17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Preganjam tekmeca Ledgerja – kljub temu ga naredim močnejšega v razstrelitvi nad ključi

- Advertisement -

Nerazumljivo je, da izvršni direktor brani konkurenta, in sicer ko ta uvaja funkcijo, ki je enakovredna funkciji 1, ki smo jo uvedli leta v preteklosti. Toda glede na edinstveno funkcijo »Ledger Enhance« ponesrečenega sferičnega Ledgerja je čas, da izumimo uravnoteženo stališče.

Podjetje je na udaru kritik, ker je izdalo nadomestek za svojo žepno vdelano programsko opremo, ki mu omogoča pošiljanje različica fraze žepnega semena na tretje dogodke. Toda ogorčenje se zdi neuporabno. Ideja, da Ledger neprevidno »pošilja semenske fraze strežniku«, je v bistvu napačna. Bodimo natančni: Edinstveni stroj je izbrani najboljši. Zdaj ni nobenega prisilnega sodelovanja ali skritih zakulisnih vrat. Seme je v skupnosti razdeljeno na tri šifrirane drobce, ki uporabljajo Shamir Secret Sharing, pametno spoštovano kriptografsko usmeritev, in poslano šifrirano, pripovedovanje, o katerem trgovina ne ve več let.

Eden od podjetje, ki spletno gostuje drobce, je EscrowTech, podjetje, ki smo ga pripeljali v kripto sektor pred štirimi leti. Prepričan sem, da lahko Ledger kljub našemu rivalstvu učinkovito požene stroj, ki ustreza njegovim zahtevam. Potrdili so predanost in resnost v prejšnjem primeru in morda zdaj morda ni razloga za spraševanje v drugem primeru.

WTF je to točno @Ledger? tukaj je nerealno dejansko zbolim

odpravite kakršno koli prepričanje, kako brez primere denar vaše naprave dejansko ???

dojemite, da ste bili ves ta čas lažnivski, ko ste uveljavljali seme na do orodja tako ali tako ni mogoče dostopati? pic.twitter.com/34txno7koR

— Clouted (@CloutedMind) Morda bi bilo dobro 16, 2023 Znotraj obraz protiudarca, je bistveno braniti v mislih: Ko ga ne častiš, ga ne zapravljaj. Trajanje.

Zdaj razumemo, da smo si vedno prizadevali izumiti nadgradnjo takšnih sistemov, kljub temu pa je za druge ljudi, ki nameravajo zapreti, da bodo vztrajali s semenskimi stavki, Ledger Enhance nedvomno korak naprej. Ledgerju dajem bonitetno oceno tam, kjer je to potrebno: Ledger Enhance je nedvomna rešitev za dejansko vkrcanje milijard in prenos sredstev v naše samoskrbniško vesolje. Varno šifrirane skrivnosti, shranjene v oblaku, so prihodnost, ne več koščki papirja ali jeklene plošče, shranjeni pod vzmetnico ali še huje v trezorju denarne institucije (ironija …)!

Povezano: Elizabeth Warren pritiska na senat, da prepove vaše kripto žepe

Če je to potrjeno, obstaja nekaj težav, ki jih je Ledger postal nepopoln. Njihova zahtevana rešitev identificira osnovno težavo, ki je ni mogoče namestiti z Ledger Enhance: semenske fraze. Ne maram jih in se spomnim, da so zastareli in neprimerni za zasebno varovanje. Ocenjuje se, da je bilo v zadnjem desetletju zaradi zgodbe o slabem upravljanju semenske fraze zanemarjenih ali ukradenih (samo) milijard USD 70 v bitcoinih (BTC). In nič več ne gre na bolje: vsak dan se na forumih pojavijo edinstveni pregledi napačne postavitve in izgube ključev, enakovredni Redditu in Twitterju.

Začetne fraze simbolizirajo eno stopnjo napake, katere lokacije preveč obremenjuje uporabnika brez primere in je nagnjen k človeškim napakam, napadom z lažnim predstavljanjem, prevzemom zgodb in številnim drugim zapletom. Denarnice za večstransko računanje (MPC) in druge kriptografske taktike, ki se borijo proti preizkušenim, zagotavljajo izjemno dobre kompromise, kjer se pristopi, ki v bistvu v bistvu temeljijo na semenu, zdijo veterani v napredujoči digitalni pokrajini, ko upravljamo čas.

Ledgerjeva sedanjost kupci, predvsem zagrizeni oboževalci kriptovalut, se počutijo izdane, kljub temu pa obstoječi semenski model preprosto ne deluje za vse in vsakogar. Celo Ledger je to priznal v svoji dojemljivi spletni regiji.

Ne glede na to, da je ignorirala ranljivost elementarne semenske fraze, ima Ledger Enhance sam svoj dojemljiv del točk: enosmerni nadomestek vdelane programske opreme, zaprto zagotavljanje razdeljevanja, povezava Know Your Buyer (KYC), načrt plačila za izterjavo in, predvsem, »zaupajte mi, tukaj je izbrano najboljše« s predlogi za ugotavljanje kode zagotavljanja. Zaprta koda, odvisnost od zunanjih skrbnikov in sedemdnevno čakanje na vklop in izklop, če cena preneha, bodo zagotovo odprli več vprašanj (in že so).

Uvedba Ledger Enhance bo morda nedvomno dobra. poleg tega povabite edinstvene vektorje napadov na sisteme in izven njih: od lokalne zlonamerne programske opreme do prisile organov, socialnega inženiringa (ki je že uporabljen v obsegu njihove končne kršitve e-trgovine) in lažne obnovitve KYC, ki jo je treba obravnavati. Nazadnje, Ledgerjeva komunikacija in časovni razpored bi morda nedvomno lahko dobro razumeli, če bi bili bolje artikulirani in bi jim uspelo preprečiti sedanje razburjenje.

Povezano: Rudarji kriptovalut vodijo naslednjo stopnjo AI

Druga možnost je, da to ne Ne spomnim se poti od resnice, da si prizadevajo za inovacije in izboljšanje varnosti uporabnikov, čeprav na drugačen način, kot morda nedvomno dobro.

Ledgerju predlagam, da ponudi popolno ukinitev predstavitvenega videa -to-discontinuation, dokumentirano belo knjigo z možnimi izkušnjami s tretjo revizijo in intenzivno razlago delovanja Ledger Enhance. Pogosta vprašanja pustijo vprašanja brez odgovorov, stranke pa ugibajo ali si napačno razlagajo prevoznika. Okolica se zaveda, da vam bo slepo zaupala, kljub temu pa bi morali po tej epizodi razviti to čakanje.

Tukaj ni več posebnega čakanja na primer prijetnega ali nepopolnega. Ledger napreduje v prijetno smer in je sestavil izjemno glasbeno datoteko v neverjetno neugodnem ambientu – to vemo iz prve roke. Poleg tega imajo prostor za učenje in izboljšanje.

Uvedba posebnega varnostnega tečaja, tudi neobveznega, je čaščenje, ki zahteva posredovanje v 2D veri, ki je morda niste več načrtovali zapreti v prvi regiji . Brez dvoma gre za razdiralno ponudbo, kljub temu pa je za kripto sosesko zelo pomembno, da sprejme dejstva in ne interpretacije. Znotraj plena naše besede tukaj (ali na družbenih omrežjih) ne bodo več v temi in drugi ljudje bodo glasovali s svojimi zelenimi denarci (mislim na njihovo kriptovaluto). Kot konkurenti se tudi ne moremo več strinjati o vsaki sestavini, kljub temu pa se lahko vsi strinjamo o potrebi po inovativnosti, varnosti in preglednosti.

Ouriel Ohayon je soustanovitelj in izvršni direktor ZenGo, uporabniškega MPC žepa s sedežem v 2018. Je izumrli izvršni direktor pri ICQ/AOL; ustanovitelj podjetja TechCrunch France (dobavljeno AOL-u); in ustanovitelj rof Isai.fr, vodilni francoski VC. Nekoč je postal direktor Geminijevega spletnega laboratorija in Lightspeed Ventures brez primere.

To besedilo je za aplikacije brez primere in ne bi smel biti več in ga morda nedvomno ne bi več jemal kot prijeten ali naložbeni nasvet. Pogledi, misli in mnenja, izražena spodaj, so izključno avtorjevi in ​​v bistvu ne posnemajo več ali simbolizirajo stališč in mnenj Cointelegrapha.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -