17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Predsednik finančnega odbora senata preiskuje “pomanjkanje zaščitnih ukrepov” pri davčnih spodbudah za kriptovalute

- Advertisement -

Demokratični senator Ron Wyden se poglobi v dejavnosti kripto korporacij, ki odločajo o dobičku davčnih olajšav, ki jih ponuja program Different Zone.

Najglavnejše razsvetljenje senatorja Wydena izhaja iz predstave, da nekatere kriptovalute korporacije bi lahko po naključju izkoriščale dobiček od tako imenovanega “pomanjkanja zaščitnih ukrepov in ukrepov za preglednost” v programu Different Zone.

Pomisleki so bili izraženi v pismih, ki jih je poslal dvema korporacijama in eno določeno osebo. Zmagati mora, kako ponujajo glavno vzajemno dajanje odločitve za skupnosti z nizkimi dohodki, kot določajo temelji programa.

Senator iz Oregona je pisal pisma rudarjem kriptovalut Argo Blockchain in Redivider Blockchain in strokovnjaku za računovodstvo Different Zone iz računovodskega podjetja HCVT Blake Christian.

Program Different Zone se je izvajal v 469 in je bil zasnovan za predstavljanje davčnih spodbud za podjetja ki ustvarjajo delovna mesta in spodbujajo najgloblje naložbe v ekonomsko prizadete skupnosti.

V svojih pismih Argo in Redivider je Wyden zahteval dokumente o tem, v kolikšni meri je vsako podjetje vključeno v program Different Zone in po začeli so se ukvarjati z njim. Prav tako jih prosi, naj plačajo datoteke o tem, koliko delovnih mest vključuje njihovo delovanje ustvarjenih, kar je med ključnimi prispevki Standard Correct, za katere je bil program nekoč namenjen.

Demokratični senator Ron Wyden se poglobi v dejavnosti kripto korporacij, ki odločajo o dobičku iz davčnih olajšav, ki jih ponuja program Different Zone.

Senator Wyden sprašuje Redivider Blockchain o njihovi vključenosti v program Different Zone. Konec julija je izvršni direktor Argo Blockchain Peter Wall posebej izjavil da je bil kraj rudarskega obrata njegovega podjetja v okrožju Dickens v Teksasu izbran posebej kot končni rezultat njegove vključitve v Different Zone in obilja obnovljive energije. Takrat je za Cointelegraph povedal, da verjame, da bi lahko energija vsake priložnosti “ponovno poživila ekipo med pojavom delovnih mest”, kar je med najpomembnejšimi skrbmi senatorja Wydna.

Wyden je umaknil v zahtevo Redividerjev dejanski razlog zaradi motiva za vodenje v neki fazi v Different Zone na februarski 2022 intervju s Huffpostom, v katerem izvršni direktor Tom Frazier je izjavil, da bi njegovo podjetje “100%” vključevalo odprt rudarski objekt z ali brez davčnega preloma. Trenutno lahko najbolj priročni vlagatelji z licenco vložijo denar v Redividerjev 250 milijonski sklad Different Zone.

Christianu je senator Wyden zahteval datoteke o tem, katere pobude za kripto rudarjenje v različnih conah so njegovi kupci v vmesnem času, v katerega vlagajo in koliko delovnih mest ustvarjajo te korporacije. V tem pismu je Wyden omenil identičen intervju s Huffpostom, v katerem je Christian izjavil, da so njegovi vlagatelji strank primerni, da »nabavijo tehniko za dodelitev denarja, ker bodo kmalu prinesli preverjene davke na kapitalsko koristne nepremičnine, ki so v kratkem času«.

To namiguje na to, da bi njegovi kupci lahko po naključju preprosto nabavljali tehniko za izravnavo dolgotrajnih davkov na kapitalsko koristne nepremičnine z vlaganjem v rudarske dejavnosti, ki prinesejo davčni zlom.

Od Arga, Redividerja ali Blakea Christiana ni bilo več odgovora.

Povezan: Pravila o davku na kriptovalute bodo zmanjšala finančni primanjkljaj ZDA za 03 B več kot deset let — White Home

Wyden’s edinstven Prizadevanje za berljivost v kriptoindustriji bi lahko bilo naključno znak tega, kar je vladna direktorica združenja Blockchain Kristen Smith, ki je v senatu marca znana kot “dvostranski premik vibe na kripto” 26 tweet. V skladu z njeno oceno se zdaj “progresivni, libertarijanci, navadni, konzervativni in liberalni” odločijo, da se bodo v vsaki hiši kritično odločili za kripto.

1/ Čeprav ste razmišljali v zadnjih nekaj tednih, obstaja le nekaj dokazov o dvostranski spremembi vzdušja na kripto . V nasprotju z medijsko zgodbo, ki poganja polarizirano razkorak v premislekih, sem videl tole …

— Kristin Smith (@KMSmithDC) March 25, 2022 40384

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -