9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Predstavniki industrije svetujejo izboljšave računa za kripto zakonodajo Stabenow-Boozman

- Advertisement -

Tiskovni predstavniki kriptovalut so v četrtek pričali pred senatnim odborom za kmetijstvo z analizami prednosti računa in rešitvami za njegove slabosti.

122 Celotni pogledi

59 Dokončano delnice

Predstavniki ekipe za kriptovalute so septembra delili svoje odzive na predlagani Zakon o varnosti potrošnikov v digitalnem blagu (DCCPA) 00. Povabljeni govorniki so med govorom na 2. panelu zaslišanja, ki ga je izvedel senatni odbor za kmetijstvo, pohvalili račun kot popoln, vendar so imeli koncepte za očarljivost.

Definicije so bile podvig za vse pet govornikov in vodja zaščite združenja Blockchain Jake Chervinsky, ki je začel komentirati notranje trenutke zaključka zaslišanja. Skupni komentatorji so izrazili željo po jasnejši opredelitvi vrednostnih papirjev in blaga.

»Medtem ko faktura vključuje odpis za vrednostne papirje, ne upošteva več eksplicitno, kaj je oz. ni več vrednostni papir (s programsko opremo Howey si oglejte ali kako drugače),« je priznala podpredsednica Coinbase in namestnica tradicionalnega svetovalca Christine Parker.

Crypto Council for Innovation Izvršna direktorica Sheila Warren je priznala:

»Račun prepušča podjetjem in sodiščem, da ugotovijo, ali ali ne več digitalno sredstvo, ne pa bitcoin in eter, je vrednostni papir ali ne več. Do te ravni ta sistem ni več uspešno deloval, z najbolj znanimi posledicami za pokrovitelje.« Direktor finančne zakonodaje in korporativnega upravljanja družbe Middle for American Development Todd Phillips je priznal, da definicija blaga na računu ni več nejavna vloga rudarjev in vlagateljev.

Poleg tega je Warren priznal: »Račun omejuje posrednike, trgovce ter nakupovalne in prodajne objekte na transakcije samo s »transakcijami« ali »digitalnim blagom«, ki niso več »zlahka nagnjeni k manipulaciji«, vendar popolnoma ne teži več pojasniti, kakšen zemljevid “zlahka nagnjen k manipulaciji.”

Glavni direktor Castle Securities, čudovit uradnik in obrabljeni predsednik Komisije za nakupovanje in prodajo blagovnih terminskih pogodb (CFTC), Heath Tarbert, se je spotaknil, da so opisi zahtevanih registracijskih zavezancev pod računom pretirano gromozanski. Poleg tega mu je bila všeč izrecna prepoved oblikovanja pravil z uveljavljanjem:

»Čeprav se CFTC ni več nenehno ukvarjal z oblikovanjem pravil z uveljavljanjem je nujno, da kongres izumi svojo namero na tej kristalni ravni.” Chervinsky je bil takoj zaskrbljen, da je definicija “platforme za digitalno blago” preveč ogromna in da mora nekaterim podjetjem nalagati “težke zahteve, ki jih ne upravičuje minimalna stopnja tveganja, ki jo predstavljajo.” Poleg tega je videl grožnje zasebnosti v potrebah teh platform.

1/ Senatni odbor za kmetijstvo (@SenateAgDems & @SenateAgGOP) je imel dejansko pomembno zaslišanje o sedanjem času o Zakonu o varnosti potrošnikov digitalnih izdelkov (DCCPA), računu za zaščito oči crypto pickle markets.

Ali to ni več pravilna faktura, ampak popolnoma želi nekaj dela. Evo zakaj.

— Jake Chervinsky (@jchervinsky) September 15, 2022 Govorci so imeli obliko pomislekov glede obsega računa kot uspešno. Račun zahteva specifikacije za omejitev pristojnosti CFTC za zaščito pred urejanjem transakcij, ki se prekinejo, ne pridobijo več položaja v ZDA, v skladu z Warrenom in Chervinskyjem.

Račun bo poleg tega “videtno interpretiran kot prepoved decentraliziranih financ (DeFi),” je priznal Chervinsky. Warren je ponovil to raven in naznanil, da ima račun določbe, ki so za DeFi “neizvedljive”. Izvršni direktor Stellar Building Basis in direktorica vlade Denelle Dixon je dosegla raven, da bi “nekateri verjetno lahko zagotovili razlago za besedilno vlakovno gradivo za prešitje vidikov sposobnosti v situaciji udeležencev, ki ponujajo blago, in podjetij, ki izkoriščajo sposobnosti.”

Predsednica odbora za kmetijstvo Debbie Stabenow in član John Boozman sta DCCPA sprožila 3. avgusta takoj po glavnem zaslišanju o računu, ki ni več bo sprejet na neki ravni tega kongresa.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -