29.7 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Pregled financiranja: Inovativni projekti privabljajo večje zneske globalnih tveganih podjetij in angelskih...

Pregled financiranja: Inovativni projekti privabljajo večje zneske globalnih tveganih podjetij in angelskih vlagateljev

Sredi stratosferskega vzpona defi in večje povpraševanje po edinstvenih in inovativnih rešitvah se svetovna skupnost angelskih vlagateljev in podjetij VC neprestano vključuje v zasebne kroge financiranja in prodajo žetonov. Posledična poplava kapitala kaže, da podjetniki in zagonski podjetniki igrajo svojo vlogo pri razvoju nove generacije tehnologije veriženja blokov.

Balancer Labs zbere $ 24. 25 Milijon za pospešitev razvoja protokola

Balancer Labs, podjetje za Balancerjem, avtomatiziranim upravljavcem portfelja, ponudnikom likvidnosti in senzorjem cen, je zbralo $ 24. 25 milijonov vodilnih vlagateljev v nedavni prodaji žetonov, ki bo uporabljen za pospešitev razvoja protokola Balancer. V nedavnem krogu je prišlo do priliva novih vlagateljev, med njimi Alameda Capital, Pantera Capital, Fenbushi Capital, Blockchain Capital, Longhash Ventures, Fintech Collective in Continue Capital.

Eden od bilanc Protokol poudarja, da uporablja večdimenzionalne vrednosti za oblikovanje matematičnega in analitičnega okvira, kar omogoča različnim portfeljem, da se samodejno prilagodijo tržnim razmeram. Drugi razvoj protokola Balancer (Balancer V2) bo prestrukturiral sedanjo sistemsko arhitekturo, da bi izboljšal transakcijske stroške, hkrati pa olajšal integracijo razvijalcev in uporabniško izkušnjo.

Prvi na svetu Mreža FBA, Flare, zbere $ 11 .3 milijona

Flare, nova pogodbena platforma, zgrajena na spremenjeni različici Avalanche, je porazdeljeno omrežje z nekaj edinstvenimi lastnostmi. Ne samo, da ga je mogoče uporabiti za ustvarjanje dvosmernih mostov med omrežji, kot sta Ethereum in XRP Ledger, ampak je tudi prvo Turingovo celotno omrežje FBA na svetu. Flare trdi, da je edina platforma, ki za pametne pogodbe uporablja soglasje Zveznega bizantinskega sporazuma (FBA), zaradi česar je varna in dostopna večini skupnosti za razvoj blockchain-a.

Vodi Kenetic Capital, platforma je pred kratkim zbrala $ .3 milijone od nekaterih vodilni svetovni tvegani kapitalisti, kot so Digital Currency Group, Coinfund, LD Capital, cFund, Wave Financial, Borderless Capital in Backend Capital, in angelski vlagatelji, med njimi Vinny Lingham, Do Kwan in ustanovitelj Litecoina Charlie Lee, pa tudi Newform Capital , Genesis Capital, ZB Group, Ripple in DeFi Capital.

Mreža Automata, podprta z 2,4 milijona dolarjev, za izgradnjo zasebnega spleta 3.0

Mreža Automata, ki naj bi ponujala brezšivno zasebnost za dApps, je od uglednih vlagateljev, kot so IOSG Ventures, KR1 in Jump Trading, zbrala 2,4 milijona dolarjev. Namen platforme, ki je bila uradno predstavljena na Binance Launchpool, je uvesti računalniški protokol, ki temelji na zasebnosti, in večverižni računalniški protokol, razvijalcem pa nudi potrebno infrastrukturo za uporabo spleta 3.0.

Namen protokola je opolnomočite aplikacije Web 3.0 in podjetja, zgrajena na osnovi Polkadot in Ethereum, s transakcijami, ki zagotavljajo zasebnost, zagotavljajo visoko stopnjo zanesljivosti in brez trenja. Poleg tega Automata podpira poenotene medsebojne verižne povezave za boljšo operativnost, mehanizem sodelovalnega nagrajevanja in ogrodje, ki omogoča zasebnost podatkov vgrajeno možnost v dApps, med številnimi drugimi edinstvenimi funkcijami.

Defi Startup Cryption Network zbere 1,1 milijona dolarjev iz zasebnega kroga

Preklapljanje med verigami blokov, krmarjenje po zapletenih vmesnikih in težave, povezane s razširljivostjo in pristojbine so po mnenju mnogih največje ovire, ki ovirajo množično sprejemanje defi. Da bi rešili te pomisleke, maloprodajni zagon Cryption Network, zgrajen na Polygonu, ponuja nabor uporabniku prijaznih kripto izdelkov za vsakodnevnega malega vlagatelja, ki želi vlagati v kripto, vendar se ustraši njegove zapletenosti.

Cryption Network je s svojo široko paleto izdelkov in storitev, namenjenih povečanju sprejemanja kriptovalut, pred kratkim zaključil uspešen krog zasebnega financiranja. Projekt je privabil številne priznane vlagatelje iz kripto vesolja, vključno z VC podjetji, kot so Genblock, Master Ventures, CMS Holdings, X 019 Digital, Gravity X Capital, Water Drip in AU 21, kar je povzročilo dotok kapitala v višini 1,1 milijona dolarjev. Poleg tega so omrežje financirali tudi angelski vlagatelji, kot sta Polygon’s Sandeep Nailwal in Fetch.ai’s Humayun Sheik.

Panther Protocol zbere 8 milijonov dolarjev za izgradnjo Defi Rešitev zasebnosti

V svetu, kjer so digitalna sredstva nenehno v središču pozornosti regulatorjev, se zdi, da je zasebnost tista, ki moti številne trgovce, trgovce in vlagatelje. Panther Protocol, celovita rešitev za varovanje zasebnosti, uporabnikom DEFI ponuja interoperabilna, popolnoma zavarovana digitalna sredstva za izboljšanje zasebnosti za reševanje te težave. Panther Protocol uporabnikom zagotavlja prilagodljivo zasebnost na ravni transakcij. Protokol s pomočjo tehnologije zk SNARK stremi k robustnemu mehanizmu zasebnosti, ki uporabnikom omogoča, da izkoristijo ničelne zAsete in jih izkoristijo v številnih aplikacijah defi.

Platforma je dokončala svoj krog zasebnega financiranja in zbral več kot 8 milijonov dolarjev od več kot 140 vlagateljev. V zasebnem financiranju so sodelovala podjetja VC in angelski vlagatelji po vsem svetu. Nekateri zgodnji sodelavci vključujejo Alphabit Fund, Deep Ventures, Ex Network, Market Across, Master Ventures, Moonwhale, Nextgen, Protocol Ventures, Rarestone Capital, Titans Ventures in še več.

Impossible Finance dobi 7 milijonov dolarjev za odprtje Defi inkubatorja, lansirne ploščice in platforme za zamenjavo

Impossible Finance, platforma, ki prek defi ponuja inkluzivne finančne instrumente, je zbrala več kot 7 milijonov USD iz nedavnega kroga financiranja. Cilj platforme je olajšati Defi z odstranjevanjem zapletenih vmesnikov, kar uporabnikom omogoča hitro zamenjavo žetonov, dodajanje likvidnosti in vlaganje žetonov v dodatne nagrade. Cilj Impossible Finance, ki so ga ustvarili strokovnjaki podjetja Defi iz vodilnih fintech podjetij, želi sredstva uporabiti za pospešitev dela na svoji večplastni platformi, ki ponuja Defi inkubator, lansirno ploščo in funkcije zamenjave.

nedavni krog financiranja je vključeval sodelovanje True Ventures, CMS Holdings, Hashed, Alameda Research, Genesis Block Ventures, Emniscap, Primitive, Incuba Alpha, BR Capital, Sino Global Capital, IOSG, Coin 98, LAO, Maple Leaf Capital in drugi. Več uglednih angelskih vlagateljev, med njimi Sandeep Naiwal (Matic), Kain Warwick in Jordan Momtazi (Synthetix), Bette Chen in Ruitao Su (Acala), Bobby Ong & TM Lee (Coingecko), Larry Cermak (The Block), Calvin Liu (Compound ) in drugi so tudi vlagali v ta novi koncept.

Reef Finance napoveduje $ 20 Milijon nepovratnih sredstev za spodbujanje razvoja aplikacij

Za spodbujanje večje udeležbe razvijalcev pripravljeni graditi aplikacije na Reef Chain, je Reef Finance objavil nepovratna sredstva v višini $ 20 milijonov se je razširilo v več kategorij, vključno s protokoli za posojila in mostovi, izvajalnimi moduli / verigami, razvojem NFT, decentraliziranimi izmenjavami (dex), denarnicami in vmesniki ter orodji za razvoj in uvajanje. Reef Chain naj bi bil poleg EVM združljive defi verige, zgrajene na podlagi Polkadot, hiter, zelo prilagodljiv in se ponaša z minimalnimi transakcijskimi stroški.

Zadnja napoved dodelitve nepovratna sredstva razvijalcem se ujemajo z vizijo podjetja o poenostavitvi defi in omogočanju dostopnosti vsem. Vodilne blagovne znamke defi, kot so Lendefi, Realm in Kwikswap, so nekateri izjemni primeri edinstvenih zmogljivosti ekosistema. Poleg uvedbe programa nepovratnih sredstev bo Reef Finance še naprej izboljševal značilnosti in funkcionalnosti Reef Chain, da bi pospešil splošno sprejemanje njegovega ekosistema financiranja.

ROK Capital in Solana Foundation ustanovita milijon dolarjev Eko sklada Solana v višini $ 20

Da bi pritegnili več razvijalcev k projektom razvoja infrastrukture Solane in razširili doseg verige blokov v Koreji, imata ROK Capital, vodilni pospeševalnik verig blokov v državi, in fundacija Solana je predstavil milijon dolarjev 11 milijonov EUR za podporo skupinam in projektom. Ekosistemski sklad si prizadeva, da bi podjetja, ki dodajajo vrednost na več področjih blokovne verige Solana, ustvarila arhitekturo za podporo dejavnostim v Web3.0, NFT in defi.

Sklad je tudi pridružil se jim je Factblock, svetovalna organizacija za veriženje blokov, in pospeševalnik Despread s sedežem v skupnosti, ki bo svoje znanje s pobudo delil kot partnerji. Sklad je v okviru svojega mandata že zagnal več organizacij, vključno z Mercurial Finance, Parrot, Serum, Symmetry in Synthetify.

Kaj je po vašem mnenju najbolj zanimiv projekt? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Kenyan Banks Warn Clients Against Crypto Trading

Alternative 401(k) Product Offers In-Plan Cryptocurrency Investment via CoinbaseInstitutional

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, FinanceMagnets

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je namenjen samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments