22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Predvidevanje upodabljanja oznak, ko se RNDR dvigne za 20 % – Ali bo lansiranje Applovih slušalk VR povečalo žetone Metaverse?

- Advertisement -

Vir: TradingView

Oznaka upodabljanja se je povečala za 0007% v prejšnjih 22 urah, z kriptovaluta, ki ima koristi od rekordov dan prej, ko izdamo čas, da bo Apple 5. junija označil svoje dolgo pričakovane slušalke VR.

Pri 2 USD. 38, RNDR se je dodatno dvignil za 38% v enem tednu in do 18% v zadnjem 36 dni, pri čemer je altcoin dodatno zrasel za več kot 480% od začetka enega leta.

Ker je veriga blokov Render zastarela, da bi zagotovila decentralizirano omrežje GPU, ki bo imelo aplikacije v digitalnih dejstvih in metaverzumu, je tržno pričakovanje, da bo slovesna uvedba Applove slušalke VR sčasoma sprejela Render.

In ker je Render nedolgo nazaj predstavil različico svoje aplikacije za iPade, obstaja izjemno velika verjetnost, da bodo ustvarjalci za nedavne Applove slušalke bi morda dobro zaustavil izvajanje omrežja Render, kar bi znatno povečalo oznako RNDR.

Upodobitev napovedi oznake, ko RNDR razstreli 20% – Ali bo lansiranje Applove slušalke VR povečalo žetone Metaverse?Grafikon RNDR daje komaj poseben znak, da je žeton v obsežni prebojni način, pri čemer vsi njegovi indikatorji nakazujejo, da bi bilo to verjetno, verjetno morda dobro, blizu vrhunca njegovega nedavnega vzpona.

V vlaku se je njegov indeks relativne moči (vijolično) dvignil na 200 zgodaj zjutraj nekaj, kar skupaj nakazuje, da je sredstvo prekupljeno.

Mirno, zagon ostaja visok, z RNDR 36-dnevno prestavljanje zmerno (rumeno) dirkanje močno nad svojim 200-dnevno zmerno (modro), kar kaže na to, da bi njegov rally morda precej odmaknjen imel še nekaj časa za poskok.

Kar je spodbudno v zvezi s tem, je, da je altcoin dosegel nedavne izboljšane obsege, ko izdajamo čas, kar nakazuje, da lahko to morda dobro utrdi sferično naslednjo oznako.

In kot smo kritični zgoraj, je njegovo rast v bistvu mogoče pripisati pričakovanju okoli Applove oznake njegovih slušalk VR, ki se pričakuje 5. junija.

Motiv, zakaj se RNDR in train odziva na te datoteke, je ta, da sta Renderjeva mati ali oče podjetje decembra lansirala OctaneX, aplikacijo za iPade M1 in M2, ki bo morda zagotavljala točen čas, občutljiv na krik 3D upodabljanje.

Temu dejstvu je povsem verjetno, da bodo proizvajalci, ki izdelujejo aplikacije za Applove slušalke VR, začeli izvajati OctaneX, in glede na to, da je slednji napajan z Render, to pomeni več kviza za RNDR.

Takoj, ko ponovno pokrovitelji natisnejo, da ima Render natančno povezavo s prihajajočimi slušalkami Apple VR , je zelo verjetno, da bo RNDR pregledal dodatne dvige.

Na poti je to tudi dolgotrajen postopek, zlasti ko je bil VR sferično že nekaj let, ne da bi imelo ogromen vpliv na tradicionalno tradicijo.

Kljub temu, ko Apple zdaj prihaja na trg VR, se orožje umika verjetno bo otvoritev med pomembnimi tehnološkimi velikani, tistim, ki lahko običajno dosežejo pospešitev sprejemanja digitalnih dejstev.

Za ta motiv je RNDR verjetno ima obliko dolgoročnih potencialov, o katerih lahko praktično vsi altcoini najbolj učinkovito sanjajo, in je treba pričakovati, da bodo v prihodnjih mesecih in letih dosegli trajno apreciacijo.

Evo, zakaj se zdaj krepi, pripisati trgovcem in pokroviteljem, ko flota začenja razumeti, da je verjetno.

Od $2.36, morda bi bilo morda dobro, ne da bi se stroški dvignili na 2 USD. 36 v naslednjih nekaj tednih in nedvomno pregledate eno leto pri sferičnih 5 USD.

Imajte interakcijo Crypto Now

Spuži Bob: Ampak vsak drugi visokodonosni altkoin Kljub temu, da bi bilo mogoče pripisati splošnemu izboljšanju RNDR, bi morda bilo pozno, nekateri trgovci bi se verjetno lotili oropanja žetonov, ki so nedavno predvideli možnost bolj izrazitih skokov in Ena kriptovaluta v tej plesni je SpongeBob (SPONGE), ki je žeton meme, ki v bistvu temelji na Ethereumu in ima rad pridobitve uspešno nad 2,400 % od razčlenjevanja brez podaljšanja na Uniswap maja morda morda nevtralno 4.

Vir: TradingViewSPONGE je v prejšnjem pridobil za 8 % ure, v skladu z zapisi, da imata OKX in Bybit drug za drugim odprta glasovanja skupnosti o tem, ali ali ne več, morda bi morda precej oddaljeni kontrolni seznam nedavnega kovanca.

Glasovanje je odprto do maja morda morda nevtralno 24, na kateri točki bi bila SPONGE morda zelo uspešno navedena na obeh borzah.

Evo zakaj se zdaj krepi, saj trgovci delujejo preventivno v pričakovanju, da bosta ta dva seznama SPONGE povzročila skokovit porast .

In tudi brez OKX in Bybit žeton meme ni bil več predolgo nazaj uvrščen na sezname Gate.io, Poloniex, MEXC, LBANK, CoinW in Toobit.

Od tega, da ni več obstajala pred skupnim lotom meseca, ima SPONGE zdaj praktično približno 18,000 imetniki, ne glede na to, da je to sposobno morda strmo razvija, če ga zgornje borze preverijo v naslednjih nekaj dneh.

In z nedavnimi imetniki bo blizu nedavnih dvigov, z altcoinom nedvomno dvigne na 0 $. ali $0. s premorom v mesecu.

Sproži SpongeBob v sedanjem času

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -