19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Predstavljamo HUMAN Protocol: Nov način za varno povezovanje in sodelovanje med ljudmi...

Predstavljamo HUMAN Protocol: Nov način za varno povezovanje in sodelovanje med ljudmi in stroji

Introducing HUMAN Protocol: A New Way for Humans and Machines to Securely Connect and Collaborate

sponzorirano

ČLOVEK Protokol je infrastruktura za preoblikovanje načina dela ljudi s podpiranjem porazdeljenih trgov dela, na katerih vsako opravilo katere koli velikosti ali vrste je mogoče varno tokenizirati, objaviti in dokončati. Protokol omogoča neposredne povezave na svetovni ravni, ki delavce približujejo zaslužkom njihovega dela, organizacije delovnim silam in stroje razumevanju.

ČLOVEK Protokol ponuja tudi orodja za boljše človeško sodelovanje med stroji; na trgih dela, ki jih podpira, lahko umetne inteligence opravljajo ponavljajoče se naloge, medtem ko se ljudje osredotočajo na specializirane ali ustvarjalno zahtevne naloge.

ČLOVEKOVA vizija je ustvariti bolj človeškega svet: razdeljen, a povezan, z vsakim upoštevanim in predstavljenim stališčem in ozadjem, v katerem se nagradi vsa ustvarjena vrednost.

Razdeljeni trgi zaposlitve

Če želite izboljšati digitalni svet, morate nasloviti njegove temelje : mehanizmi in sistemi, s katerimi se ljudje povezujejo, komunicirajo in sodelujejo. ČLOVEK omogoča porazdeljene trge dela, ni pa trg dela sam. Namesto tega zagotavlja orodja, infrastrukturo, vtičnike in API-je za podporo obsežnim podatkovnim trgom – ki bodo sčasoma postali trgi za podporo katere koli vrste dela. Razdeljene delavce povezuje s svetovnimi priložnostmi, da opolnomoči že cvetoče koncertno gospodarstvo , da se zagotovi, da imajo delavci, ne podjetja, ki imajo nadzor nad možnostmi, ki so jim na voljo, in od svojih prispevkov prejmejo večjo vrednost.

Nove tehnologije zahtevajo nove podatke. Podatki kažejo na sposobnost strojev za natančno razlago sveta. Podjetje, ki proizvaja pametni avtomobil, bo morda zahtevalo, da bodo podatki označeni do 40, ljudje; s povečanjem velikosti vzorca podatkov narašča tudi natančnost. Trenutno je težko najeti takšno delovno silo. Organizacije so prisiljene zanašati se na tradicionalne prodajalce podatkov, ki zagotavljajo neciljne, manj ustrezne nabore podatkov, ki so dovzetni za večje pristranskosti .

Če organizacije lahko izberejo, kdo označuje podatke, lahko bolje zagotovijo ustreznost izdelanega nabora podatkov. HUMAN Protocol zagotavlja celovito infrastrukturo – orodja, vtičnike, integracije in API – za najem, upravljanje, potrjevanje in kompenzacijo delavcev v obsegu. Trgi dela, ki jih podpira, so varni in samodejni; različni protokolarni sistemi urejajo objavljanje in distribucijo delovnih nalog, potrjevanje izpolnjenih nalog in sproščanje sredstev. Protokol določa zaupanje med razdeljenimi stranmi, kar zagotavlja organizacijam zanesljivejši dostop do globalne delovne sile in delavcem, ki imajo kjer koli sedež, dostop do globalnih priložnosti.

Kako deluje HUMAN Protocol

HUMAN Protocol je zasnovan za distribucijo nalog po vsem svetu v iskanju bolj uravnoteženih in natančnih informacij. Na primer, lahko poišče razlike v odzivih, da doseže konsenz o tem, kaj je res: združitev tisočih ali milijonov perspektiv. Omrežje omogoča samodejno objektivno merjenje vsega opravljenega dela. Sem spada mreža validatorjev in dvodelni sistem oracle , ki varno preverja uspešno dokončanje nalog in informacije, posredovane omrežju.

Tri ključne entitete v protokolu HUMAN so prosilci , Delavci in borze. Vsaka aplikacija za zagon ali integracijo protokola HUMAN deluje kot izmenjava: ujemanje med opravili, ki jih objavi vlagatelj zahtevka, in nalogami, ki jih opravijo delavci.

  • Delo je zahteva za delo – predstavljena kot skupina nalog, ki jih je treba opraviti – objavi vlagatelj zahteve. V HUMAN Protocol je zastopanih veliko standardnih vrst opravil. Prosilec lahko izbere tudi vrsto posla po meri.
  • Naloga je vsako delo, ki ga opravi uporabnik – delavec – in v katerem se ustvari vrednost. Vsaka naloga predstavlja individualno delovno interakcijo: označevanje podatkov, prepoznavanje pravilnih informacij, reševanje sestavljanke. Eno samo delo lahko sestavlja tisoče ali milijone nalog. Organizacija bo morda želela razviti nabor podatkov, usmerjen na določeno temo, dosežen z dokončanjem tisoč ali milijonov nalog s porazdeljeno delovno silo.
  • Opravila so razdeljena na njihove sestavljene naloge, ki jih lahko delavec samostojno opravi. Primer vrste opravila je lahko skeniranje strani. Primer opravila v tej vrsti opravila je lahko vnos prikazanih črk ali številk ali potrditev njihove pravilnosti.
  • Pri številnih vrstah delovnih mest, na primer pri označevanju podatkov, se rezultat izboljša z raznolikostjo delovne sile, ki jo dopolnjuje. Globalna raznolikost medsebojnih interakcij med človekom in strojem je ključnega pomena za opolnomočenje nove generacije tehnologij AI in ML.
  • Vsako opravljeno opravilo je stisk roke, kar pomeni zahtevano delo, opravljeno delo, in opravljene transakcije.

HMT je izvorni žeton HUMAN Protocol. Je primarni mehanizem prenosa vrednosti znotraj omrežja. Tisti, ki bi radi označili milijon slik, morajo financirati pametno pogodbo s HMT; spletna mesta in delavci na drugi strani, ki delo dokončajo, so plačani v HMT. Operaterji omrežnih storitev dobijo tudi nadomestilo v HMT. Obstaja fiksna dobava žetona HMT.

Če želite izvedeti več o arhitekturi HUMAN Protocol, obiščite stran o tehnologiji HUMAN

– ali za razčlenitev, kako so delovna mesta varno objavljena, potrjena in izpolnjena, preberite članek v blogu na življenjski cikel ČLOVEKOVEGA delovnega mesta .

Dom za največjo delovno silo na svetu

Prva aplikacija, ki se zažene na protokolu HUMAN, je hCaptcha: splošno sprejeta alternativa tradicionalnim sistemom CAPTCHA, ki varuje zasebnost. s hCaptcha deluje 15% uporabniki interneta, ki predstavljajo največjo delovno silo za označevanje podatkov na svetu. To pa je šele začetek. HUMAN in njegovi partnerji si prizadevajo, da bi protokol vključili v več aplikacij, od katerih vsaka deluje kot izmenjava med prosilci in delavci, da bi uresničili nove razdeljene trge in načine dela ter povečali točke medsebojnega sodelovanja med človekom in strojem.

HUMAN Protocol že ustvarja veliko količino delovnih interakcij; da ne bi preobremenili nobenega bloka, se v vsako transakcijo združi na tisoče do milijone nalog. Interoperabilnost je ključnega pomena za razširljivost protokola HUMAN in za podporo rasti porazdeljenih trgov, ki jo omogoča. Ker se več aplikacij integrira s protokolom HUMAN, ustvarja in spodbuja obojestranske trge, bo število transakcij in nagrad nagrajenih zahtevalo nadaljnjo čezmejno distribucijo. V podporo temu in kot del cilja fundacije za postopno decentralizacijo protokola je HUMAN sodeloval s Solano, Polkadotom in Chainlinkom, pri čemer so načrtovana nadaljnja partnerstva.

Kaj čaka

Namen protokola HUMAN je rast in podpora porazdeljenim trgom. To lahko spodbudi novo generacijo tehnologij umetne inteligence in ML ter ekonomije koncertov, podpira pa ga aplikacija, ki trenutno deluje na njem. Zdaj poleg človeške skupnosti, razvijalcev in podjetij, HUMAN vsem omogoča, da raziščejo možnosti, ki jih ponuja protokol, in uresničuje varno in pregledno tokenizacijo več vrst dela v več aplikacijah.

Če želite izvedeti več o razpoložljivih integracijah in API-jih, obiščite stran za razvijalce .

Za več informacij o ČLOVEKOVEM protokolu obiščite Spletna stran ali spletni dnevnik . Lahko pa sledite skupini na Twitter ali se pridružite skupnosti Telegram kanal za prejemanje najnovejših posodobitev.


To je sponzorirano objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

BarterTrade V2 Launches With Advanced Social Trading, Auto KYC and Institutional Grade Liquidity

BarterTrade V2 Launches With Advanced Social Trading, Auto KYC and Institutional Grade Liquidity

New Player on the Market, TecraCoin - a Cryptocurrency That Tolerates Market Fluctuation

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

)

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments