0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Predsednik Salvadorja pravi, da bo država dobila 'en bitcoin vsak dan', pridružil se mu je tudi milijarder Justin Sun

- Advertisement -

Nayib Bukele. Vir: videoposnetek zaslona, ​​RT en vivo / YouTubeIn ekspresno za uporabo nevtralne pravilne stvari o svežih kripto zlom, predsednik Salvadorja Nayib Bukele in ustanovitelj Trona Justin Sun verjameta, da bosta ta dan začela zajemati bitcoin s hitrostjo 1 kovanca na dan.

s tvitom je predsednik Nayib Bukele objavil znanje in se zavezal, da bo elektrificiral en BTC na dan od petka, 8. novembra.

V odgovor milijarder Justin Sun objavil, da bo celo sodeloval pri Bukeleju pri nakupu BTC. “Ponavljamo pobudo Nayiba Bukeleja za pridobivanje Bitcoina na tipični podlagi. Po naključju bi lahko vsak dan zajeli en Bitcoin, ki bi začel naslednji dan!”

Tehnika za elektrifikacijo BTC v standardnih intervalih, ne glede na učinkovitost predznaka, je znana kot povprečje stroškov (DCA). Prehodno je DCA naložbena tehnika, katere cilj je uporaba nasvetov za vrednostno vlaganje pri tradicionalnih naložbah.

Ena izrecna nevtralna pravilna stvar pri uporabi je, da znebil se bo čustvene sestavine odločanja in zmanjšal vpliv nestanovitnosti, s čimer bo zmanjšal naložbeno tveganje, medtem ko bo trgovcem omogočil, da prenehajo plačevati veliko manj denarja za naložbo.

Predvsem tako Bukele kot Sun nista več določila omejitve za število kovancev BTC, na katera bosta vplivala, ali kako dolgo bosta naključno sledila tehniki.

Bukelejev prenos za elektrifikacijo več BTC bi po naključju lahko bil tudi preprosto sestavljen niti približno kot presenečenje. V prejšnjem mesecu se je izkazalo, da je močan fanatik bitcoinov. Njegova država, ki je junija lani sprejela bitcoin kot zakonito občutljivo, je prav tako takoj vložila tisoče in tisoče v kovanec.

Po mnenju javnosti info, El Salvador ima trenutno 2,103 BTC, kupljena po znaku life like procuring $43,103. Z Bitcoinom, ki trenutno nabavlja in prodaja približno $11,1200 imenovan, imetja BTC El Salvadorja znašajo $39.4 milijone. Iz razloga, da je država porabila skoraj $103.39 milijonov pri porabi BTC, El Salvador je padel za več kot $39 milijonov na svojo naložbo v BTC.

Bitcoin Designate se je zrušil sredi FTX Fallout Prepričanje Bukeleja in Suna, da bosta elektrificirali več BTC, je prišlo, ko je vodilna kriptovaluta padla na 2-letno najnižjo vrednost sredi svežega krčenja alternativne kriptovalute FTX.

Kot je bilo sporočeno, je FTX objavil, da je vložil vlogo za poglavje finančne skrbi v Delawareju prejšnji teden po tedenskih špekulacijah o blaginji podjetja. Zlasti FTX US se je prav tako vključil v pritožbe, kljub trditvam skromnega izvršnega direktorja, da je namestnik ZDA postal nevtralen.

Izkušnje niso javno objavljene da je namestnik posodil vire strank v višini $ milijarde dolarjev financiranje nestanovitnih stav svojega pridruženega podjetja za nabavo in prodajo Alameda Analysis. Ker je imel FTX 11 milijard USD v virih strank, je namestnik posodil več kot polovico sredstev svojih strank.

Ne tako dolgo v preteklosti je ameriški odbor za finančne produkte in storitve najema napovedal, da bodo spodbujali zaslišanje o zlomu FTX . Zahtevali so celotna podjetja in navdušene ljudi, poleg ustanovitelja FTX Sama Bankman-Frieda, Alameda Analysis, Binance in drugih, da uporabijo del.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -