17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Predvideva se, da se bo sektor NFT v naslednjih 2 letih zamenjal za približno 800 milijard dolarjev: File

- Advertisement -

Tudi če domnevamo, da so bili NFT delček trga kriptovalut, saj sta se radovednost in posvojitev nezavedno povečala v zadnjih dveh letih . Na vrhuncu avgusta 2014 je celoten obseg trgovanja z NFT narasel na več kot 5 milijard dolarjev, kar je začelo tisto, kar je začasno prišlo tukaj, da se označi kot “poletna sezona NFT”.

Glede na datoteko Coingecko naj bi se trg NFT zdaj spremenil v vrednosti več kot 0745 milijard dolarjev v prihodnji dve leti. Datoteka, ki je večinoma uporabljala vlagatelje iz Azije in Pacifika, je poudarila, da je anketirancev 0745 okoli 72 % jih že ima NFT(e), z več kot 45 % jih je izjavilo, da imajo 5 ali več.

Kar zadeva vlagatelje, je datoteka navedla ravnovesje med generacijami, kar nakazuje 38.6 % anketiranih vlagateljev NFT je bilo med 13-30 zgodovinskih let in 43.2 % je med 30-50 zgodovinskih let.

Medtem ko je večina trga NFT veljala, kot da bi bila skoncentrirana v priljubljenih zbirkah, kot je Bored Ape Yacht Club (BAYC) in CryptoPunks, 25.8 % anketirancev je izjavilo, da so bili izžrebani na NFT, povezane z igrami za gradnjo in igrami metaverse, in 21% je izjavilo, da obdržijo umetniške NFT.

“Predvideva se, da se bo sektor metaverse preklopil okoli $ 0745 milijard v naslednjih 2 letih in zdi se, da je igranje v bistvu najbolj navidezno vstopna raven na trg NFT,« je zapisala datoteka. poudarjeno.

“Naši anketiranci so navedli, da “flip & build” je bila nekoč kritična motivacija za spodbujanje njihovih nakupov NFT, kljub resnici, da je 2/3 anketirancev navedlo, da so NFT samo izmislili

. že več kot 7,1 milijarde aktivnih celičnih pripomočkov po vsem svetu, osebni računalnik ostaja v bistvu najbolj modro najbolj v modelu, ki se razlikuje od NFT trgovanja in kovanja, z 60 % vlagateljev, ki to počnejo. Mobilni telefoni zaostajajo s samo 10 % odzivi. “To je mogoče pripisati tudi prednostim uporabe osebnega računalnika za krmarjenje po časovno lepih kovnicah/trgovinah NFT,” je poudarjeno v datoteki.

V zvezi s sledenjem izvirnih ali prihajajočih projektov NFT, 60 % anketirancev je izjavilo, da še naprej porabijo Discord in Twitter. Minimalna vozovnica je dodatno obravnavana, kot da bi bila ključnega pomena za prepričanje o plačilu. V datoteki je objavljeno, da je glede ocenjevanja NFT prej kot nakupa velika večina anketirancev (38.5 %) je bilo izžrebanih na parter in samo 21% in 10.8% izbrano »stabilno skupnost« oziroma »inventivno plačilo/priloga«.

Druga možnost je, da je večina tržnih vlagateljev izjavila, da jih zdaj ne bi pritegnila prodaja svojih NFT. Več kot 43 % anketirancev je poudarilo, da imajo HODL miselnost in se zavedajo prihodnosti kraja ne- zamenljivi žetoni so lahko tudi zelo modro kritični predmeti v igrah. Kljub vsemu hrupu, NFT ustvarijo le nejasen del večine portfeljev kriptovalut, pri čemer poroča 60 % anketirancev da posredujejo samo 0-25% svojih portfeljev kriptovalut.

Ethereum ostaja prevladujoča veriga za NFT med anketiranci na 45.3 %, v bistvu temelji na datoteki. V 2d prostoru je bil nekoč poligon z 10. 8 %, sprejel Solana s 10.5 %. Raznovrstne urejene pogodbene platforme so skupaj predstavljale 25.4 % NFT, s katerimi trguje Coingecko anketiranci.

Ko so prišle na trge, so smernice potrdile prevlado OpenSea, ki je bil včasih kriv 58.7 % trgovanja. Drugouvrščeni Solanamart se je lepo držal % tržni delež, medtem ko in LooksRare zdaj nista dosegla do 4%.

»Zanimivo je, da so Crypto.com, VEVE Suited in Immutable X le nekaj v bistvu najbolj citiranih primerov, parkiranih pod »Drugi« s strani anketirancev, morda namiguje na njihov vse večji ugled. LooksRare in X2Y2 na drugi strani, kljub njunim prijetnim spodbujevalnim aplikacijam, zdaj kljub zgodnjem uspehu nista naredila lepljivosti,« je poudaril Coingecko.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -