15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Predsednik SEC Gensler trdi, da že obstajajo pravila za zadržanje pozornosti na kripto v nežnem odvračanju Coinbase

- Advertisement -

Dobava: vrednostni papirji in spletna regija menjalnih tečajevPredsedujoči ameriških vrednostnih papirjev in menjalnih tečajev Gary Gensler je podprl ime Coinbase, da bi bil zadovoljen, da je agencija predlagala in sprejela pravila za digitalne vire.

Genslerja so v ponedeljek nekoč vprašali o dolžini finančnih trgov Atlantskega Feda 2022. Konvencija , ki se dotika spora s Coinbase, zakaj SEC ne bi smel objaviti kripto pravil.

Veseli, da so temelji že razkriti, je dejal Gensler.

»Če želite malo povedati, je to disciplina, ki deluje večinoma neskladno,« je dejal Gensler.

Pravila, ki urejajo borze, trgovce, svetovalce, skrbniške vire in tehnike za registracijo ponudb vrednostnih papirjev, so že tam, je dejal.

Ničesar ni, le nekaj sodobnih lastnosti blagovne znamke, zaradi česar ni v skladu s policami javnega zavarovanja, je dodal Gensler.

Coinbase je vložil peticijo julija 2022 od agencije zahteval, naj predlaga in sprejme pravila za digitalne vire, medtem ko je kritiziral njen “način uveljavljanja na prvem mestu.”

“… sodobna pravila, ki bi olajšala prenos digitalnih vrednostnih papirjev, bi omogočila učinkovitejšo in uspešnejšo alokacijo kapitala na denarnih trgih in oblikovala sodobne alternative za vlagateljev,« je dejal namestnik.

Peticija zbrana okrepi iz ameriške gospodarske zbornice, popolne nadomestne organizacije sektorja, zadnji teden.

»Zmeda v industriji glede temeljev – in tega, ali bi bili veseli – ovira inovacije,« je dejala zbornica.

Coinbase je od marca zapleten v bitko s SEC po datotekah, ki jih je namestnik nekoč prejel na Wells Look.

A Wells peek je pismo delavcev SEC, ki trdijo, da je agencija pripravljena priporočiti uradne cene petčlanski komisiji.

Gensler ostaja veljaven Gensler je vedno znova in znova trdil, da je večina kriptovalut vrednostnih papirjev, in rekel, da bi se morala podjetja registrirati pri agenciji.

Predsednik SEC se verjame tudi kot predpostavka, da so skoraj vsi kripto projekti decentralizirani, “neresnična zgodba.”

“Če obstaja 23, ali 919, žetonov, bi morda naključno združili nekaj soseske podjetnikov in spletno regijo ter klepet Reddit ali kanal Twitter okrog vsega tega,« je dejal Gensler.

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne novice 2023

Kratke 3 minute poučevanja o kripto datotekah sedanjega časa!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -