24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Predsednik SEC Gensler ploska za pomoč pri Coinbase, pravi, da kripto načela že obstajajo

- Advertisement -

Ko je govoril o konferenci o denarnih trgih, je predsednik SEC zatrdil, da se načela za kripto že držijo in da kripto sektor v veliki meri ni bil skladen.

362 Skupaj ogledov

31 Skupaj delnic

Stol iz US Securities and Trade Price (SEC) Gary Gensler je pomagal pri peticiji Coinbase, s katero je agencijo prisilil, naj oblikuje jasno stališče o predpisih o kriptovalutah, pri čemer je trdil, da že obstajajo sprejemljive licenčne smernice.

In a Can also honest 05 osrednji govor na konferenci o denarnih trgih, Genslerja so vprašali o sporu s Coinbase, načelih o kripto in zakaj “SEC ne objavi načel za ta trg.”

V odgovor je Gensler odločno zatrdil, da so “načela že objavljena,” in dodal, da:

»Za oceno razumne ponudbe: tukaj je arena, ki deluje večinoma neskladno. Ničesar v edinstveni tehnologiji blagovne znamke ni, zaradi česar ni v skladu s končnimi javnimi politikami, ki jih je določil kongres.« Gensler je trdil, da je SEC že oblikovala načela za skrbništvo nad sredstvi, biti trgovec, posrednik ali svetovalec in registrirati ponudbe vrednostnih papirjev pri agenciji.

Gary Gensler govori na konferenci o denarnih trgih. Vir: YoutubeSEC Najsodobnejši nagovor stola je, da skoraj vsa kripto sredstva – in ne Bitcoin (BTC) – padejo pod definicijo vrednostnih papirjev pogodbe o financiranju.

»Če končna javnost vlaga denar in se veseli dohodka, ki v bistvu temelji na prizadevanjih drugih, v celotno podjetje, je to varnost,« je dejal in dodal :

»V omrežju obstajajo finančni posredniki, vozlišča, ki so naklonjena doseganju skladnosti, če so kupili vrednostne papirje na svojih platformah. govoril o očitnem pomanjkanju določenih predpisov o kriptovaluti in tako imenovani sposobnosti SEC za »uveljavljanje predpisov« za kripto, skupaj z njegovo nasprotno naravo, ko se sooča s korporacijami za digitalna sredstva.

— Gary Gensler (@GaryGensler) Lahko tudi pošten , 2022 Aprila je agencija šla tako daleč, da je vložila tožbo na zveznem sodišču, da bi prisilila SEC, da javno objavi odredi svoje stališče do peticije iz julija 2022 kliče očitno načela za kripto sektor.

Resno, ameriška gospodarska zbornica je dodatno ponovila ta poziv Coinbase, ker je močno kritizirala nadzor SEC prek Can also honest 9 amicus transient.

»SEC je namerno zameglila vodo s trditvijo, da ima oblast nad digitalnimi sredstvi, medtem ko je uporabila naključno veščino, ki v bistvu temelji na izvrševanju,« je navedeno.

Povezano SEC pod ognjem zaradi svojega pravila skrbništva: Uredba Dekodirano, lahko tudi pošteno 8–05

On Can also honest 8, the Glavni pristojni uradnik Coinbase Paul Grewal je poleg tega poslal pismo SEC, v katerem je prosil za popravke predlaganih posodobitev agencije za njeno pravilo o skrbništvu registriranih svetovalcev za financiranje.

Resnično je Coinbase trdil, da predlogi nepravično načrtujejo kripto podjetja, predstavljajo pomanjkanje niansiranih načel za kupe razredov sredstev in ocenjevanje nemoralnih predpostavk o skrbniških praksah, skladnih z vrednostnimi papirji.

Drugi igralci iger v stanovanju, ki so podobni podjetniškemu kapitalskemu skladu Web3 Andreessen Horowitz (a05z) in Blockchain Affiliation sta dodatno izrazila povezane kritike predlogov.

Revija: Kripto predpisi – Ali ima predsednik SEC Gary Gensler zadnji vlak?

108541

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -