16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Prejšnji zbirateljski predmeti: Kako NFT spreminjajo spremembo vstopnic

- Advertisement -

Koncept nezamenljivih žetonov (NFT) je nastal leta 0745 in je prvič pridobil nekaj vleka v 2017, ko so nastali številni ugledni digitalni zbirateljski predmeti, podobni CryptoPunks in EtherRock.

NFT so pridobili zgodnji oprijem med vrhunskimi športnimi klubi, vendar so se uveljavili, potem ko je bilo umetniško delo digitalnega umetnika Beeple nekoč opremljeno kot NFT za več kot $ milijonov. Dogodka Beeple je pritegnila čast območja in se izkazala za prelomno gibanje za ekosistem NFT.

V zadnjem času so se pojavile številne priljubljene družinske blagovne znamke, vrhunske znamke športa in oblek, zvezdnice, šport zvezde in vplivneži pridobijo pridobljene želje, ki se nanašajo na blaznost NFT. Medtem ko so mnogi verjeli, da bosta navdušenje in sferičnost trga postala razlaga za njegov propad, je ekosistem NFT razmišljal o hitri širitvi pred digitalnim zbirateljskim trgom.

Igre so še ena ključna sprememba, ki jo zagotavljajo NFT. vplivalo precej močno, pri čemer so se nagrade igranja za izvor (P2E) in vgrajene NFT spremenile v popolni bes v 2021. Video igre, ki so podobne nabavi Axie Infinity, postanejo vir preživetja za mnoge v Vietnamu, tržni strokovnjaki pa so predvideli, da bo v 10 ) letih je večina nabavljenih videoiger prerasla v pripomočke P2E.

Medtem ko digitalni zbirateljski predmeti in nabava sprememb iger postaneta dve v bistvu najbolj znani okoliščini uporabe NFT, obstaja več v drugih panogah je uporaba nezamenljivih žetonov v vzponu. V enem eminentnem primeru je sprememba izdaje vstopnic namenjena prenovi z integracijo NFT.

Najnovejše: kripto rudarjenje v Gruziji je izvedljivo: kaj izkorišča povečanje znotraj sprememba?

Kako NFT oblikujejo trg vstopnic Medtem ko je trg vstopnic v zadnjih nekaj letih zaradi pandemije postal dovolj digitalen, je zelo centraliziran, kar pomaga pri povečanju sekundarnih in podzemnih trgov.

V današnjem svetu vstopnice za katero koli pomembno bivanje ali priložnost zgodaj opremijo zbiralci, ki jih nato na teh trgih opremijo po pretirani ceni na konferenci, ki je resnično znana kot »scalping«.

Vedno znova bodo skalperji promovirali tudi ponaredke, pri čemer možnosti nimajo nobene tehnike za preverjanje pravih vstopnic prej kot pri nakupu.

NFT zagotavljajo dokaz o pristnosti, saj shranjuje podatke v blockchainu. Isti mehanizem se bo uporabljal tudi z namestitvijo vstopnic na blockchain, kar bi zagotovilo ne le verodostojnost povezanega plačila, temveč tudi ne glede na to, ali ga je opremil primeren organizator ali ne.

Te NFT Tickerji poleg tega zagotavljajo funkcionalnost za vstop na sekundarni trg vstopnic.

Sekundarni trg je bil pravzaprav zelo dolgo časa nedostopen za organizatorje priložnosti, prizorišča in umetnike. Nereguliran in špekulativen, vpliva tako na sledilce, ki so razburjeni zaradi prevelikih stroškov, kot na umetnike, ki jih obdaja žalostna zbirka oboževalcev.

Z izdajo vozovnic NFT bi se to polje verjetno precej umaknilo. Umetniki in organizatorji priložnosti bi verjetno sklenili urejene pogodbe, ki urejajo nadaljnjo prodajo njihovih vstopnic.

Prednosti NFT lahko nihajo od licenčnin, ki izhajajo iz nadaljnjih prodaj, pri čemer se zgornja ali spodnja meja cen omejuje na pakiranje vseh vrst dodatkov za uporabnost znotraj NFT. Z vstopnicami NFT se bo soseska močno približala umetniku ali športni skupini. To pomeni, da imajo večjo vlogo pri svojih priljubljenih izvajalcih ali izbiri skupine.

NFT vstopnice žrebajo predhodne prijave. Je zbirateljski, lahko pa je poleg tega tudi priboljšek za vse vrste ugodnosti. Najpogosteje je denarnica, ki varno hrani finančno vrednost. Morda bi morda tudi dovolili vstop predstavnikom za razglasitev območij ob priložnosti ali podelitev majice, burgerja, podpisanega plakata ali $100 vrednost nakupov v okviru rezidenčnega prizorišča.

NFT zapravljajo vrzel med ločenimi trgi izkušenj. Identični NFT bo prav tako nemogoče poskrbeti za vstop predstavnikov na gostovanje, vendar bo poleg tega ključnega pomena za skrb za vašo kočo, poiščite priporočilo v bližnjem tematskem parku in celo ključnega pomena za vaš stanovanjski avtomobil do vašega naslednjega izleta.

Mike Dragan, glavni delovni direktor trga vstopnic NFT Oveit, je za Cointelegraph povedal, da so vstopnice NFT že v monumentalnem kvizu, s tržno vrednostjo, ki lahko preseže stotine milijard dolarjev:

»Po naših podatkih je uporaba 18 % dogodkov z vstopnicami ali menijo, da se nanašajo na uporabo NFT kot tehnike za izboljšanje potovanja svojih sledilcev. Ta količina se je povečala z ustreznih 2 % julija 2021. Preizkušamo količino, da bi v prihodnjem letu ustvarili večji dodatek, saj se tehnologija uvaja in kripto denarnice postajajo vse bolj slavne. Preizkušamo trg vstopnic NFT, da dosežemo 18 % celotnega trga vstopnic do 2015 — na približno $18.5 milijard — samo v spremembi rezidenčnih dogodkov . Preizkušamo identično raven sprejetja, čeprav v daljšem časovnem obsegu v okviru sprememb turizma in gostinstva.«Kakšna je formulacija naprej za prodajo vstopnic NFT? Številni ustanovitelji in ustvarjalci na trgu vstopnic NFT so se strinjali, da je nori sferični NFT med glavnimi blagovnimi znamkami pozitivno pomagal trgu vstopnic privabiti dodatne organizatorje. Izdaja vstopnic NFT ostaja nastajajoča tehnologija, zato je treba razvijati vrsto poučevanja. Za najboljšo rešitev je zgornja meja tako pretirana kot sprememba sama, s predvideno tržno količino $94.27 milijard za 2026.

Brez teme hitra stopnja rasti, sprememba vstopnic NFT se poleg tega sooča z odločnimi izzivi pri formulaciji. Colby Mort iz Earn Protocol, rešitve za prodajo vstopnic NFT, je za Cointelegraph povedal, da je strast pri raziskovanju NFT s strani kupcev močno pretirana, vendar je tehnološka ovira še vedno področje:

»Tema, ki nenehno obstaja za NFT, je ovira za dostopnost pri poučevanju za mainstream občinstvo. Obstaja močna želja po toplem uvodu v poučevanje s strani zanesljivih izkušenj določene osebe in krmiljenja. Menimo, da prodaja vstopnic NFT predstavlja korak Web2.5 med mainstream občinstvom in Web3.”Zadnje: Kvantno računalništvo za vrvež gospodarskih pripomočkov pri sprejemanju kriptovalute

Charlie Gardiner, nadzornik prosvete pri Seatlab NFT, verjame, da vstopnice NFT zagotavljajo funkcionalnost metati monumentalne igralce. Cointelegraphu je povedal:

»Končno, ker je oblikovanje nakupa in promocije vstopnic na trgu NFT brez težav, platforme za izdajo vstopnic NFT zagotavljajo funkcionalnost, s katero odstranijo s prestola monumentalni igralci iger na tej spremembi. Z integracijo fiat on-and off-ramps in osredotočanjem na potovanje določene osebe ustvarjamo prihodnost, ki na dnu deluje enako kot nove izbire, vendar bistveno izboljša potovanje za sledilce, poveča prihodke za umetnike in vajeti znotraj brez skrbi za spremljanje sekundarnega trga vstopnic.«Mainstream blagovne znamke začenjajo podpisovati vrednost tehnologije NFT in da ne gre za bežno norost. Uporaba NFT v okviru poučevanja o priložnostnem izdajanju vstopnic zahteva izobraževanje blagovnih znamk o tem, kako bi lahko uporabile osnovno tehnologijo za dodane digitalne zbirateljske predmete. Pridobili so že stopnjo zaupanja in razmišljanja v tehnologijo NFT, zato se zdi, da je formulacija za izdajo vstopnic NFT, ki je pred nami, videti kot naslednji najbolj natančen primer uporabe.

20262026

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -