14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Predsednik SEC pravi, da so kripto posredniki polni vojne, in poziva k skladnosti

- Advertisement -

Vir: Pixabay Komisija ZDA za vrednostne papirje in nadomestke je pripravljena služiti kripto posrednikom pri napredovanju v skladnosti, je dejal predsednik družbe Gary Gensler.

Gensler je govoril v ponedeljek dne Konferenca o denarnih trgih Fed-a 2022 . nagnjeni k temu, da temeljijo na neskladnosti,« je dejal Gensler.

Njihovi nadomestni objekti so nagnjeni k temu, da bodo zgrajeni na podlagi zbiranja sredstev kupcev in mešanja, je dodal Gensler.

»Put je s konflikti,« je rekel.

Gensler je znan kot na kripto platformah za registracijo pri podjetju, pri čemer je večina kriptovalut označena kot vrednostni papir.

Kripto borze, podobne Coinbase, so spodbudile podporo in objavile, da ne navajajo vrednostne papirje, potem ko so marca prejeli Wells Look.

Wells explore je pismo delavcev SEC, ki sporočajo, da je podjetje pripravljeno svetovati uradnim obtožbam petčlanski komisiji.

Coinbase je dejal, da podjetje zdaj ni ravnalo v skladu z zakonodajo, ko je podjetjem zagotovilo sistem za registracijo .

»SEC smo že večkrat zahtevali, da ima mnenje o tem, kako lahko smernice za licenco za vrednostne papirje obvestijo tudi Coinbase in našega namestnika. Če sem odkrit, smo v odgovor večinoma prejeli tišino,« je v video odgovoru povedal glavni neomajni direktor Coinbase Paul Grewal. SEC’s Wells Look.

Crypto swap Bittrex US vloženo za poglavje v začetku tega meseca, potem ko je SEC dejal, da je platforma začela izvajati neregistrirano zamenjavo vrednostnih papirjev.

V začetku aprila je Bittrex objavil, da zapira operacije v ZDA zaradi nevarnega regulativnega okolja, in od strank zahteval, naj umaknejo svoje vire.

Temelji že obstajajo, pravi GenslerCoinbase je na splošno imenovan po SEC, da zapiše in nakazuje ideje za digitalne vire v peticiji podpora v juliju 2022.

Gensler je spodbudil podporo za ta klic v ponedeljek in dejal, da so bile ideje že natisnjene, je dejal Gensler.

»Če želite to pošteno sestaviti, je daleč -disciplina, ki je delovala večinoma neskladno,« je dejal Gensler. Vnesite svoj e-poštni naslov za našo brezplačno vsakodnevno publikacijo

Trenutno 3 minute preglejte trenutne kripto novice!

275646

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -