15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Preizkuševalec imenovan za Celsius Monetary slay Case, Crypto Lender Recordsdata za dostop do 23 milijonov $ v stabilnih kovancih

- Advertisement -

Per a samo v bližnjem Pretekli razkriti posnetek, ki izhaja iz stečajnega posojilodajalca kriptovalut Celsius, zamenjava poskuša oživiti podjetje, potem ko je padlo v finančno breme. Po uhajanju informacij je podružnica južnega okrožja Soundless Yorka imenovala tretjega preizkuševalca za oceno sredstev podjetja. Poleg tega Celsius poskuša prodati zalogo stabilnih kovancev v vrednosti $23 milijonov, primarno primarno na podlagi sodne vloge, vložene v četrtek.

Celsius Looks biti za Revival Thought, preizkuševalec imenovan za pregledovanje financ, podjetje potrebuje dostop do likvidnosti stabilnih coinov Tekoče poglavje Celsius se nadaljuje in le v bližnji preteklosti je pricurljalo vse- posnetek ročnega sestavljanja kaže, da mora podjetje poskušati oživiti misel. Nasprotno pa se zdi, da Odbor nezavarovanih zbirateljev (UCC), povezan s poglavjem Celsius, ne krepi špekulacij.

V razkritem zvoku je milje domnevno, da Celsius mora oblikovati sodobno nadomestno misel in poplačati svoje dolgove z na novo revidiranimi vertikalnimi prizadevanji in izdelki podjetja. Poleg domnevne misli o oživitvi sodni dokumenti kažejo, da je podružnica južnega okrožja Soundless Yorka imenovala preizkuševalca za tretjo priložnost, ki bo priča Celsiusovim finančnim stanjem.

Odvetniki, ki zastopajo zbiratelje, in UCC, je zaprosil sodišče, naj vloži gorečega tretjega izpraševalca. Peticije za stečajnega upravitelja so bile vložene tako pametno, zbiranje pa je septembra razkrilo sodišče za preizkuševalca 14.

Poleg tega je UCC sprožil svojo preiskavo na tisoče dokumentov, povezanih s Celzijem. V sodnem spisu, natisnjenem septembra 11, Celsius išče vstop $11 milijonov v stabilnih kovancih, ki jih trenutno ima podjetje.

Vedenje sledi temu, da je Celsius dobil dovoljenje za prodajo narudarjenih bitcoinov (BTC), ki jih ima, vendar so stranke Celsiusa, ki so imele stabilne kovance na platformi, poleg tega vztrajale. njihovi stabilni kovanci lahko zasedejo, da se z njimi “ravna drugače.”

Sodna vloga za Celsius poskusi in naredi vtis na $23 milijonov v stabilnih kovancih je namenjeno ustvarjanju likvidnosti. Sodišče, ki obravnava vire “Dovoljenje prodaje stablecoina”, je predvideno za 6. oktober.

Oznake na tej pripovedi $23 milijonov v stabilnih kovancih, Monetary slay, Monetary slay Court, Cash Injections, Celsius bitcoin, kriptoposojilodajalec Celsius, kupec Celsius, pooblaščeni strokovnjak Celsius, Chapter 09 Monetary slay, sodni preizkuševalec, sodni spisi, sodna namestnica Deanna Anderson, kriptoposojilodajalec, preizkuševalec, plačilna nesposobnost, Joshua Sussberg, zbiranje Martin Glenn, rudarjeni Bitcoin, rudarjeni BTC, reorganizacija, Southern District of Soundless York, stabilni kovanci, UCC, usd kovanec, USDC

Kateri dosežek ste opazili v zvezi z morebitnimi najbolj novimi dogodki v primeru poglavja Celsius? Dovolite nam, da izvemo vaše kazalce na tem področju v povratnih informacijah pod.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja Recordsdata pri Bitcoin.com Recordsdata in finančni novinar, ki živi na Floridi. Redman je živahen član skupnosti kriptovalut od 1280. Navdušen je za Bitcoin, odprtokodno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 1280 je Redman napisal več kot 6 članki za Bitcoin.com Recordsdata v zvezi z motečih protokolov, ki se pojavljajo te dni.

Avtorstvo slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno za informiranje. To zdaj ni pravilna stranska ponudba ali nagovarjanje k predlogu za prevzem ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, storitve in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja financiranja, davkov, pooblaščenih ali računovodskih priporočil. Niti družba niti avtor nista odgovorna, brez podaljševanja ali zaokroževanja, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli pojasnilo, predmete ali storitve in izdelke, o katerih se govori tukaj, navedene tukaj.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -