20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Predsedniki bank Zvezne rezerve: Razprodaja kriptovalut ni sistematična skrb in ne vpliva...

Predsedniki bank Zvezne rezerve: Razprodaja kriptovalut ni sistematična skrb in ne vpliva na politiko Fed

Federal Reserve Bank Officials: Cryptocurrency Sell-off Not a Systematic Concern, Does Not Affect Fed Policy

Odprodaja kriptovalut ni sistematična skrb za Fed in ne vpliva na njene politike, sta v sredo dejala predsednika banke Federal Reserve Bank. “Vsi se zavedamo, da je kripto lahko zelo nestanoviten,” je dejal predsednik centralne banke zvezne banke St. Louis.

Kripto prodaja ne spremeni politike Fed

Dva predsednika banke Zvezne rezerve sta v sredo komentirala strmo razprodajo kriptovalut. Predsednik Zvezne rezerve St. Louis James Bullard, ki je trdno prepričan, da kriptovaluta ne ogroža ameriškega dolarja, je dejal:

Sama tega v tem trenutku ne vidim kot sistemsko skrb. Vsi se popolnoma zavedamo, da je kripto lahko zelo nestanoviten.

Bullard je februarja dejal, da ali “cena bitcoinov narašča ali navzdol “to” v resnici ne vpliva “na politike Fed. Dodal je, da kriptovaluta USD ne ogroža, ker “vlagatelji želijo varno zavetje. Želijo stabilno hrambo vrednosti, nato pa želijo naložbe izvajati v tej valuti. «

Še en predsednik banke Federal Reserve Bank, ki je komentiral razprodajo kriptovalut v sredo, je bila Atlanta Predsednik Feda Raphael Bostic. Ob podobni izjavi med intervjujem za Bloomberg TV je dejal:

V njem je veliko volatilnosti, vendar prav zdaj ni v obsegu in nima posega v gospodarstvo, ki ima sistemske posledice za nas.

“To ni nekaj, kar zares zelo vključujem v to, kako razmišljam o tem, kje naj bo naša politika,” je potrdil.

Cena Bitcoina je na kratko padla pod $ K na Bitfinexu v sredo zgodaj zjutraj, vendar si je od takrat opomogel. Cena BTC je trenutno $ 40, 361 na podlagi podatkov trgov.Bitcoin.com.

Kaj menite o tem, kaj sta o kriptovalutah povedala predsednika banke Federal Reserve Bank? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Election Candidates in Russia to Disclose Crypto Investments, New Bill Suggests

Cuban Central Bank Issues Warning on the Rising Number of Crypto-Related Ponzi Cases

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments