22.9 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Pregled NFT: Nova tržnica Hoard Exchange, Enjinova wellness aplikacija s pogonom NFT,...

Pregled NFT: Nova tržnica Hoard Exchange, Enjinova wellness aplikacija s pogonom NFT, Meme.com in še veliko več

Medtem ko se trg kriptovalut postopoma ko je povrnil tržno kapitalizacijo, ki jo je izgubil maja, je ekosistem NFT v polnem razcvetu. Novi projekti in platforme preplavljajo svet NFT-jev in oboževalcem in zbirateljem prinašajo širši nabor epskih zbirateljskih predmetov. V tem poročilu NFT si oglejmo, kaj je novega za skupnost NFT.

Hoard Exchange NFT Marketplace za pomoč uporabnikom pri posojanju in vložku NFT

Hoard Exchange, eden največjih trgov digitalnega blaga, je na omrežju Ethereum odprl svoj trg NFT. Platforma uporabnikom omogoča trgovanje, izposojo, izposojo in izposojo potrošnih materialov med igrami, digitalne umetnosti, domenskih imen in različnih NFT-jev.

Platforma, zavezana svojim uporabnikom ponuditi resnično lastništvo virtualnih predmetov, se zdi, da bo prevzel pomemben delež v industriji NFT. Vsak uporabnik, ki ima NFT-je in stabilkovance, lahko prek platforme ustvari dodaten prihodek z možnostmi posojanja in izposoje.

Enjin & Health Hero Team Up za NFT Wellness App

NFT Roundup: Hoard Exchange’s New Marketplace, Enjin’s NFT-Powered Wellness App, Meme.com, and Much More

Podjetje Enjin s polnim skladom blokov je sodelovalo z Health Hero, digitalno zdravstveno platformo, ki se osredotoča na sodelovanje uporabnikov, da bi ustvarilo inovativno wellness aplikacijo na osnovi NFT, imenovano Go! Avtor Health Hero. Poleg spremljanja zdravja in sodelovanja bo aplikacija uporabnikom omogočala tudi ustvarjanje edinstvenih NFT-jev za dobro počutje (W-NFT) na podlagi njihovega zdravja in dejavnosti.

Pojdi! Aplikacija je zasnovana za zbiranje podatkov o dejavnostih uporabnikov in wellnessu z integracijo z drugimi napravami za sledenje zdravju, kot so Fitbit, Apple Health in Google Fit. Vse take W-NFT-je je mogoče zamenjati in z njimi trgovati za kovance Enjin ($ ENJ) na tržnici Enjin.

Meme.com za zagon memov za seznanjanje tržnice in NFT-ji

Meme.com, znana platforma za raziskovanje trendov meme v družabnih omrežjih, je po uspešnem zaprtju pospeševalnega programa Outlier Ventures zbrala 5 milijonov dolarjev. Z vzponom meme kovancev, kot je Dogecoin, in priljubljenosti meme NFT-jev, želi platforma razširiti svojo ponudbo, da bi v središče pozornosti postavila meme kovance in trgovanje z memi NFT.

Podprto z blockchain VC podjetja, vključno z Outlier Ventures, Digital Finance Group, Morningstar, Blockhype, Spark Digital Capital, in zasebnimi vlagatelji Gabby Dizon (izvršni direktor, Altitude Games) in Sandeep Nailwal (soustanovitelj, Polygon) bodo uporabnikom omogočila, da kovnice žetonov, ki temeljijo na “zaznani vrednosti” trenda ali mema.

PFL in Fanaplay predstavljata “prve svetovne” MMA NFT

NFT Roundup: Hoard Exchange’s New Marketplace, Enjin’s NFT-Powered Wellness App, Meme.com, and Much More

Poklicni borci League (PFL) je s Fanaplayom sodeloval pri predstavitvi prvih uradnih digitalnih zbirateljskih predmetov za MMA. V skladu s PFL bo Fanaplay izdelal in prodal uradno zbirko NFT, ki jo sestavljajo edinstveni dogodki, trenutki prvenstva in trenutki prvenstva MMA borcev, aktivnih pod zastavo PFL za 2021.

Cilj PFL je prinesti inovacije k naraščajoči priljubljenosti mešanih borilnih veščin (MMA) kot športa. S partnerstvom z vodilnim ponudnikom digitalnih zbirateljskih predmetov organizacija omogoča oboževalcem, da imajo v lasti svoj del zgodovine MMA, kovan na verigi Ethereum.

Chronicle Bags 3,2 USD Million to Build NFT platforma, ki je enostavna za uporabo

Cilj Chronicle, oboževalnega studia in tržnice za NFT, je predstaviti koncept “NFTs as- storitev, ki blagovnim znamkam omogoča, da zlahka kovajo zbirateljske predmete za oboževalce. Izstopajoči dejavnik tega trga je, da uporabniki za uporabo platforme ne potrebujejo predhodnega znanja o blockchainu in kriptovalutah.

Z načrti za podporo NFT-jem v različnih panogah, vključno s športom, igrami, glasba, TV, znane osebnosti in še več, platforma je uspešno zbrala 3,2 milijona dolarjev od vodilnih blockchain VC-jev, kot so 4SV, AU 21 Capital, Blocksync Ventures, DAO Maker, GBV Capital, Legos Capital, Magnus Capital, Moonwhale Ventures in še več.

Skupina Scuti.ai in Reality Gaming bo predstavila tržnice NFT v trgovinah z igrami

NFT Roundup: Hoard Exchange’s New Marketplace, Enjin’s NFT-Powered Wellness App, Meme.com, and Much More

Scuti, namenjena platforma gCommerce (gaming commerce), je sodelovala z Reality Gaming Group, da bi razvijalcem iger omogočila zimzeleni prihodek tok. S ponudbo Scuti gCommerce SDK lahko razvijalci iger in založniki zdaj izkoristijo eksplozivni trg NFT, ki ga nevsiljivo monetizirajo 100% njihovega občinstva.

Poleg tega, da Scuti.ai ponuja nemoteno izkušnjo igralcev, razvijalcem iger omogoča, da svojo vsebino unovčijo prek modelov AI. Tržnica, ki jo poganja platforma DAT platforme Reality Gaming, bo igralcem omogočala nakup sredstev v igri s popolnim lastništvom, ne da bi sploh zapustili avlo igre.

Ali bodo NFT-ji junaki naslednjega trga bikov? Sporočite nam, kaj mislite v spodnjem oddelku za komentarje.

Ultra-Exclusive Surfside Penthouse in Miami Sells for $22 Million in an All-Crypto Deal

Spain Prepares for Tax Returns Season With Crypto Traders in Sight

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons, Meme.com, Enjin, Fanaplay, Reality Gaming

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments