0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Predsednik finančne institucije Federal Reserve pravi, da je “popolna zasnova kripto nesmisel”

- Advertisement -

Predsednik finančne institucije Federal Reserve v Minneapolisu, Neel Kashkari, pravi, da trgovanje s kripto FTX ni “eno neutemeljeno podjetje v hudem poslu.” Predsednik Feda je navedel, da je “popoln pojem kripto nesmisel”, je trdil, da je “pravilno orodje hipotez in večjih bedakov.” Predsednik Feda Minneapolisa Neel Kashkari o Crypto in FTX Crumple Finančna institucija Zveznih rezerv predsednika Minneapolisa Neela Kashkarija delil svoje mnenje o zlomu trgovanja s kriptovalutami FTX v petek. »To ni primeru enega neutemeljenega podjetja v hudem poslu,« je tvitnil in pojasnil: Celoten pojem kripto je nesmisel. Za sredstva ni več praktično. Brez varovanja pred inflacijo. Brez pomanjkanja. Brez davčnega organa. Primerno orodje hipotez in večjih bedakov. Kashkari nikoli ni bil navdušen nad bitcoinom ali kripto. Prej jih je imenoval »širok smetnjak«. V zadnjem avgustovskem letu je priznal, da sta bila bitcoin in kripto “17 % goljufije, pompa, hrupa in zmede,« z navedbo: »Nisem opazil nobenega primera izpušnih plinov, ki bi se razlikoval od financiranja nedovoljenih dejavnosti, ki cenijo zdravljenje in prostitucijo.«

Po zlomu FTX je več uradnikov Feda, znanih kot za strožjo zakonodajo o kriptovalutah. Podpredsednik Federal Reserve Lael Brainard je opozoril na pomen trdnega nadzora nad kriptovalutami. “Nedvomno je ganljivo ugotoviti, da imajo mali vlagatelji nedvomno škodo zaradi teh izgub,” je menila. Michael Barr, podpredsednik Federal Reserve za nadzor, je v bistvu priznal, na podlagi vprašanja na zaslišanju senatnega odbora za bančništvo zadnji teden: Skrbijo nas nevarnosti, v nebančnem sektorju ne poznamo. To jasno vključuje kripto spor … ki lahko zbere tveganja, ki prispevajo k denarni zaroti, ki jo zbiramo in ohranjamo pozornost.

Medtem ko Kashkari verjame, da propad FTX ni samo primer enega neutemeljenega podjetja v kripto poslu, se nekateri spomnijo, da so poudarili, da zlom trgovine preprosto ni kriptovaluta. FTX in njegov zastareli izvršni direktor Sam Bankman-Fried se spomnita, da sta bila v primerjavi z Enronovo goljufijo ali Ponzijevo zaroto Bernieja Madoffa.

Superzvezdnik Shark Tank in lastnik ekipe NBA Dallas Mavericks, Tag Cuban, je pojasnil, da večina sodobnih razstrelitev podjetij v kriptokondominiju, v povezavi s FTX, “ne pozabite, da niso bile razstrelitve kripto.” Poudaril je: »Bilo je bančnih razstrelitev … Posojanje nespodobnemu subjektu, napačno vrednotenje zavarovanja, domišljene arbitraže, ki jim je sledil beg vlagateljev.«

Kateremu zbiratelju zaupate, da ste preučevali komentarje finančne institucije Federal Reserve predsednika Minneapolisa Neela Kashkarija? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, izvorni izvorni sistemi, rezultati skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.


Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, lev radin Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najpreprostejše informativne aplikacije. Ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi za pridobitev ali promocijo ali priporočilo ali odobritev katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi nudil investicijskih, davčnih, pravičnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali ne, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli snort, blago ali podjetja in izdelke, o katerih govori to besedilo.

2016

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -