15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Predsednik uprave Ark Invest ponovno potrjuje napoved cene BTC v višini 500.000...

Predsednik uprave Ark Invest ponovno potrjuje napoved cene BTC v višini 500.000 USD in pravi, da je Bitcoin v “fazi kapitulacije”

Ark Invest CEO Cathie Wood Reaffirms $500K BTC Price Prediction, Says Bitcoin Is in 'Capitulation Phase'

Generalni direktor Ark Investment Management (Ark Invest), Cathie Wood, še vedno napoveduje, da bo cena bitcoina $ 500 K. Pravi, da vsi kazalniki “vsi kažejo, da smo v fazi kapitulacije, kar je res pravi čas za nakup, ne glede na to, kakšno sredstvo je.”

Ark vidi, da Bitcoin dosega $ 500 K

Izvršna direktorica Ark Invest Cathie Wood je v intervjuju za Bloomberg delila svoje mnenje o trenutnem trgu bitcoinov in napovedi, kje se bo cena kriptovalute dvignila Sreda.

Wood je že napovedal, da se bo cena bitcoinov povečala na $ K. Ob trenutnih pretresih na trgu in razprodajah v številnih kriptovalutah so jo vprašali, ali še vedno ostaja pri svoji napovedi.

Referenčno delo, ki ga je opravil kripto analitik podjetja Wood odgovoril: “Mi se. Jaz, “poudarja:

Da, naša obsodba je tako visoka.

Nadaljevala je: “Edina stvar, ki se je tu spremenila, pa je, da so okoljska vprašanja glede bitcoinov povzročila, da so se ljudje, kot je Elon Musk, umaknili in recite: “Woah, dovolite mi, da se prepričam, da to razumem.”

Muskovo podjetje za električna vozila Tesla je pred kratkim sporočilo, da je zaradi okoljskih razlogov prekinilo sprejemanje bitcoinov za plačila. . Musk pa je potrdil, da Tesla svojih bitcoinov ni prodal. Ko je ta teden cena bitcoina strmo padla, je Musk na twitterju napisal emojije z diamantnimi rokami, v katerih je predlagal, da Tesla ne bo prodal svojih bitcoinov.

Glede na okoljske pomisleke, ki jih imajo nekateri, kot je Musk, , Wood je podrobno povedal: “Verjamemo, da se bo tudi to spremenilo, ker je najprej zdaj odstotek bitcoinov, pridobljenih z obnovljivimi viri in hidroelektrarno, precej velik. Mislim, da je na Kitajskem konec 50% obnovljivih virov energije. ”

Omenila je tudi članek, ki ga je Ark Invest napisal pri Square Inc., v katerem je trdil, da je “Bitcoin ključ do obilne prihodnosti čiste energije.” Ta teden je Ark trdil tudi, da bi lahko rudarjenje bitcoinov pozitivno vplivalo na okolje.

Na vprašanje, kako nizko bi lahko cena bitcoinov padla s trenutne ravni, je Wood dejal “Nikoli ne veš, kako nizka je nizka, ko je trg zelo čustven.” Dodala je, da “Veliko trgovcev vidi, kako bitcoin upada pod 200 dan drseče povprečje, ki je znašalo $ 40, 000. Trgovci, ko se to enkrat zgodi, preprosto odvržejo. Nekateri se preprosto odložijo in poženejo. “

Kljub temu je izvršni direktor Ark Invest dejal:” Mislim, da smo v fazi kapitulacije. ” Pojasnila je, da vsi kazalniki “kažejo, da smo v fazi kapitulacije, kar je resnično dober čas za nakup, ne glede na to, kakšno sredstvo je. Faza kapitulacije je nakup. Na prodaj je. «

Medtem ko je priznal, da lahko nekateri trgovci še naprej prodajajo svoja kripto imetja, je Wood poudaril:

Vsi naši kazalci pravijo, da je to trenutno kapitulacija.

Ali se strinjate z Cathie Wood glede bitcoinov? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Defi Economy Lost $20 Billion This Week, Decentralized Exchange Volumes Still Sky High

Survey: Crypto Traders Predict Ethereum's ROI to 'Crush' Bitcoin's 2021 Year-End Return

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments