradi propada banke. Po Beckerjevih besedah ​​se verjetno nobena banka ne bi dobro zadrževala pri depozitnem hitenju takšnega obsega. Zlasti propad treh bank, ki spodbujajo kriptovalute, ostaja referenčna zadeva za ameriške regulatorje in zakonodajalce proti kriptovalutam, ko razpravljajo zakon o digitalnih virih. 114070 Vnesite svojo elektronsko pošto za naše brezplačne vsakodnevne novice Kratka 3-minutna zmaga glede današnjih kripto novic!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -