3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Pregib bogastva? Coinbase zdaj omogoča uporabnikom, da delijo svoje kripto dodelitve

Pregib bogastva? Coinbase zdaj omogoča uporabnikom, da delijo svoje kripto dodelitve

“Želimo okrepiti kriptoekonomijo, da si izmenjuje znanje in informacije ter se uči drug od drugega,” je dejal višji produktni vodja Coinbase Rishav Mukherji.

76056
Skupaj pogledi

10

Skupaj deleži

Wealth flex? Coinbase now allows users to share their crypto allocationsWealth flex? Coinbase now allows users to share their crypto allocationsWealth flex? Coinbase now allows users to share their crypto allocations

Vsa kripto borza Coinbase s sedežem v ZDA je približno milijoni preverjenih uporabnikov lahko zdaj lažje objavijo informacije o svojem portfelju.

V petek objavi na spletnem dnevniku Coinbase je višji produktni vodja Rishav Mukherji dejal, da aplikacija kripto borze zdaj vključuje funkcija, ki deli uporabnikov odstotek dodelitve – ne stanja – z mrežo prijateljev. Dejal je, da bo to le prva poteza v prihodnjih tednih, da bodo uporabniki začeli deliti dodatne podrobnosti o poslih, ki se izvajajo na Coinbase.

„Želimo okrepiti kriptoekonomijo za izmenjavo znanja in informacije ter se učimo drug od drugega,« je dejal Mukherji.

S prijavljenimi 8,8 milijona aktivnih uporabnikov na mesec v drugem četrtletju

, Coinbase je največja kripto borza v Združenih državah, ki je v tretjem četrtletju poročala o več kot 1,2 milijarde dolarjev prihodkov. Dobiček podjetja je v istem četrtletju znašal 56 milijonov dolarjev, kar pomeni a 68.7 % zmanjšanje v primerjavi s tistimi v Q2.

Povezan: Coinbase bo kupil $500M v kripto in investiral 10 % vseh prihodnjih dobičkov v digitalna sredstva

Integracija družbenih medijev je večinoma nova poteza za Coinbase, čeprav nekateri morda štejejo velike številke, ki javno razkrijejo celo odstotek dodelitve svojih sredstev, za tržni kazalnik. Ta teden je izvršni direktor in milijarder Apple Tim Cook prvič razkril, da ima v svojem portfelju nekaj kriptovalut, ni pa navedel, katero vrsto in koliko. Drugi, vključno Shark Tank zvezda Kevin O’Leary in Mad Money gostitelj Jim Cramer, so bili bolj odprti glede delitve kripto odstotkov svojih portfeljev.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments